Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 12 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 151 do 175 od 294
    Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se jednom tako ugasio sam od sebe,sad eksperimentisem da vidim hoce li se jos koji put sam iskopcati ali za sada je miran tako da se nadam da ce tako i ostati.Mozda ga nisam dobro napunila pa se nesto zakucao.Inace puni se oko 3 sata i za to vreme gledam da ga ne cackam,prvi put sam ga cackala pa je mozda to prouzrokovalo gasenje,ko ce ga znati...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Kako da šaljem slike i pjesme sa drugog mobitela na Galaxy? Šta trebam imat neku aplikaciju za to ili?
    2. I dali je moguće nadograditi OS na 1.6 preko mobitela (komp mi još uvjek neradi, a preko laptopa to neću raditi) i koje su prednosti tog OS-a naspram 1.5? Jel mogu odnjet u Europatrade da ga oni nadograde i dali je to besplatno?
    3. Kakva je ono kamera?? Di je zoom, i ostale opcije? U postavkama ima samo za flash i još neka glupost, ali nigdje onih bitnih stvari!

EDIT: Gdje se gasi onaj GPS što guta bateriju i radi u pozadini?
    Zadnji uredio GT-R : 19-06-2010 u 17:02
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to se sve i ja pitam ali niko da odgovori,neki kazu da bluetooth radi samo za slusalice,ne mogu se prenositi podaci preko njega,samo mailom,na kameri ni ja nisam nasla zoom pa predpostavljam da nema.Pokusavam da nadjem neki program za bluetooth ali za sada bezuspesno.Nadam se da ce se pojaviti neko strucniji da nam odgovori

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Mar 2010
    Bodovi
    3.744
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.744, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao shilev Pregledaj post
    opet ja.. ja cu ovo djubre bacit kroz prozor majke mi..dans se vec 3 puta ugasio i sad vidim da je opet ugasen. baterija bila na 80%. sto je najgore, uopce se ne puni baterija, pojavi se prazan display baterije, nejdu ona plava polja prema gore. kad ga pokusam upaliti pojavi se natpis samsung galaxy i mob se odmah ugasi..ide na servis, a onda ako opet nece radit ide pod cekic
    mob je na servisu vec 13 dana, pa oni nisu normalni...normalno, zamjenski nisam dobio nego koristim staru krntiju koja ne moze na net i kojoj neke tipke ne rade..a glavno da ja placam onu podatkovni paket tele2 uslugu..

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Update-ao sam softver preko NPS-a na 1.6 i baterija mi kraće traje!
    I to ne malo, već osjetno je kraća, sad jedva da dan izdrži.. S novim softverom sam očekivao da će još duže trajati, a ne još kraće.. I wlan se ponekad sam od sebe gasi (on je stalno upaljen, ali gore di su notificationsi nestane i veza se prekine). Jel ima netko problem isti kao ja?

I jel itko uspio ljepo sredit Home Screen sa nekim programom?
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mob je na servisu vec 13 dana, pa oni nisu normalni...normalno, zamjenski nisam dobio nego koristim staru krntiju koja ne moze na net i kojoj neke tipke ne rade..a glavno da ja placam onu podatkovni paket tele2 uslugu..
    već 13 dana?
    i već se žališ?

Žao mi je što ti toliko fali mobitel, ali servis nerijetko traje i mjesec dana tako da previše očekuješ od njih...

Datum registracije
    Mar 2010
    Bodovi
    3.744
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    već 13 dana?
    i već se žališ?

Žao mi je što ti toliko fali mobitel, ali servis nerijetko traje i mjesec dana tako da previše očekuješ od njih...
    eh, da nisu rekli da ce bit tjedan dana ne bi se zalio. al rekli su..i ne fali mi, krntija od nokie stara 10 godina je bolja, jos da moze na net...

nego, dosao je jucer sa popravka..stavljen 1.6 software..i sad je tu no sleep bug, baterija traje jako kratko, ujutro je majstor bio ugasen jer je iscurila baterija..prije spavanja je bila na 70%.

samsung galaxy i tele2, najgore odluge ove godine sigurno..............

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eh, da nisu rekli da ce bit tjedan dana ne bi se zalio. al rekli su..i ne fali mi, krntija od nokie stara 10 godina je bolja, jos da moze na net...

nego, dosao je jucer sa popravka..stavljen 1.6 software..i sad je tu no sleep bug, baterija traje jako kratko, ujutro je majstor bio ugasen jer je iscurila baterija..prije spavanja je bila na 70%.

samsung galaxy i tele2, najgore odluge ove godine sigurno..............
    Ja sam također razoračan s dugotrajnošću baterije, otkad je 1.6 soft baterija traje užasno kratko! Sinoć oko 2 sata je baterija bila na 40-50 %, a ujutro kad sam se probudio mob je bio ugašen, baterija se ispraznila! Stvarno nevjerojatno, umjesto da s novim softom baterija traje duže, ona traje kraće!

