Armageddon
Ako ne želiš Sense UI možeš ga ugasit i bit ćeš na stock Androidu.
Better Keyboard
Kada dodaješ widget, u "Position X" izabereš Flashlight.
To si mogao i sam skužiti
zeljko- probaj ovako:
Ako neće- instaliraj neki launcher sa Marketa.Press MENU button.
Press Settings.
Press Applications.
Press Manage Applications.
Wait for the OS to compute application usage.
Scroll down the list until you see HTC Sense and select it to go to the Application Info page.
Press the Clear Defaults button.
Press the HOME button. You will be prompted to select which app to compete the action with. Select Home and chose to make this the default action.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Clearao sam default ali i je dalje sense tu. Što sam napravio sa clear default? Sad mi više nema te opcije, tj. zasivljena je za sense.
Clear default ti onemogući automatsko pokretanje aplikacije.
Kad si stisnuo Home tipku jesi dobio na izbor Home i Sense, trebaš Home odabrat i to označit da se pokreće po defaultu.
Probaj restart mob pa onda opet.
Napravio clear default, stisnuo home tipku i ništa se nije dogodilo, sense je i dalje tu. Onda sam force close za sense, stisnuo home i sense se opet sam opdigao. Ugasio sam mob i ponovio sve osim clear deafault jer mi je ostao siv, međutim sense je i dalje tu. Žilav je ovaj moj sense
Napominjem da mi mob nije rootan! Razmižljam ga rootati ako se HTC ne udostoji izbaciti uskoro Froyo a i ovaj Launcher mi se čini dostojnom ako ne i boljom opcijom od Sense.
jel zna ko jel postoji onaj ko mobile MPC šta ima za iphone aplikacija za android
Nemogu ga downloadirat sa Marketa jer se ne prikazuje, a bila mi je fantastična aplikacija i to, ponajprije, zbog čišćenja između ostalog i Favorites-a poziva.
Link
Kako nema? Meni ga uredno nadje na Marketu...
No dobro, ako nema nema... Eto ga ovdje.
šta nitko mi nebi znao reć jel postoji MPC za androida...
evo da ne objašnjavam, video će sve reć
Code:http://www.youtube.com/watch?v=_l0x3RnDxbg
Aplikacije nema jer je nadograđen softver. Ako firmware uređaja ne odgovara spefifikaicji u aplikaciji, ona se na tom uređaju jednostavno ne pojavljuje, što je iritantno i glupo. Slijedeća verzija Androida (Froyo) bi trebala riješiti ovaj kaos u Marketu, barem je tako obećano od strane Gugleta.
instaliro sam,al nije mi nešto bolje je ovaj na iphonu,jel ima možda još kakav ?
Jel postoji kakva aplikacija za webcam preko MSN-a, kao što je bila Mobiola za symbiane?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Postoji li hrvatski jezik za Swype?
"Upao" sam u onu betu, ali ne mogu naći hrvatski (ako ga uopće ima)...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ima slideIT- ali on mi nekako ne paše.
Swype je prebolestan- ako koristiš engleski ili još ona dva jezika koja ima. Super je točan.
A, može li mi onda netko dati link za onu HTC tipkovnicu?
Imao sam je, ali više ne mogu naći...
Ne znam kako se točno zvala- ali znam da mi je u postavkama pisalo za nju Touch Input (ono gdje se bira tipkovnica).
Nađoh![]()
Zadnji uredio georgy : 07-07-2010 u 13:42
georgy: ova tipkovnica ima naša slova?
Postoji li kakav "normalan" SMS program koji bi držao razdvojene ulazne i izlazne poruke u zasebnim folderima? Ova postojeća Gmail logika mi nikako ne odgovara.
Bookmarks