Neće.
Mislim, ako ne stisneš da dopuštaš update.
Također, novi iTunes stvara probleme sa JB iPhoneima....
Neće.
Mislim, ako ne stisneš da dopuštaš update.
Također, novi iTunes stvara probleme sa JB iPhoneima....
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pozz...imam Ipoone 3G nije jailbrake niti ce biti,meni su sasvim dovoljne ove free aplikacije i neda mi se zezat s tim glupostima i pazit da nesto ne shebem...ovako samo koristim Itunes i milina...ali htio bi imati i neku navigaciju(Igo my way) i zanima me jel ako je skinem s neta a nije s Itunes hoce li raditi na mom ajfonu?logika mi nalaze da nece al eto da potvrdim.......uz to,jel postoji neka free navigacija i ako da kako se zove tj da je neka dobra...tnx
Neće.
Besplatna (da ne skida karte s interneta, što koristi podatkovni promet), koliko znam, ne postoji.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ok..i mislio sam da će biti tako,al nema veze imam one karte pa je opet dobro...
nego,jucer sam na Itunes kupio neku aplikaciju za 0,99$,,a kod registracije na Itunes sam unio svoje podatke,broj kartice adresu i sve...i kad sam isao buy now odmah ju se skinio,a mene zanima kako se to tako jednostavno naplatilo da nije trazio neku lozinku ili tako nesto...mogao sam na taj nacin dati broj necije tuđe kartice pa da skida na njegov račun(neznam ga naravno al , teoretski)
pitanje sto se tice skype-a
nisam ga nikad zapravo koristio pa me zanima sljedece,vidim da moras imat wifi nemoze prek 3g radit dali osoba koju zovem mora isto imati upaljen skype u to vrijeme ili se to zove na normalnu liniju?
malo glupo pitanje ali sta ces
Ako imaš JB i instaliran program koji "kamuflira" 3G u WiFi- tj. programi ne razlikuju 3G od WiFi- a, možeš koristiti Skype i preko 3G- a.
Jedan od takvih programa je VoIP over 3G (zajedno se piše, ja mislim).
Skype ima više opcija:
- besplatni pozivi Skype -> Skype (osoba mora imati upaljeni Skype- na kompjuteru ili drugom mobitelu- da bi ostvarili komunikaciju)
- naplata poziva Skype -> telefon/ mobitel (moraš kupiti Skype kredit- koji nije skup, tj. jeftinije je nego "običan" poziv- ili uzeti neku Skype pretplatu)
Makar, mislim da je nedavno (ako se dobro sjećam- u prvom mjesecu) Apple maknuo zabranu poziva preko 3G- a.
Sad, ne znam koji programi su to implementirali u svoje funkcije...
samo da velim da sam i ja imao malih problema kod syncanja ipoda sa novim itunesom. na uredaju mi pise sync in progress jedno 5-10 min kad sam odlucio prekinuti. muziku sam si prebacio, ali uz dosta "muke". ko ima JB uredaj, preporucam ne updateat itunes, jer stvarno ne donosi nista posebno, samo podrska za ipad. ocito je apple nasao drugo rjesenje u borbi protiv JB
Dinamo rules!!!
narucio sam si sa e bay nove maske za iphone3g jer je ova odozad malo izgrecana pa bi je zamjenio...jel mi preporucujete da zamjenim sve(i prednje staklo tj zastitu i odozad posto je to iz kine za 6$ pa me brine hoce li sve stat u milimetar i hoce li biti kvalitetno....i koliko kuna kosta da mi to naprave u servisu jer sam nisam sposoban to napravit(gledao sam na youtube kako se rastavi i komplicirano je,barem meni)
to su ove maske
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWNX:IT
Zadnji uredio ajfon87 : 03-04-2010 u 21:00
te maske ti nemogu sjesti kako treba nikako ja sam ih promjenio dosta al nijedna nije bila 100% kako treba. pokusavao sam mjenjati sve kompletno nije bilo dobro, probao sam i samo zadnji dio i nevalja, jer ovo sto dobijes iz kine je sve plastika, ovaj kromirani dio koji je na iphonu metal tamo je plastika, staklo nije staklo nego neka malo bolja plastika.
