3,1,3 se nemre josh unlockat
3,1,3 se nemre josh unlockat
Ljudi jel vam radi cydia?
jao koliko pitanja imam...
kad zelim instalirat neki app preko Installousa, od kad imam iFile na mobu, on mi to spremi u neki folder u rootu moba (mislim da je var/mobile/library/downloads)...ja ga onda ne mogu instalirat...kako to rijesit?
skini sa apptracka na komp i onda instaliras normalno
jel se da kak ograničiti koje aplikacije smiju koristiti net? neki dan igram neku igricu i pogledam stanje megabajta i vidim da mi za 10min pocuclala 30MB. ima neki način osim da stalno idem gasit na iphonenodata? Jel ima koji program da se vidi koje točno aplikacije cuclaju net?
Ne moras stavi si fake apn i to ti je to , skoo sve aplikacije zderu
Vidim da i dalje stoji rasprava oko potrosnje. Aplikacije NE mogu na internet dok su ugasene, osim push notificationa ali njega se moze iskljuciti. Ukoliko imate podesen mail, iskljucite push. Kontakte, i kalendare nemojte sinkronizirati preko mail accounta ako pazite na promet. ako se drzite sveg navedenog jedini nacin da vam aplikacija trosi promet je kad udjete u nju i vidite znak "busy" desno od loga operatera, sto stvarno ne znam otkud vam podatak da sve aplikacije rade jer to jednostavno nije istina. A koristenje unlockit.co.nz je gubljenje vremena jer sbs settings radi potpuno istu stvar s tim da se ne mora svaki puta skidati i brisati profil.
Savjet vam je da resetirate brojac u settings->general->usage i drzite se stvari koje sam napisao gore, vidjet cete da iPhone sam ne radi promet vec je to vasa paranoja.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Kazu da je I go najbolji od svih , no ja bi stel garmina + AR
ne kad stavis fake apn onda ne mozes nikako na net dok ga ne iskljucsi , dok je on upaljen mozes surfat sa wlanom kad se spojis
http://www.unlockit.co.nz/unlockit/
bar ja tak radim , kad idem na wnw onda ga ugasim , kad nisam na wnw onda ga palim
kako prebaciti i instalirati aplikaciju skinutu sa pc-a? znaci, pc>iphone
moras imat jailberjakn iphone
extenzija aplikacije mora biti .ipa
dvoklik na nju i pojavit ce ti se u itunesu
onda odes pod device znaci ipgone u itunesu , nadjes gore apps oznacis tu aplikaciju i stisnens synce
to i pokusavam i nece
trebas ga oznacit
a i neke alikacije nece
Jesi li napravio jailbreak i instalirao AppSync?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
naravno da jesam
jesi ugasio i 3g i edge? ja kad ugasim oboje ne radi mi net uopce.
fakeapn
unlockit
@drabotic inace nema potrebe da quotas post ako odgovaras odmah iza njega
Instaliraj si i instalous
vec ga imam. kad idem instalirati preko installous-a, pola igrica se ili nece skinuti ili se skinu pa se instaliraju al ih ja ne vidim na home screen-u
onda skini sa apptracka pa instaliraj rucno
Bookmarks