Stavi novi firmware pa onda galaxo! tako probaj!
znaci moze se flashati a da se ne ulazi u internal sd? kako?
Stavi novi firmware pa onda galaxo! tako probaj!
a bokte kako cu stavit kad ne mogu uc ni u Recovery ni kopirat nista na mob
cek ne kuzim, to je isto neki tutorial gdje trebam prebacivati fileove na mob..
e jbg sad, engleski razumiš valjda sad sljedi te korake sa zadnjeg linka!
a ako trebam nes prebacivat džaba onda kad nemogu, aj sad cu to proucit :/
pa pročitaj, ne trebaš ništa prebacivat, to program napravi za tebe, ti samo mjenjaš firmware sa 1.5 na 1.6!
sto mislite jel bolje uzet i5800 ili i7500 sa drakazovim 2.2 updateom??
problem mi je rezolucija na 5800, to sto je tft manje igra ulogu... :S
hvala
i5800 definitivno, više rama,brži procesor. Po meni bolji od i7500, jedino ne znam kakva je kvaliteta izrade. Zanemari nešto manju rezoluciju i uzmi i5800!
How to Install Drivers (ex ADB)
First things first, you will need to install the Samsung drivers for your device if you are using Windows 7 (or probably Windows Vista (God Forbid)) all you need to do is plug in phone to the USB port, mount the Drive by dragging the top bar down and selecting mount.
Then go to Settings >> Applications >> Development and select USB Debugging and them mount the drive again.
Vidis da trebam ulazit u Galaxy je*o ga ja :S zar se ne moze nikako drukcije prek adb-a i fast boota
ja nisam ulazio nigdje, samo preko odina stavio novi firmware.
Stisnem start u Odinu i pise Connect phones..
EDIT: kada stavim u recovery mode i spojim USB-om cuje se onaj zvuk kao da se poveze s kompom ali opet pise Connect phones, odem u my computer sa ustekanim usb-om i imaju 2 nova izmjenjiva diska, ali kad stisnem na njih pise please insert disk :S
evo usporedbe
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3395
Stvarno ne znam kako da ti pomognem više, izgleda da ti sve krivo radiš! Ne znam....
Zadnji uredio HCSC : 19-09-2010 u 23:03 Razlog: spojeni postovi
kak mislis krivo radim?? lol. ma kazem da mi je 7500 bolji zbog reze (i kamere-nije presudno), ali me zanima bas realno kad se na 7500 stavi drakazov update, jel to radi kak spada, nema brejkanja, rusenja, cuclanja baterije, nisam freak koji ce mob max iskoristit, treba mi mob koji ima brutala display(7500), ok kameru(7500) ne steka(??) i kapacitivni display 3,2" (oba). cijena mi je tu negdje, pa ono...
Na mene se odnosilo to da krivo radim.
Kod drakazovog update nema nikakvog brejkanja ni rušenja ni cuclanja baterije, meni baterija uz normalno korištenje što znači 10-20 poruka 10-15 min poziva 20 min interneta 20 min igara traje 2 dana, bez neta i igara do 5 dana je nagurao jednom!
Opet moj ti je prijedlog i5800...
aaaaa nakon 20 sati danasnjeg proucavanja skuzio sam da trebam ukljuciti download mode pritiskom Volume down + ok + power i u odinu sam upgradeao TNX stari!! sutra cu stavit galaxoo sad sam samo 1.6 donut stara me teraaa..
stara te tjera?
Koliko ti godina imaš?
aaaaaa. da, cini se da ce ipak past onda 5800. ali definitivno trebam oba u ruke i vidit razliku.
iako me muci, ako i7500 radi super sa drakazom, ima super display (osim multitoucha, ali to mi je fkt nebitno i glupo), lijep je, super kamera s blicom, zasto onda da uzmem 5800 koji ima slabiji display, ruzan je (subjektivno), al opet bolji hardware. pa kaj se tak razlika osjeti?!?
mislim cital sam puno reviewa od 7500, i ljudi su masovno bili ljuti samo zbog nepostojanja updatea, sto je pak mustymood, pa onda drakaz rjesil... a ne znam, sad sam jos u vecoj dilemi... bum ja to sve osobno isprobal, pa cu odlucit.
Ja nikako nemogu staviti account za google mail .... kad god ili idem svoj ucitati ili novi napraviti ... izbaci mi ˝Cant establish a reliable data connection to the server. ...... this could be a temporary problem or your SIM card may not be provisioned for data services..... ˝
Stavio drugu karticu koja je na pretplatu povezao se i opet isto ....
16 imam zašto? ma cijeli dan na kompu sam jucer bio zbog ovog problema pa zato ><
Bookmarks