Da li mi itko može reći na koji način ja mogu nasnimiti i GDJE na Galaxy mp3, koje ću onda koristiti za zvono? I kako mogu pregledavati foldere na mobitelu, nešto tipa explorera...
Hvala!
kad nitko nece ni pogledati upute vise kad kupi mobitel.
gornji lijevi gumb ispod touchscreena ti je gumb za opcije, u svim programima.
poklopac za bateriju mi ne sjeda do kraja u mobitel. mobitel je star tocno 1 dan
u pocetku se jako jako tesko otvarao poklopac, a sad pak preslabo drzi..koliko vidim nista nije puklo
moze li se gdje kupiti rezervni poklopac?
rjesio ovo sa poklopcem.
imam firmware 1.5. zanima me kako staviti novi (1.6 valjda) te dal ce se stavljanjem novog firmwarea izbrisati sve sto je na mobu sada (skinute aplikacije s marketa, slike,mjuza, igo..)
hoće, sve se briše
moze se raditi backup pa kasnije vratis te aplikacije ali nisam to jos radio.
prije i poslije update-a se preporuca napraviti full reset.
a za update
http://androidforums.com/samsung-i75...-firmware.html
malo me strah stavljat novi firmware posto to nikad nisam radio i nemam bas iskustva s tehnikom..iskljucivanjem gps, 3g, wifi, autosync i smanjenjem osvjetljenja baterija radi duze..a zbog toga sam i htio stavit novi firmware.
samo da jos pitam, kako se mogu odlogirati sa gmaila na mobu??nigdje ne vidim tu opciju..pa da se onda logiram s drugim accountom. il je mozda problem u tome sto se na mobitelu moze logirat samo s jednim accountom, sto je malo glupo..
i zasto kad zelim slati isti mail vise osoba, za neke mi nakon 1-2 slova odma izbaci citavu adresu, a za neke ne!? iako su u contact listi..na kompu mi cim pocnem tipkat adresu izbaci cijelu za sve kontakte koje imam
Zadnji uredio shilev : 30-03-2010 u 22:22
Bok...ja planiram kupiti galaxy za tjedan dana, ali mi smeta sto nema bluetooth( za slanje pjesama,slika;za igranje igrica umrezeno..) i što baterija ne traje duze od 2 dana kolko sam cuo...
Cuo sam da ce uskoro izaci galaxy 2 koji ce imate android 2.0??
Jel netko zna ista o tome?
Hvala![]()
mislim da se moze imat vise accountova, proguglaj si malo.
kad i izade galaxy S sigurno nece bit ovak jeftin ko ovaj galaxy, a ak imas para i smeta te tolko stvari kod ovog... ima puno drugih mobitela na trzistu, na kojima ce te sigurno isto tako neke stvari smetati a platit ces ih jos vise.
danasnji smartphoni su ionako kao mali laptopi. kolko ti traje baterija na laptopu.... 2 sata i moras punit. kaj ti ne spavas da ti je problem stavit mob na punjac svaki drugi treci dan kad ides u krevet ?
meni drzi 4 dana.
4 dana? to je super
odlucio sam se...kupujem Galaxy
Ima nektko mozda neke dobre aplikacije za preporucit? Hvala
Zadnji uredio joker : 21-03-2013 u 12:11
HC4L
vise manje sam zadovoljan sa mobitelom no ima jednu veliku manu, gasi se sam od sebe svakih 2-3 dana...danas mi se recimo ugasio u noci iako je baterija bila puna i skoro sam zaspao na posao![]()
stavi novi firmware. ja sam jucer u 5 minuta stavio IK5. na IH8 mi se nije gasio. i provjeri da ti je baterija unutra dobro uglavljena.
Nije mi jasno kako se radi update telefona... i nikako nemogu napraviti backup! Jel mi može netko opisati postupak backupiranjaImam new pc studio ali tamo ne vidim opciju za backup.
vec sam ti stavljao link za update, ti bas ne volis citati jelda.
http://androidforums.com/samsung-i75...-firmware.html
backup sam radio samo za aplikacije i to preko astro file managera. kliknuo koje zelim da mi backupira prije promjene firmware-a, poslije promjene ga opet skinuo i pokrenuo backup.
a imas jos neke mybackuppro i nandroid backup utility .
gmail sync ?
imam veliki problem! radio sam update mobitela preko pc studia, sve proslo ok. no kad se mobitel ukljucio pise samsung i tako vec 20 min. probao sam vadit bateriju i ponovno stavit i opet mi pise samo samsung....sta da radim!?
vidio sam par puta da su pisali da treba malo duze pricekati kod update-a,dakle trebao si ga ostaviti jos. ja sam isao preko odina i bilo mi je gotovo u par minuta.
pogledaj si na
http://androidforums.com/samsung-i7500/
znam da je bilo vec takvih pitanja kad zaglavi nakon update-a sto napraviti, neki gumbi se stisnu zajedno i loada se ok.
evo imas tu savjet
http://androidforums.com/samsung-i75...sh-screen.html
please dont be upset but i must warn you, this will factory reset the device, anything you have stored on the sdcard will be there (images downloads music etc) but the rest will be default.
pull the battery from device and put it back in so its off.
hold down voldown + dial then press and hold power (holding all 3) till you get the warning triangle.
press the home key to factory reset device
pozdrav!
samsung galaxy 5700 spica....ce dolazitu hrvatsku? zna mozda netko?
hvala!
riječi su isto kao i gomile ljudi - nije nužno znati za sve...
J. B. Štulić
Pozdrav svima,
Ima li netko iskustva s ovim mobitelom i DiViX-om?
Ili ima li neki mobitel koji bi mi preporučili, a da ima mogućnost gledanja u tom formatu.
e bas sam to napravio prije par dana i sad je sve super, evo 3 dana se ne gasi, nadam se da je to to.
kad je bio "mrtav" nakon updatea preko pc studia, ukljucio sam download mode i preko odina stavio IH8 i sve pet zasad!
stvarno je lagano stavit update..mene je bunilo to sto sam ja mislio da je 1.6 i IH8 u biti isto, a ne da je jedno firmware a drugo baseband. za stavljanje firmwarea 1.6 je potrebno dosta koraka i to me strah radit..sad imam firmware 1.5 i baseband IH8.
ja ga bas pohvalio i malo djubre se ugasi.....
uptime mu je bio 3 dana, mozda je "normalno" da se ugasi, primjetio sam da mu se RAM memorija s vremenom smanjivala iako koristim task manager i gasim ono sto mi ne treba..i nije trebalo bateriju vadit kao prije sa starim basebandom kad se gasio i vise puta dnevno..
mozda koja aplikacija zeza?
ili iskljucen background data i auto sync?
isto tako mi je cudno da je signal relativno slab (tele2). kad prebacim na t mobile signal je full, tako da ipak mislim da je ovo do telea..
dal mi savjetujete da ga reklamiram?
Bookmarks