Mislim da iOS 4.01 ne radi najbolje sa 3G iphoneom bolje da ostane na starom os i pričeka JB za 4.1
Mislim da iOS 4.01 ne radi najbolje sa 3G iphoneom bolje da ostane na starom os i pričeka JB za 4.1
pozdrav svima..imam pitanje u vezi 3GS-a...negdje sam procitao da je nekome na iphoneu mob pojeo svu lovu s racuna zbog interneta..posto si planiram kupit iphone,zanima me kako to sredit da ne jede lovu..hvala
edit: sad sam tek skuzio da sam u krivu temu pitao..ispricavam se..pa ako samo mozete prebacit u onu pitanja i odgovori..hvala
Zadnji uredio Davorr : 17-09-2010 u 19:14
Samo da vam javim, iPhone 4 su stigli u T-Centre.
Jucer sam vidio 5-6 komada, zapakiranih iPhone 4 u T-Centru ^^
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Hvala na obavjesti, no ne planiram ga kupiti![]()
One day, sky went blue...
pozdrav svima..imam pitanje u vezi 3GS-a...negdje sam procitao da je nekome na iphoneu mob pojeo svu lovu s racuna zbog interneta..posto si planiram kupit iphone,zanima me kako to sredit da ne jede lovu..hvala
instalirat sbsettings i ugasiti 3g i edge. ili uzeti neki internet paket, još jednostavnije. ima nekih programa koji pomalo cuclaju net dok su upaljeni.
aha..znaci mogao bih onaj web'n'walk aktivirat?
naravno pa to i je mobitel zamisljen pretezno za internet koristenje, bez nekog paketa ti je sve to skupa bezveze.
ok..hvala..ma pitam jer sam cuo price da ne treba nis,da ma wireless, bla bla bla...
hmmm opet mi se isto dogodilo ko nedavno sa doodle jumpom sad sa camera plus aplikacijom...skinem noviju verziju i samo me iz nje izbacuje van odma na pocetku onda vratim onu staru koja je normalno radila i onda i ona stalno izbacuje...sta je to u cem je fora?
ne imam itunes9...a kaj uopce predstavlja to armv6 ili 7...skidam sa apptracker a tam nis ne pise koja je...
Zadnji uredio EagleONE : 20-09-2010 u 00:29
armv6 - appovi crackani za ipod touch 2g i iphone 3g
armv7 - appovi crackani za ipod touch 3g i iphone 3gs, 4
znaci neka nova platforma, tako nesto
iPhone 5s 16 GB
aha kuzim thanks...evo pobrisao na telefonu i u itunesima i sad ona stara aplikacija opet radi
jedno pitanje za mms...zove me sad frendica jesi dobio mms reko nisam, tek kad upalim edge stize taj mms...kako sam na bonove to palim rijetko jer nemam neku veliku tarifu a i uvijek sam na wifi-u...pa neznam kako ste vi to rjesili?
Ne mozes mms preko wifia citati. A mms ne trosi internet promet (trosi ali se ne naplacuje). Platis samo cijenu mms-a kod slanja, a kod skidanja ne placas nista
iPhone 5s 16 GB
sorry ako je offtopic al nisam zao di da stavim?! sta mislite o oglasu, da li su mobiteli original, i ako neko ima iskustva sa prodavacem, jer mi se cijena cini full ok i jako primamljiva pa ono... da se ne zaletim... hvala
Code:http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/iphone-4-hd-32-16gb-otkljucan-tvornicki-samo-kod-nas-oglas-1582801![]()
What else you gonna do on a saturday?
da znam da nemogu preko wifi-a dobiti ali je fora da uopce ne palim edge osim kad sam negdje bez wifi-a sto je dosta rijetko..a necu stalno imati upaljen zbog baterije i da mi neki programi ne pocuclaju promet![]()
imam sw 4.0.1 u iphonu 3G 16G,jeilbrackan je,stavio sam dvije igrice na njega(BIA2 i Sandstorm)slobodno imam još 13gb na njemu u cydii mi kaže da imam spremljene na SHSH sw-e 4.0.,4.0.1,4.0.2 e sad problem je u tome što je iphone definitvno USPOREN dakle sve sporo otvara od aplikacija,sporo reagira na touchscreen,igrice trzaju ma ono totalno sporo recimo hoću ga otključati treba mu 5 sekundi da se otključa i tako pa PITAM:
što bih mogao uraditi da ga ubrzam???jer ovako ću uistinu izgubiti živce
Robert-Honor Magic V2
Restore (bez backupa) i novi 4.1 fw. Za JB ces se morati malo strpiti, ali je brzi
iPhone 5s 16 GB
a da li se može sa 4.0.1 FW spustiti na 3.1.3 FW makar ga u cydii nema na SHSH,sad netko kaže da može netko da ne,sad znam da sam imao nedavno jedan iphone na kojem sam napravio restore preko Itunes-a i potpuno ga zaključao,dao ga čovjeku da ga otključa i on ga spustio sa 4.0.1 na 3.1.3 ali ga nije mogao odkodirati na sve mreže te ostao zakodiran na t-comovu karticu samo da li to važi i za ovaj FW ili NE vidio sam na forumu da se ne MOŽE SPUSTITI NA niži FW bez DA SE SPREMI NA SHSH prijašnji FW
Robert-Honor Magic V2
Za koliko otprilike se očekuje JB za novi fw jer mislim sada napraviti upgrade na najnoviji pa pitam da znam..i da li će biti jednostavan postupak? Da ne zakompliciraju neš![]()
imam 3gs i (preko)nekoliko puta sam pokušavala downloadirati 4.1 (s 3.1.3 nisam imala problema), svaki puta poruka:
there was a problem downloading the software for the iphone "". the network connection timed out. make sure your network settings are correct and your network connection is active, or try again later
probala i na drugom kompu i drugoj mreži, ali ista poruka
a htjela bih apps poslagati u foldere
što da radim?
neznam, tako je i meni bilo... Ustanovio sam ovo: probaj pokrenut update, i pustit ga na miru, bez da uopce diras komp, nema surfanja i nis, onda javi jel uspjelo![]()
One day, sky went blue...
Bookmarks