Kazu da je I go najbolji od svih , no ja bi stel garmina + AR
Kazu da je I go najbolji od svih , no ja bi stel garmina + AR
ne kad stavis fake apn onda ne mozes nikako na net dok ga ne iskljucsi , dok je on upaljen mozes surfat sa wlanom kad se spojis
http://www.unlockit.co.nz/unlockit/
bar ja tak radim , kad idem na wnw onda ga ugasim , kad nisam na wnw onda ga palim
Vidim da i dalje stoji rasprava oko potrosnje. Aplikacije NE mogu na internet dok su ugasene, osim push notificationa ali njega se moze iskljuciti. Ukoliko imate podesen mail, iskljucite push. Kontakte, i kalendare nemojte sinkronizirati preko mail accounta ako pazite na promet. ako se drzite sveg navedenog jedini nacin da vam aplikacija trosi promet je kad udjete u nju i vidite znak "busy" desno od loga operatera, sto stvarno ne znam otkud vam podatak da sve aplikacije rade jer to jednostavno nije istina. A koristenje unlockit.co.nz je gubljenje vremena jer sbs settings radi potpuno istu stvar s tim da se ne mora svaki puta skidati i brisati profil.
Savjet vam je da resetirate brojac u settings->general->usage i drzite se stvari koje sam napisao gore, vidjet cete da iPhone sam ne radi promet vec je to vasa paranoja.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
kako prebaciti i instalirati aplikaciju skinutu sa pc-a? znaci, pc>iphone
moras imat jailberjakn iphone
extenzija aplikacije mora biti .ipa
dvoklik na nju i pojavit ce ti se u itunesu
onda odes pod device znaci ipgone u itunesu , nadjes gore apps oznacis tu aplikaciju i stisnens synce
to i pokusavam i nece
trebas ga oznacit
a i neke alikacije nece
Jesi li napravio jailbreak i instalirao AppSync?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
naravno da jesam
jesi ugasio i 3g i edge? ja kad ugasim oboje ne radi mi net uopce.
fakeapn
unlockit
3g je samo shortcut do opcije koju imas i u settingsima, da koristi 3g mrezu umjesto edgea. iskljuci i edge, a unlockit i fakeapn ostavi bas za zadnju zadnju soluciju jer ce ti bez problema radit i sa sbsettings i to puno elegantnije. mozda je najbolje da u settingsima kao na slici iskljucis 3g a onda odes u sbsettings opcije i pod set toggles maknes 3g a ostavis edge
ovdje se nalazi ta opcija u settingsima.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
hvala, ugasim 3g i edge u sb i sve je ok...
Zadnji uredio drabotic : 13-05-2010 u 15:20
Jel, što će ti sloboda kad nemaš čast...
@drabotic inace nema potrebe da quotas post ako odgovaras odmah iza njega
Instaliraj si i instalous
vec ga imam. kad idem instalirati preko installous-a, pola igrica se ili nece skinuti ili se skinu pa se instaliraju al ih ja ne vidim na home screen-u
onda skini sa apptracka pa instaliraj rucno
pa to i pokusavam ali nece. procitaj od pocetka
imam problem s iphoneom
danas sam ga morala rebootat jer sam instalirala nesto iz cydie...kada sam ga rebootala vise ga nisam mogla upaliti...pokusavam vec nekih 40ak minuta i 0 bodova
kliknem blackra1n, on se pokrene, stisnem make it rain, i pokaze se slika na iphoneu ona geohotova, i nakon par sekundi se ugasi....
na njemu je 3.1.2, i nije mi problem napraviti restore jer ima i za ovaj novi JB, ali me muci sto nisam nista syncala pa gubim slike i imenik (slike su mi kao prioritet...imenik lako upisem ponovno...)...jel ima ikakva mogucnost da ga nekako pokrenem pa barem slike prebacim...
pokusala sam ga spojiti i sa ifun boxom, ali naravno ne prepoznaje ga
komp je win7...
help???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks