Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 31 od 37 PrvaPrva ... 21 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 751 do 775 od 906
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2bbrljo: zao mi je sto si nastradao, no ako si nesto krivo napravio, onda si ocito s razlogom nastradao...

Ja sam bio na nekoliko utakmica, davno kao mlad, i ukoliko bi se dogodilo sranje, digao sam ruke u zrak i jasno vikao policajcima da nemam nista s time i smijem li preci iza njih, niti u jednom slucaju nisam dosao doma sa ozlijedama poput tvojih, stoga personality mozda? iako sam im uvijek izgledao skins (obzirom da brijem glavu od 1. srednje).

Stoga, sorry, ne mozes me u to uvijerit.

Tukli su one koji su im davali otpora, vrijedjali ih i slicno, da si u bilo kojem trenutku jasno naznacio da se predajes, da zelis se maknut, maknuo bi se, ovako si ostao s ekipom. U kojoj je bilo debila poput onog wanna be fighera sto je napao redara sa one snimke, i kao u razredu u skoli, jedan zajebe, cijeli razred ispasta...

Cijelo vrijeme govoris o praksi da nisu prije isli medju navijace..kaj to znaci? da se nisu usudili, pa ste im ovaj puta pokazali da da "gamad" ne smije medju vas? nego vas smiju samo snimat? kaj to znaci da ako ja pljackam banku da me imaju pravo samo snimat, nedo bog da me privedu, polome mi kosti prilikom bjega ili pucaju po meni? daj budi normalan...

davno kad sam se bavio tim poslom sam izbacio par elemenata iz velike dvorane doma sportova, jer su na koncertu Skore zapalili baklju medju 10.000 ljudi, tocnije na parteru ih je bilo manje... pa smo reagirali odmah, jer zamisli da je ta baklja zahvatila djevojku bujne kose... sto bi to bilo...

Uz to, u mnostvu sam i ja dobio sa ledja po glavi.. sva sreca da imam tvrdu glavu, pa nisam ni reagirao jer je taj isti wanna be fajter vjerovatno pobjegao u mnostvu i promjenio majcu..nadam se da je imao sto pricati ekipi kako je osiguranje dobilo batina od njega..

Bottom up, nas 4 u mnostvu je ugasilo baklju i ispratilo (pravilnim krav maga zahvatima) te elemente van, sto je policija s njima na pravila I dont care.. u tom trenutku bili su potencijalno opasni za cijelu okolinu.

Stoga nemoj molim te.. btw nitko ne prica sto je bilo na drugim tribinama, nisam informiran, oni nisu nastradali ili?

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ja ne vjerujem..

ovaj klinac koji vjerojatno nit punoljetan nije ono, ko zadnja, najjadnija kukavica opizdi redara s ledja. alo, s ledja!!

a ti, brljo, i dalje trubis "za sve su krivi redari jer oni nisu niti smjeli dolaziti gore"
    cuj, ja na onoj snimci udaranja ne vidim da im je u blizini baklja. zakljucujem, dakle, da su redari dosli zamoliti za mir i red.

uostalom, a koja je njihova uloga? prosvijetli nas? sto oni smiju, kad ocito, po tebi, nista ne smiju? znaci, oni ne smiju doci i zamoliti da ne palite baklje jer nisu obuceni za njihovo gasenje?
    pa koji qrac?!

ajmo jos jednom, nitko ne opravdava mlacenje murije, al yebote, daj priznaj da ste sve VI izazvali!! nitko drugi osim vas!! o tome sto ste dobili mozemo diskutirati u nedogled, ali daj vise priznaj da ste krivi! to iz tvojih usta izaslo nije.
    niti iz icijih usta od vas navijaca! a sad se sve bome jako lijepo vidi! sve!

i taj klinac, ako je i dobio batina kako tvrdis (a, jesi li to vidio? ili si samo cuo), tko zna brate mili sto je radio murjacima ako ovako ko zadnja kukavica redara udara s ledja. tko zna!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2La_Luna: ma joj, daj izjava ".....oni nisu niti smjeli dolazit gore" ma tko to ne smije dolazit gore? po kome? po BBB-u? koji su oni faktor na tekmi osim gledatelja? Mislim ovo je gore nego Monty Python. LOL kaj me ima koji k. policija zaustavljat kad me oni ne smiju zaustavljat... ha ha ha..

Ili, joj, nemas pojma, ulovili su me u banci tokom pljacke, a uopce nisu smjeli dolazit u banku ha ha ha ha... da nije smjesno bilo bi tragicno..

