Koliko ja znam, nikako.
Na trgu bana jelačića imaš free hotspot ili odi kod prijatelja koji doma ima wlan i instaliraj si astro.
ma ja imam net preko sticka na laptopu,ali mislio sam da mogu skinuti file manager na komp pa ga ubaciti na mobitel,ali koliko vidim to je nemoguce,zanima me jos jedna stvar,ako i uspijem taj program stavit na mobitel dali onda druge aplikacije mogu stavljat preko laptopa na mobitel,tj da nemoram ici na net preko moba?
a skuzio sam,sad cu doma imati wireless,uzeo sam preko optime,pa cu se onda mpci spojiti na net preko moba.hvala vam puno.
Zadnji uredio HCSC : 22-02-2010 u 18:22 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
Bok eto mene zanimaju dvije stvari pa ako bi netko mogao biti dovoljno ljubazan da odgovori
1. Kako se ugase aplikacije koje su pokrenute ako je to uopće moguće(znam da se dugim pritiskom na menu gumb otvori popis ali nemrem do opcije za ubit npr. chess)?
2. Koji je najbolji offline GPS sa mapama za naše područje za android?
1. Instaliraj si npr. ProcessManager koji je po meni najbolji task manager, a ima cool widget
2. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=66246 pa proučavaj, pitaj... a imaš i još tema o navigaciji na Androidu. Moja preporuka je iGo
Dal je moguće staviti sense UI s Heroa na galaxya? ili nešto da izgleda tako
i koliko komplicirano je to učiniti?
Mislim da takvo što još nije moguće. A i neznam dali će se tko potruditi? Možda će se moći nešto slično izvesti kada izađe SPB M.Shell?
HC4L
pozdrav,uzeo sam prije tri dana galaxy,sve5 zadovoljan sam.
ali evo jutros se dogodio prvi problem.
kada pricam na mob ili kad me neko zove ne cujem nist niti mene cuju.
kada upalim glazbu isto ne cujem.
a kada stavim slusalice sve normalno...
ostali zvukovi rade(kada se mob pali)
koje je rijesenje?
jel moram flashat rom ili sta :S
da nisi stišao zvuk do kraja ? na ove gumbice sastrane.
Pozdrav ljudi,
Kupio danas Galaxy prilikom prebacivanja na Tele2 i za sad, u ovih par sati, sam prezadovoljan sa mobom. Jedino me zanima, Wifi mi je malo cudan... Naime, sjedim pokraj wireless routera i signal na mobitelu mi se prikazuje kao da je jako slab. Cim odem iz sobe, mob mi javlja da sam van dometa mreze. Prckao sam i po postavkama routera, ali nije pomoglo. Odasilje na 100% snage i wireless adapter koji je u sobi iznad moje hvata signal normalno... Guglah malo i po netu i slicno, ali nisam uspio naci nista korisno... Ima netko neku ideju mozda?
Hvala unaprijed!
meni normalno hvata na katu ispod routera.
pogledaj si tu
http://androidforums.com/samsung-i7500/
je li tko ima takve probleme.
eventualno probat update firmwarea.
da li ima netko problema sa gps?
stavio sam iGO, i kad ga pokrenem,
piše mi ''looking for gps signal'' i pokazuje mi zg (jelacicev trg) a ja u rijeci.
gps na mobu upaljen, stojim na otvorenom, vedro nebo..
ista stvar i sa google maps..
da li trebam nešto u settings promjenit??
da li ri je ikona od GPS-a na status baru nepomična? Onako prikazuje simbol GPS-a bez da treperi? Tek tada je uhvaćen fix i može znati tvoju lokaciju.
ikonica izgleda kao satelit i iz njega trepere zeleni valovi
EDIT:
evo nakon 10min je našao signal
jel to tako normalno ili?
Zadnji uredio Caneo : 18-03-2010 u 13:25
je, više manje. ulazi pod normalu iako meni treba nekih cca 5 min
imas upaljen agps ? pod security & location stavis kvacicu na use wireless networks. treba imat apn postavke za internet vjerojatno ukucane prije
Pozdrav,
Znači isplati li se kupit Galaxy ili ne?
a koji drugi mob ima sve sto on ima i kosta toliko malo po oglasima ?
definitivno se isplati. samo napravit update i deri ..
Pozdrav svima. Evo ja sam u subotu kupio preko Tele 2 Galaxy, pa jel mi može netko jel treba raditi update toga telefona. Jel postoji već nadogradnja sustava. Moje stanje je sljedeće:
Firmware 1.5
Kernel 2.6.27
Baseband ver. I7500XXIG8
Da to napravim prije nego posloim programe zvona itd.
Još samo pitanje kako složiti zvona za poruku da mogu ubaciti svoje zvono nasnimano u mp3?
Hvala!
neznam koji je to firmware, je li jako star ili jedan od novijih. ja imam IH8 ,a koliko sam citao vecini je najbolji IK4.
ako si zadovoljan baterijom i ostalim nemoj bezveze raditi update.
Evo opet problem...
Nemogu nikako napraviti prebacivanje imenika sa moba na komp? WTF?! Javlja mi unspecified error...
Ima li nekakav drugi način za prebacivanje kontakata iz mobilnog na komp?!
pozdrav zanima me kolko vama prosječno traje baterija jer ja gledam u 2 dana napravio sam 3 poziva i poslao 2 poruke i ispraznila mi se baterija. to ne bi trebalo bit normalno kaj ne?
meni 4-5 dana. kaj ce ti uopce takav mob za 3 poziva i 2 poruke u 2 dana ?
Jel netko radio unlok galaxy i gdje kako je zadovoljan
pitanje za kompića pa molim odgovor na PM
plišani
?-------------?
Bookmarks