mozes sam zamjenit nije jako tesko kao sto izgleda tamo (barem meni) tako da je sva odluka na tebi. sretno
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
baterija mi jako kratko traje,telefon je star 1godinu i stoga mislim da je vrijeme da zamjenim za novu bateriju...nasao sam na e bay ovu,pa vas molim za komentar,jeli dobra da se nezaletim sa kupnjom
http://cgi.ebay.com/NEW-1600MAH-OEM-...item33595efddb
Zadnji uredio ajfon87 : 04-04-2010 u 12:19
sta je u itunesima ono pod "other" jel to tipa ak skines neki video na njega ili?
stavio sam si svoje zvukove za sms ali kad stavim neku temu on opet stavi svoje?to moram onda opet u onoj folder selit svoje melodije ili kak te teme funkcioniraju?
ak ima neko neki provjereni link za navigaciju (krekanu neku jel)...poželjno sa uputstvima...
nek baci na pm
ovo veče pijem sve što teče
dobio sam danas ipod touch od Lockerza sa firmware 3.1.3. Jel se to moze jailbreackat?
iPhone 5s 16 GB
moze pomoc??? nemogu skinuti niti jednu aplikaciju na iphone-u... -.- prije desetak dana sam skido... sad mi je samo gumb FREE za sivljen ???? sta da radim??
To se i meni dogodilo. Uglavnom to ti je neki bug do App Store-a. Probaj malo ulazit/izlazit iz aplikacije, ponovo se logiraj na App Store i sl. i bude proradilo...
Bom Chicka WahWah
a dobro, jos 10 dana cu se strpiti![]()
iPhone 5s 16 GB
Teško...
Zašto bi uopće stavljao novi software?
Dobiješ ono pretraživanje i kompatibilnost sa par nekih aplikacija.
Napravi JB na tom softwareu i stavljaj navigaciju i što hoćeš.
Link i, naravno, napravi unlock
Makar, ne znam kako će ići sa aktivacijom mobitela nakon JB- a.
Jer, tvoj iPhone je vjerojatno zaključan na AT&T- znači treba njihovu SIM karticu za aktivaciju...
Ne znam onda...
Zadnji uredio georgy : 13-04-2010 u 23:19
jel trebamm imati karticu da bi skido aplikacije??? kad se ocu registrirati trazi me karticu -.-.. a imam 15 god..... i nemogu nista skinut sa appstorea jer mi je onaj gumb FREE zasivljen i nemogu ga stisnut?? MOZE POMOC????
Da, ali ako staviš novi software- gubiš "stari" JB i unlock.
Ali, ne vidim razloga zašto bi uopće skidao novi software...
Ne trebaš imati.
Pročitaj si malo ovu temu.6. Kako da se registriram na iTunes Store ako nemam kreditnu karticu?
Uđete u iTunes Store> dio App Store> sada s desne strane imate prozor "Top Free Apps".
Odaberite bilo koju> (kada se otvori prozor aplikacije) stisnite "Get App"> (kada iskoči prozor za upisivanje imena i lozinke) "Create New Account"> Continue> kvačica na "I have read and agree to the iTunes Terms and Conditions" (nije na odmet ni pročitati, ako imate vremena) i Continue> upišete potrebne podatke (stavite ispravnu e- mail adresu, jer će potvrda računa doći na nju) i Continue> i sada pod "Credit Card" imate opciju "None" (što bi, naravno, značilo da ne želite/ nemate podatke o kreditnoj kartici), označite je i ostalo ispunite (točna adresa nije obvezna, ako ste paranoični
)> Nastavite do kraja i otvorite link u danom mailu.
Nekada treba dan- dva da mail sa potvrdom računa stigne.![]()
pozdrav..pokusao sam naci odg ali ne mogu :S..naime, pruzila mi se prilika da odem krajem god u italiju..a posto vec dugo namjeravam kupit iphone,a kod nas mi je skup,a nemam toliko novaca(4000 kn)..zanima me koliko se krecu cijene u italiji..i da li ima tamo otkljucanih tako da ja mogu svoju karticu koristit bez problema..ako nema da li se on moze tu kod nas negdje otkljucat?
hvala
3gs u trstu ti je 620 eura, a to ti je preko 4 tisuce kuna
Bookmarks