Mene fascinira kako ti BBB-ovci u 5 minuta iz najveceg fajtera postanu pravi Gandhi, to ne moze zbilja nitko.. u jednom trenutku je frajer,u drugom je patnik, u biti trebali bi dobit status mucenika jer eto..policija ih tuce..

Znas bbbrljo sto se dogodilo u subotu, budale su naletjele na jos vece budale..i to ti je to.. kad se bodes sa rogatima, ocekuj biti izboden... stoga..j. ga.. you lose, i uvijek ce biti you lose protiv policije, jer hvala bogu zivimo u civiliziranom svjetu gdje policija cuva red i mir, i SMIJE doci gdje god zeli, da napravi reda...

antistar
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Veliki je red i civiliziranost kad murja tuče sve pred sobom.

Evo jedan kvout s jednog foruma:

Usput, mozda malo kasnim za tu raspravu, ali imam frenda iz srednje koji radi u interventnoj ovdje u Zagrebu.
    Kul persona, zajebant. Malo debil, ali zabavan debil u vecini situacija. Bio.
    Pred godinu i nesto dok sam jos radio na starom poslu se nasli slucajno.
    Postao sirok ko trokrilni ormar, a imao je 33 kile s krevetom u srednjoj. I agresivan. I retardiran samim time.
    "Kuis' e, jedva cekam da idem van pa da nekome razbijem picku. Obozavam to, prvo lupis, onda pitas ako uopce hoces. Samo moras bit dobar s kolegama i pokriju te."
    I valjda pecto puta u bilo kojoj recenici govorio kuis, fakat, e i *****. A manje od godinu dana je radio u interventnoj tada.
    Isplazio si iz Tuka. Selendre. TUKA.
    (...)
    Žalosno je što je ovo istinito i što je većina takva.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    nego vas smiju samo snimat? kaj to znaci da ako ja pljackam banku da me imaju pravo samo snimat, nedo bog da me privedu, polome mi kosti prilikom bjega ili pucaju po meni? daj budi normalan...
    Pa ubiti da policija procijeni da ce bit ugrozeni zivoti drugih ljudi u banci, ne, ne bi smijeli uletit u banku, trebali bi opkolit banku i cekat vani. I kad ga privedu mogu upotrijebit silu ako pruza otpor, ali ne mogu kad padne na pod od udaraca zaletit se i mlatit ga dalje. Zar ne?
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tetro, peky, mislim da fakat vise nitko ne tvrdi da murija nije pretjerala.

al mene urnebesno istovremeno i zivciraju i nasmijavaju do suza ti konstantni proljevi da oni nisu smjeli doci, oni nisu smjeli zahtjevati da se baklje gase, oni ne smiju ovo, oni nesmiju ono..
    pa yebote, alo, jesi na stadionu, na fakin javnom mjestu? jesi. jel krsis zakon paljenjem baklje? krsis. jel murija organ reda? jest. sukladno tome, ima li pravo doci i reci (naglasavam reci, bez upotrebe sile (a ja i dalje ne vidim da je murija ta koja je prva fizicki ikoga napala, i kao sto rekoh, o svemu sto je uslijedilo kasnije mozemo stoljecima diskutirati)) da se baklje ne pale? ima!!

uopce me zaboli za praksu i tvrdnje da se trebalo privoditi na kraju utakmice. to je samo jedan yebeni primjer u kojem je murija ocito do sada navijacima izlazila ususret. jer zakon, ispravite me ako se varam (i to molim s kvotom clanka, crno na bijelo) ne dozvoljava pirotehnicka sredstva na stadionu!!

suma sumarum: decko je upalio baklju. dosao redar (ajmo malo logike i rvackog jezika, sto rijec redar znaci?!) reci da se baklje ne pale. decko redara udara s ledja iz cista mira (redar je odlazio s tribine, decko hodao iza njega). fakin napad na sluzbenu osobu na javnom mjestu. redar oso po visi organ reda. taj isti organ, olitiga murjak privodi decka. na sto ima puno pravo.

horda podivlja. nasrce na muriju.
    pocinje divljati i horda na drugoj tribini.

nastaje kaos.

tko je koga vise mlatio, tko zasluzuje vece kazne, velim, mozemo diskutirati do prekosutra.