Datum registracije
    Mar 2010
    Bodovi
    3.744
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ovo je najgori mobitel u povijesti..

dok zovem nekog uopce nema ono tu-tu, tisina totalna..kad se javi on mene cuje ja njega ne..

gamad korejanska i svedska...lud sam..

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ovo je najgori mobitel u povijesti..

dok zovem nekog uopce nema ono tu-tu, tisina totalna..kad se javi on mene cuje ja njega ne..

gamad korejanska i svedska...lud sam..
    Ja kad s nekim pričam njegov glas mi se čuje na onom zvučniku otraga di je baterija, a ne na ovom iznad ekrana!

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Galalxy I7500 White
    Operater
    ViP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidim da se svi žale na galaxy-a,ja sam možda jedini sretni vlasnik
    stavio sam 1.6 gore,izrezao sastrane futrolu da mi ne budi kamera gumb mobitel.
    sa prčkanjem po njemu 2 dana mi drži baterija,a dok samo na dan malo nekaj radim 3 dana imam gore,ja prezadovoljan
    razmišljao da stavim galaxo rom ili zasada ništa još
    napravio audio hack i sada mi je na slušalicama kvaliteta i jačina zvuka predobra

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Rivaldo10 Pregledaj post
    vidim da se svi žale na galaxy-a,ja sam možda jedini sretni vlasnik
    stavio sam 1.6 gore,izrezao sastrane futrolu da mi ne budi kamera gumb mobitel.
    sa prčkanjem po njemu 2 dana mi drži baterija,a dok samo na dan malo nekaj radim 3 dana imam gore,ja prezadovoljan
    razmišljao da stavim galaxo rom ili zasada ništa još
    napravio audio hack i sada mi je na slušalicama kvaliteta i jačina zvuka predobra
    Kako si to napravio? meni se čini da je zvuk slabiji nego na 1.5

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Galalxy I7500 White
    Operater
    ViP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam samo sprobavao na slušalicama jer mi njih nije žao da riknu
    Do this at your own risk

first close musi app
    then open dailer an type :
    *#197328640#*

this will open service mode

here click [8] audio
    then click [2] headset
    then click [2] rx value
    then click [5] rx codec for midi
    then click [1] rx codec gain:

then pres menu key, key input,and type in 5fff , this increases the gain to about 4db,wich is in my opinion the best option
    after u inputed the value pres menu key and select end.
    nemoj ići preko 4 dba jer onda jačina je jaka ali kvrca slušalica

14. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Mar 2010
    Bodovi
    3.744
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim (ali samo mislim) da sam skuzio caku sa no sleep bugom i sa time sto mi ne zvoni ponekad mobitel dok zovem te sto me drugi cuju, a ja njih ne.

no sleep - iskljucio sam opciju join latitude u google maps i od onda mob redovito ide u sleep mode

zvono - ako mi ne zvoni "tu-tu" u na uhu kad zovem nekog onda ukljucim i iskljucim speaker i sve je ok. e tad se pak zna javit problemcic da kad mene neko zove zvuk je totalno tih, mada je ring volume gotovo na najjacem..malo prckanja po ringer volume i notification volume i opet je sve ok..bas glupi bug, al sad kad sam ga nadam se skuzio i nije tako strasno..

nadam se da ce ovo nekome pomoci, a nadam se da ce i meni, tj. da sam ovim rijesio svoje probleme koji traju od kad sam kupio galaxy (cca 3 mjeseca).

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Galalxy I7500 White
    Operater
    ViP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma gle gasi si sve aplikacije tipa google maps,gmail i sync data i uključi ti kada ti samo treba,nažalost te aplikacije najviše ga bude i kamera gumb

ugl. ja sam prezadovoljan mobom i androidom,prijje imao 5800 i nije me oduševila baš

Datum registracije
    Mar 2010
    Bodovi
    3.744
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma gle gasi si sve aplikacije tipa google maps,gmail i sync data i uključi ti kada ti samo treba,nažalost te aplikacije najviše ga bude i kamera gumb

ugl. ja sam prezadovoljan mobom i androidom,prijje imao 5800 i nije me oduševila baš
    ma imam skoro uvijek ugasen autosync, background data i ostalo..

sto se tice no sleep buga (curenje baterije), ipak ne pomaze iskljucivanje join latitude opcije u gmaps. od trenutka kad se ukljuci gps na google maps ili navigaciji mobitel nejde vise u sleep mode i baterija curi..i ako se iskljuci gps baterija i dalje curi i pomaze jedino reboot mobitela.

vidim po netu da ima neki geolocalisation no sleep fix, al ga se bojim stavljat jer mislim da treba nadogradit na galaxo, a onda gubim garanciju. jel netko to probao mozda?

i jos sto se tice same baterije i punjenja. prije na 1.5 trebalo je oko 3 sata da se napuni..sad na 1.6 mu je trebalo samo sat i pol..cudno..nakon prvog punjenja (bez diranja gps-a, znaci nije bilo no sleep buga), baterija je u par desetaka minuta iscurila sa 70% na 5% (dobro, skinuo sam kojih 50 aplikacija sa marketa u tom periodu,hehe..). nakon drugo punjenja traje vec skoro jedan dan, a jos je na 80%..jako dobro, s tim da sam i dosta prckao s pozivima i gps-om..samo mi je bilo cudno dok se punila da je sa 5% na 50-60% dosla za par min, a onda sporo do 100%. tako da mislim da kad se spusti ispod 60% da ce dosta brzo iscuriti skroz..

jel ima netko slicnih iskustava?
    Zadnji uredio shilev : 05-07-2010 u 14:21

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ja sam isto primjetio da u par minuta doskoči preko 70-80 %, i onda na 99% stoji dosta dugo..
    I sad kao da baterija malo duže traje, jučer cijeli dan slikao i snimao, a baterija ostala na kojih 50-60%, jutros ustanem, malo muzike, spusti se na 30%, nakon pol sata pogledam stanje baterije i opet je 50% !
    sada kao da malo duže traje...
    Malo sam razočaran kvalitetom snimanja, snima u 3GP formatu, nema zumiranja, slika nije baš zadovoljavajuća iako je podešeno na najvećoj kvaliteti.. S N82 sam bio prezadovoljan što se tiče kamere!
    Zadnji uredio GT-R : 05-07-2010 u 16:26

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Galalxy I7500 White
    Operater
    ViP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo da vas obavjestim koji program vam rado voli jest bateriju,prije 2 dana skinuo sam astro player i stvarno je bio dobar jer je jedini možda player koji ima ekvilajzer,ali naravno nebi uvijek sve bilo po volji....
    pošto imam task skillera svaki put kada zaključam mb nakon 10 min ga opet otključam i gledam aktivirane aplikacije i gle čuda radi astro player i tako svaki put,a uvijek ga gasim preko task killera i točno si vidjelo kolko mi baterija curila,nije dao joj spavati i sada ga uninstalirao i mirna duša
    pa da vas obavjestim

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo da vas obavjestim koji program vam rado voli jest bateriju,prije 2 dana skinuo sam astro player i stvarno je bio dobar jer je jedini možda player koji ima ekvilajzer,ali naravno nebi uvijek sve bilo po volji....
    pošto imam task skillera svaki put kada zaključam mb nakon 10 min ga opet otključam i gledam aktivirane aplikacije i gle čuda radi astro player i tako svaki put,a uvijek ga gasim preko task killera i točno si vidjelo kolko mi baterija curila,nije dao joj spavati i sada ga uninstalirao i mirna duša
    pa da vas obavjestim
    Kako retardirano! Možda i jedini player koji ima equalizer...
    Kako, na koju foru se stalno pale te aplikacije? Meni se GPS još uvjek sam pali, tj onaj widget u process manageru bude aktivan.

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa nista cudno, bilo koja instalirana aplikacija moze zatraziti bilo sto od sustava, ukljucujuci i automatsko pokretanje.
    Npr. da nisam vec prije pogasio sve te opcije, meni bi se GPS palio svaki put kad bi mi se widget za prognozu vremena htio update-ati.

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Galalxy I7500 White
    Operater
    ViP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    točno to šta je napisao ravilov,svaka aplikacija na andoridu može probuditi uređaj kada hoče i zato se treba paziti što se instalira.
    u mojem slučaju astro player mi je stalno bio upaljen makar ga s task killerom gasio...
    .

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A to je malo zeznuto, kako da ja znam koja od milijun aplikacija sa marketa guta bateriju?
    I imam neki weather widget, ali kada je wlan upaljen on neće automatski update-at prognozu već moram ja ručno, iako je stavljeno da svaka 4 sata automatski update-a.
    Jel itko uspio sredit Home Screen da lijepo izgleda?
    I gflash mi neće upaliti LED, niti switchpro widget, a sve normalno radi kada slikam...

Datum registracije
    Mar 2010
    Bodovi
    3.744
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koliko ja znam widgeti opcenito gutaju bateriju. ja nemam nijedan.
    sad kad sam skuzio sto mu neda spavati (gps) mob je u biti sasvim solidan.
    recimo jucer oko 8 navecer sam ga skinuo s punjenja i sad je jos uvijek na 100% baterija. cudo..

e da, jel ima netko 1.6 firmware, a da mu nakon ukljucenja gps-a na gmaps mobitel radi normalno, tj. ide u sleep mode? zanima me dal s to svima dogadja ili samo nekima..

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Galalxy I7500 White
    Operater
    ViP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni sve normalno radi s 1.6 gmaps,ali koristim igo i navigon