ali jasno je kao dan kako je sve pocelo i tko je krivac.
    i ja bih fakat, al ono fakat voljela da postane praksa reagirati odmah na svaku fakin baklju. lamentirajte vi sad sto godina zasto se to desilo bas 1.5. i kujte teorije zavjere da je sve to samo da prestanemo pricati o ostalim problemima u drzavi, al zaista bih voljela da se svemu tome vise yebeno stane na kraj, i da si dijete danas sutra mogu odvesti na stadion bez straha da ce mu nesto pirotehnicke prirode doletit na glavu (kolko god nas brljo uvjeravao da bojsi znaju rukovati bakljama. hell yes, da, znaju. kaj, svi imate neku inicijaciju koja ukljucuje tecaj sigurnog rukovanja bakljama?), a da to ne znaci kesiranje parstokuna za zapadnu tribinu. tak bogata nisam, a yebiga, nogomet volim!
    zadnji put sam na dinamovom derbiju s hajdukom bila prije 3 godine. na istoku, na samom jugu istoka. na dijelu tribine koji je cak bio malo prazniji. isla sam s muzem, sestrom i njenim muzem. jos smo gruntali hocemo li voditi i njihove klince. na kraju nismo. ljudi koji su bili ispred nas vodili su klinca od nekih 8 - 9 godina. neka 3 metra od nas krajem drugog poluvremena upaljeno je par baklji. zamislite samo sto se sve moglo desiti da je itko od tih koji su baklje palili bio malo pijaniji, nepromisljenjiji, da je tu baklju bacio.. samo zamislite.
    kaje maksimir privatna prcija navijaca pa si polazu puno pravo na njega? oni smiju raditi tamo sto god hoce? oni smiju ugrozavati sigurnost svih ostalih? oni smiju takvim ponasanjem tjerati ljude s djecom sa tribina?
    ma fakof. meni ce moje dijete jednog dana biti svetinja, i to puno veca od vaseg dinama. i to znaci da, zahvaljujuci vama, ja svoje dijete ne mogu dovesti na stadion, jer ga ne zelim svjesno izlagati riziku.

al bitno da sad, kad ste dobili sore (zao mi je onih koji nisu radili nered, al ne mogu bas reci da mi je huligana zao, sori, al fakat ne mogu), sad se nije bed pozivati na djecu i starce (sto je ovaj novi rolajz smajlic ruzan!...Happy now?)
    Zadnji uredio Bimbi : 07-05-2010 u 13:14

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ beetleman
    jedino što sam krivo napravio je stajao u dometu stolice koju je drot bacio...
    a gležanj sam sjebao vani na ulici...
    na rotoru sam isto tako digao ruke, pa je drot zamahnuo pendrekom, sva sreća promašio me je...
    brat isto ništa nije napravio, pa sad pije tablete protiv bolova...

@ luna
    sranje na istoku je izazvano i lošom reakcijom organa reda i protureakcijom ekipe...
    da, događa se...
    ali, što je izazvalo kaos na sjeveru?
    zašto mi nismo mogli izaći s tribine?

@ cionn
    eto, on je prošao, ja, sa burazom i kolegom s posla nisam mogao...
    nas nisu pustili...
    a sad, da su sve tukli, tukli su što im je palo pod pendrek...
    drago mi je da on nije...

I ZAŠTO INTERVENTNA POLICIJA NEMA NIGDJE ISTAKNUTU ZNAČKU ILI BILO KAKVU OZNAKU PO KOJOJ BI GA SE MOGLO IDENTIFICIRATI?
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    sranje na istoku je izazvano i lošom reakcijom organa reda i protureakcijom ekipe...
    eto ga na.. ako nama mediji mazu oci, yebate, s cime nam onda tek vi mazete oci?! kakva losa reakcija organa reda? KAKVA? reci, sto su oni tocno na istoku napravili A DA NISU PO ZAKONU SMJELI? sto? govorim o sranju na tribini, ne pod njom, da se razumijemo! zbog cega je ekipa podivljala na njihovu reakciju? zato jer su postupili po zakonu s kojim se vi ne slazete? kam on.. gle, bejb, ni ja se ne slazem s onim odurnim milinovicevim zakonom kojeg nigdje na svijetu valjda nema, o europi da ne govorim! i jos masa, masa ljudi. pa jel mlatimo redom sve doktore, jel im svima jebemo rodbinu, jel im vicemo "ubi doktora", jel ih gadjamo stvarima?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2bbbrljo: protureakcijom ekipe? tko vam daje za pravo reagirati na postupanje policije? losom reakcijom? pa oni su policija, koji je vama k. u glavi... da to ne kuzite, njihova je zadnja i EOD. Zbilja ja narod poremecen, kao i ta danasnja mladez, neodgojena gamad koju ne odgajaju doma, niti u skoli niti igdje.. pa je ocito palo na policiju da ubije boga u njima kako bi ih odgojila.

Mala digresija, da sam ja s 19 godina ispao na novinama kao izazivac nereda, nebi mene policija trebala dohvatit, brijem da bi me stari (koji me nikada nije udario a bio je velik autoritet u mom zivotu i dalje je) za jaja objesio. Oprosti, ja sam odgojen, meni su rekli da postujem uniformu, i da postujem osobu iza te uniforme, a ako me sto smeta, postoji nacin da se zalim, i osnovne stvari su me odgojili, ne proturijeci, ne bahati se, na vrijedjaj, ne udaraj policajca.. mislim it is common sense.

Stoga, nazalost policija je tu da odgaja..

ali dok god vi u glavi imate da oni NE SMIJU, i da oni LOSE reagiraju, te da ekipa ima PROTUREAKCIJU, hvala bogu da cete bit istuceni, propucani i slicno, jer vi ste anarhija, a policija je ono sto stiti civilizirani svijet od takvih.

Kao sto rekoh, nitko se nije ni ispricao mojoj frendici za demoliran auto na kvartu, jer eto, hrpa neodgojenih debila se odlucila iskalit na autu..auto ne vraca..a ni ona kao zensko, koja je skoro dobila po glavi kad je pokusala auto zastitit. U tom trenutku je ocekivala od organa reda da napravi reda na cesti i zastiti imovinu...

Kazem, da je bio moj auto, vjerovatno bi citali u novinama da je jos koji navijac propucan.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na Dnevniku su sinoć pustili snimku početka sranja na istoku. Koliko se može vidjeti, redari su prvo došli usmeno smirivati na što je grupica čoporativno odreagirala i jednostavno ih otjerala. U tom tjeranju jedan klinjo je redara fino udario nogom po leđima te je mali zbrisao na drugi kraj tribine i pravio se da ništa nezna. Doslovno je stao u kut i kolutao očima. Nemate pojma kako je to izgledalo smješno, nisam znao bi li plakao ili se smijao
    I jebat ga, došla je onda i interventna. Koliko se vidi nisu počeli s fizičkim kontaktom nego je jedan policajac najprije pokupio šaku. Našli su onu pičkicu s početka priče, pokupili ga i tu se snimka prekida.
    U svakom slučaju ti dečki sa istoka su se htjeli tuči, to se tako lijepo vidi na snimci i baš su djelovali raspoloženo, kao da su pojeli tanjur palente previše.

edit: http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=72276&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=c72501b179
    Keep calm and fastboot oem unlock.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ide li itko od vas aktivno na utakmice, po gostovanjima, prijateljskima, svim selima gdje klub igra, ... ?
    vrlo vjerojatno ne...
    e, da idete, shvatili bi kako murija postupa prema navijačima...
    kako nas se tretira, bila sranja ili ne...
    ustavna prpava se sustavno krše, ali otom-potom...
    navikli smo...
    a, tko im dopušta protureakciju?
    po zakonu nitko, ali, nakon tolko maltretiranja, mora negdje puknuti...
    ja sam imao slučaj gdje je mene na pretresu prije mjesec dana maltretirao redar, radi steznika koji nosim na koljenu...
    pa mi nitko od nadležnih nije htio dati njegovo ime i prezime...
    a ni on se nije htio legitimirati...
    poslan je i mail sokol mariću, sa slikom redara, odgovor nikad nije stigao...
    ali nema veze, prešlo se preko toga...
    ali eto, oni su odlučili da ne žele preći preko ovoga...
    ne opravdavam reakciju, ali je razumijem...

@ beetleman
    sad smo anarhija...
    ali, nisi mi rekao, neredi su opravdani ako je razlog kao u grčkoj?
    i, da je policija onda pretukla nekoga, svi bi stali na našu stranu...
    stoga, imajte jednake kriterije za sve...

http://it.tinypic.com/player.php?v=23jh254&s=5

to je ono što našoj policiji treba, odbor sastavljen od ljudi koji nisu u policiji koji će provjeravati prekoračenje ovlasti...
    na telefonu je profesor Žarko Puhovski...
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prema riječima čovjeka koji je bio intervetni policajac, a koji želi ostati anoniman, brojne su stvari krivo napravljene.

- Ipak, jedna stvar jako bode oči, a to su oni trenuci kada su se službenici u potpunosti pogubili i počeli naizmjenice nabacivati stolicama s navijačima. U tom su trenutku svi oni postali samo dvije sukobljene huliganske skupine, a baš je to jedna od temeljnih stvari koje se uče izbjegavati pri obuci za takozvane "riot control units", kazao je bivši interventni policajac. Dio internetske javnosti ide tako daleko da baš čelništvo policije prozivaju zbog nereda, tvrdeći kako su namjerno izdane zapovijedi za ovakvo reagiranje, znajući kakva će biti reakcija Bad Blue Boysa, a sve kako bi se dodatno pojačao policijski nadzor nad državom. Iako se radi gotovo o tipičnoj teoriji zavjere, kao i svaka slična teorija, ima dovoljno utemeljenja da zagolica maštu. Tim prije što su ovi neredi kao "kec na desetku" upali Karamarku u trenutku dok se radi novi Zakon o policijskim ovlastima, te dok se kod ministra financija bori za dodatne kune MUP-u.

Britanske "Riot control units" Kod ovakvih priča uvijek se spominje britanski model, a ljudi su često nesvjesni da se kod njihovih navijača u pet godina razmaka morala dogoditi dva incidenta u kojima je poginulu ukupno 135 osoba, a preko 1.350 je ozlijeđeno. Jasno, radi se o tragedijama na stadionima Hillsborough i Heysel, gdje su u oba slučaja navijači Liverpoola bili začetnici nasilja. Nakon toga se žestoko okomilo na navijače, ali i uprave klubova, koje su morale postati mnogo odgovornije. U isto vrijeme počelo se s obukom "riot control units", postrojbi specijaliziranih za nadzor velikih okupljanja te razbijanje skupova kada se dogode incidenti. Radi se o ljudima posebno obučenim za takve situacije koji se bave isključivo tim poslom. Ono što je kod njih izuzetno različito od naših policajaca, jest da se mjesecima spremaju za sociološki pristup navijačima, tako da jedan incident neće izazvati nasilnu reakciju ovih službenika. S druge strane, kada se procijeni da je potrebno upotrijebiti silu, oni su izuzetno žestoki, efikasni, brutalni i možda najbitnije, brzi, čime pokušavaju spriječiti eskalaciju nereda. Danas se tako engleski navijači doživljavaju kao kronični pijanci skloni prije svega pjevanju posprdnih pjesama o Nijemcima, a među najmirnijima su Liverpoolovi, nekadašnji strah i trepet europskih policija. Sustav je očigledno efikasan, a pri tome se ne udara sve redom...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to sto vas maltretiraju, to sto vas ne dozivljavaju kad im saljete dopise i sl, to vam je sve zato sto se ponasate kako se ponasate, sto im jebete sve po spisku, sto im zrlate da biste ih ubili. kako da vas shvate ozbiljno?
    za sve kao se ponasaju prema vama sami ste si krivi. al ne, vi cete radije tjerati inat i pucati po savovima i urlat im strahote i zapocinjati sranja. zacarani krug..
    kad si vec toliko puta spomenuo koliko vas ima visoko obrazovanih, zrelih, nadasve mudrih, pa dajte onda nadrastite svojim ponasanjem muriju koja je po vama stoka. time cete i njima a i svima nama pokazati sve ono sto sustavno trubite, da ste miroljubivi, da niste huligani, da ovo da ono.
    ajde. pokazite da ste bolji od murije.

ali ne na sakama!! i ne na yebavanju rodbine!

EDIT: slijepi i potkupljeni mediji izvjestavaju da se u zagrebu u zvonimirovoj i draskovicevoj pretresaju prostorije udruge. kao, pretresaju financijski inspektori a ulaze cuvaju interventni policajci. u zvonimirovoj nisu nasli nis sporno. steta. da vas barem ukinu i skinu nama koji placamo gradu prirez s grbace. da bar!! i brijem da bi se samnom slozilo vrlo vjerojatno 90% gradjanja koji te pare bljuju gradu! ne trebamo vas! ne zelimo vas!
    al da, opet ce za sve bit kriva - murija. uopce nije bitno sto vas nit mi ostali ne zelimo!
    Zadnji uredio La_LuNa : 07-05-2010 u 16:21

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e, da idete, shvatili bi kako murija postupa prema navijačima...
    kako nas se tretira, bila sranja ili ne...
    ustavna prpava se sustavno krše, ali otom-potom...
    navikli smo...
    a, tko im dopušta protureakciju?
    po zakonu nitko, ali, nakon tolko maltretiranja, mora negdje puknuti...
    ja sam imao slučaj gdje je mene na pretresu prije mjesec dana maltretirao redar, radi steznika koji nosim na koljenu...
    pa mi nitko od nadležnih nije htio dati njegovo ime i prezime...
    a ni on se nije htio legitimirati...
    poslan je i mail sokol mariću, sa slikom redara, odgovor nikad nije stigao...
    ali nema veze, prešlo se preko toga...
    ali eto, oni su odlučili da ne žele preći preko ovoga...
    ne opravdavam reakciju, ali je razumijem...

@ beetleman
    sad smo anarhija...
    ali, nisi mi rekao, neredi su opravdani ako je razlog kao u grčkoj?
    i, da je policija onda pretukla nekoga, svi bi stali na našu stranu...
    stoga, imajte jednake kriterije za sve...
    Prva rečenica: "e, da idete, shvatili bi kako murija postupa prema navijačima"
    Ne govori li ti to nešto?
    Policija tako postupa prema navijačima, ne prema ljudima koji voze 20 iznad granice, ne sa pijanim vozačima i inim prijestupnicima...

Kažeš, navikli ste.
    Znači, u redu je raditi nered jer će policija opet neprimjereno postupiti i to je tako.
    Zašto ne napravite neku akciju, da se lijepo rasporedite (pod vi mislim na BBB) po stadionu i uljepšate svima doživljaj utakmice- povedete navijanje, ustajanje, donesete normalne trasparente, možda one kartone...
    Pokažete poštenu i normalnu verziju navijanja- bez baklji, govora mržnje...
    Nakon toga i ono što je Luna predložila- da izvan stadiona napravite koju "akciju".
    Iako, mislim da prvo trebate od stadiona krenuti- pošto ste tamo "doma".
    I nakon toga bi definitivno podigli mišljenje javnosti o vama.

I uopće ne čudi stav Lune i, kao što je rekla (i što je vrlo vjerojatno) većina građana ne vidi smisao navijačke skupine koja uništava samu sebe.

I opet ti uspoređuješ dvije različite stvari.
    Grčka i "navijanje" nisu ista stvar, ma nisu ni slična.
    Jedina moguća poveznica je da je na drugoj strani policija (što je normalno), i teorija zavjere koju forsiraš.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    EDIT: slijepi i potkupljeni mediji izvjestavaju da se u zagrebu u zvonimirovoj i draskovicevoj pretresaju prostorije udruge. kao, pretresaju financijski inspektori a ulaze cuvaju interventni policajci. u zvonimirovoj nisu nasli nis sporno. steta. da vas barem ukinu i skinu nama koji placamo gradu prirez s grbace. da bar!! i brijem da bi se samnom slozilo vrlo vjerojatno 90% gradjanja koji te pare bljuju gradu! ne trebamo vas! ne zelimo vas!
    al da, opet ce za sve bit kriva - murija. uopce nije bitno sto vas nit mi ostali ne zelimo!
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...ma/490143.aspx

Kazu da su trazili "pirotehnicke" naprave...
    Makar sumnjam da ce itko u prostorijama Udruge drzat 10 baklji i ostlaih sr*nja..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...ma/490143.aspx

Kazu da su trazili "pirotehnicke" naprave...
    Makar sumnjam da ce itko u prostorijama Udruge drzat 10 baklji i ostlaih sr*nja..

Gle i treba ih... nije da su trazili..ali su isli momcima pokazat tko je sef u gradu..ne neka banda s kvarta nego PU ZG, i to tak treba bit.

Ono za sto treba se borit, ukoliko je istina, je to sto je onaj mladic pogodjen cekao 2h pomoc, to je neprihvatljivo, ostalo je po zakonu.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Gle i treba ih... nije da su trazili..ali su isli momcima pokazat tko je sef u gradu..ne neka banda s kvarta nego PU ZG, i to tak treba bit.

Ono za sto treba se borit, ukoliko je istina, je to sto je onaj mladic pogodjen cekao 2h pomoc, to je neprihvatljivo, ostalo je po zakonu.
    Pa nije bas po zakonu da su tresnuli starca u kolicima, da su moju frendicu na bus stanici premlatili, da su tukli decke od 14-15 godina koji nisu nikakva prijetnja-da su ih samo malo jace gurnuli oni bi pali na pod i predali se, a nisu trebalo pendrek upotrebljavat..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy Pregledaj post
    Prva rečenica: "e, da idete, shvatili bi kako murija postupa prema navijačima"
    Ne govori li ti to nešto?
    Policija tako postupa prema navijačima, ne prema ljudima koji voze 20 iznad granice, ne sa pijanim vozačima i inim prijestupnicima...

Kažeš, navikli ste.
    Znači, u redu je raditi nered jer će policija opet neprimjereno postupiti i to je tako.
    Zašto ne napravite neku akciju, da se lijepo rasporedite (pod vi mislim na BBB) po stadionu i uljepšate svima doživljaj utakmice- povedete navijanje, ustajanje, donesete normalne trasparente, možda one kartone...
    Pokažete poštenu i normalnu verziju navijanja- bez baklji, govora mržnje...
    Nakon toga i ono što je Luna predložila- da izvan stadiona napravite koju "akciju".
    Iako, mislim da prvo trebate od stadiona krenuti- pošto ste tamo "doma".
    I nakon toga bi definitivno podigli mišljenje javnosti o vama.

I uopće ne čudi stav Lune i, kao što je rekla (i što je vrlo vjerojatno) većina građana ne vidi smisao navijačke skupine koja uništava samu sebe.

I opet ti uspoređuješ dvije različite stvari.
    Grčka i "navijanje" nisu ista stvar, ma nisu ni slična.
    Jedina moguća poveznica je da je na drugoj strani policija (što je normalno), i teorija zavjere koju forsiraš.
    da nas nema nitko nit ne bi dolazio na utakmice, nitko ne bi navijao, ne bi se radile koreografije, ...
    i ne, nemojte mi pričati o strahu da ćete dobiti nečime u glavu, da će vas netko isprebijati, ...
    akcije su se radile...
    to ljude ne zanima...
    kaj će nekog zanimati da je 200 BBB darovalo krv na organiziranom davanju krvi u prostorijama udruge...
    kaj će nekog zanimati da se pomoglo najugroženijim obiteljima u vukovaru...
    to nije nešto što će zaintrigirati ograničene umove hrvatskog naroda...

grčka i navijanje nisu ni slična stvar?
    ok ako tako misliš, ali garantiram da su u prvim redovima navijači...
    isto kao i u prosvjedima u parizu itd. ...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da nas nema nitko nit ne bi dolazio na utakmice, nitko ne bi navijao, ne bi se radile koreografije, ...
    i ne, nemojte mi pričati o strahu da ćete dobiti nečime u glavu, da će vas netko isprebijati, ...
    akcije su se radile...
    to ljude ne zanima...
    kaj će nekog zanimati da je 200 BBB darovalo krv na organiziranom davanju krvi u prostorijama udruge...

Hahahahh nemoj me nasmijavat..
    Mislis na ovakve koreografije?
    http://image.dnevnik.hr/media/images...2006//7448.jpg

bbbrljo, u mojoj sadasnjoj gimnaziji, svi u 4. razredu mogu ako hoce darivat krv..
    I to ti nije neka "velika" akcija..
    Pa super, Vukovar, grad heroja itd..
    Al ajd malo u Zagrebu nekaj pomognite, eto urusavaju se skole, hrpu cesti ima rupa itd.
    Uzmite malo lopatu, cekic, tacke i da vidis kak cete bit korisni u gradu..

Ograniceni su oni jadni umovi koji jedino sto znaju radit kada dodju "navijat" na tekmi svojeg prebozanskog kluba "Ubi ubi drota" ili "Ubi ubi tovara" ili jos hrpu seljackih uvreda..

U Grckoj se protestira radi katastrofalnog stanja u drzavi!
    Ako vi mislite na tribinama prosvjedovat protiv Vlade ili bilo ceg drugog, onda ste fakat jadni..

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno, vi ste jedina nada Hrvatskog nogometa.
    Te svjetske koerografije i navijačke pjesme ("ubi drotove" i slične)...
    Probajte koji put ne doći (javno objavite kako BBB neće doći na tu i tu utakmicu) baš da vidimo kako će prazan stadion biti.
    akcije su se radile...
    to ljude ne zanima...
    Radite ih više, pozovite i ostale građane, reklamirajte se...
    Lijepo je što ste par puta pomogli, ali sa brojem akcija (i obrnuto proporcionalnim brojem ispada) će zasigurno rasti i reklama (u medijima koje toliko prezireš).
    Opet se pozivam na Lunu , počnite od Zagreba.
    U skoro svakoj srednjoj školi se par puta godišnje daje krv- pa "nikoga ne zanima".
    Zanimati će one kojima je ta krv potrebna. Ne očekuješ valjda neku javnu pohvalu Kosorice što ste dali malo krvi...
    I opet ti o ograničenim umovima... Pa daj shvati da navijači nisu najveći mozgovi Hrvatske i da oni jedini shvaćaju stvarno st(r)anje u državi.
    Što želiš postići takvim izjavama- reakcije tj. odgovore tih na koje misliš ili nešto što je nama "ograničenim umovima" nedokučivo i neobjašnjivo?

Napisao sam po čemu su slične.
    Znači, ako slična skupina ljudi sudjeluje u dvije različite stvari- to je isto.
    Neki dobar film Polanskog je ista stvar kao i njegova pedofilija? Dobro, to je malo veći kontrast- ali shvaćaš što mislim.
    Huliganstvo na stadionu bez pravog razloga (jasnog "ograničenim" stanovnicima države) tj. razloga koji se tek kasnije servira ljudima i koji se lako može svrstati u opravdanje - i prosvjedovanje zbog potencijalnog bankrota, otkaza, korupcije, snižavanja životnog standarda po meni nije isto.
    I to što ti iz pouzdanih izvora znaš da su navijači u prvim redovima se može svakako protumačiti- ili da su oni najpametniji i shvaćaju stvaran obujam situacije u kojoj se država nalazi ili su naučeni kako biti hrabar i opak pod okriljem mase.
    Makar, ne znam kakvi su navijači u tim zemljama pa ništa ne tvrdim.
    Ali, kod Hrvatske se ne bih puno dvojio.
    Zadnji uredio georgy : 07-05-2010 u 19:20
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ cionn
    da počnem stavljati slike koreografija?
    ono nije koreografija i takvom se ne može nazivati...
    sva sreća pa je kod nas stanje puno bolje...

@ georgy
    utakmice su prazne...
    sve tribine zjape prazne osim sjevera, htjeli vi to povjerovati ili ne...
    na sjeveru uvijek ima ljudi, igrali protiv mladosti iz klenovnika ili protiv arsenala, padala kiša ili sjalo sunce, bilo ljeto ili zima, nama nije bitno, jer smo tu iz ljubavi prema klubu...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ cionn
    da počnem stavljati slike koreografija?
    ono nije koreografija i takvom se ne može nazivati...
    sva sreća pa je kod nas stanje puno bolje...

@ georgy
    utakmice su prazne...
    sve tribine zjape prazne osim sjevera, htjeli vi to povjerovati ili ne...
    na sjeveru uvijek ima ljudi, igrali protiv mladosti iz klenovnika ili protiv arsenala, padala kiša ili sjalo sunce, bilo ljeto ili zima, nama nije bitno, jer smo tu iz ljubavi prema klubu...
    Ajde molim te pokazi mi slike nekih koreografija, jel ja neznam od kud mi ova fotka, a takva "koreografija" je bila na Dinamovoj tekmi ..

Ma i to kaj vi idete na tekme iz "ljubavi" prema klubu..
    Idete vise zbog tog da mozete neke komplekse ljecit..

Btw, bbbrljo, kako ti vec nije dosadilo braniti usran klub i usrane naivjace?
    Ti se cinis barem pametnom osobom i ne ogranicenom..

Sto necete iz protesta protiv Mamica ne doc na 1 tekmu?
    A on je vise para okrenuo nego kaj ste vi u zivotu vidjeli..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako netko tamo ide liječiti komplekse, ti su u velikoj manjini...
    a ta "koreografija" nije bila na Dinamovoj utakmici...
    provjeri prije nego bubneš, bila je na utakmici reprezentacije u livornu...

http://www.badblueboys.hr/img/ArticleImages/15763.jpg
    http://commondatastorage.googleapis....al/4369435.jpg
    http://img119.imageshack.us/i/normal...nal001aw2.jpg/
    http://img243.imageshack.us/i/bbb62nc6.jpg/
    http://www.tportal.hr/ResourceManage...750&height=550
    http://www.trnsko1986.pondi.hr/20.g...gif
    http://img511.imageshack.us/i/dinamozagreb0tu.png/

ima ih još, ovo je sad na brzinu...

a, da ne dođemo radi njega na tekmu, njemu bi bilo još draže, i smatrao bi to svojom pobjedom...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a pretres komedija...
    kao financijska je došla...
    stara sad umrla od smijeha kad je čula...
    pita, kak to da kad su kod mene došli, nije ih interventna čuvala?
    bila je krim policija, jedino oni nose značke oko vrata...
    a, uzeli su?

"u udruzi uzeli knjige...srali radi pive i pljuge...

u buksi ispod juga zapljenili bubanj i 7 izgorenih baklji....

i tri palice za bubanj su isto uzete iz udruge "

nemam komentara...

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy Pregledaj post
    Naravno, vi ste jedina nada Hrvatskog nogometa.
    Te svjetske koerografije i navijačke pjesme ("ubi drotove" i slične)...
    Probajte koji put ne doći (javno objavite kako BBB neće doći na tu i tu utakmicu) baš da vidimo kako će prazan stadion biti.
    Da, stadio definitivno neće biti prazan, došli bi normalni ljudi pogledati utakmicu u miru bez straha od ovakvih majmuna.

+ Odgovori na temu
Stranica 31 od 37 PrvaPrva ... 21 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks