= Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
Citam ovo sve, i slazem se sa vecinom prijedloga, no mislim da bi prvo sljedece sto bi BBB trebalo uciniti (i sto je moguce i najmanje sto mogu), a sto bi im donekle povratilo neki ugled, bilo pod hitno se kategoricki, jednoglasno, i sto je najbitnije, sto preciznije distancirati od tih tzv. frakcija, huligana i ostalih probisvijeta. Svejedno, ili objavom imena osoba za koje znaju da nisu iz udruge a prave nerede (ili barem imena "nepozeljnih" frakcija), ili objavom imena vlastitih legitimnih clanova. Velika vecina javnosti je cvrsto uvjerena da su BBB sve sami huligani, ili da ih barem svekoliko stite, te ako BBB ne ucine ovo sto napisah, to je zapravo dokaz da je javnost u pravu. Zapravo, nije mi jasno kako i zasto se BBB nije vec daaaavno distancirao od takvih, ako je udruga stvarno sastavljena od tako uljudnih i civiliziranih ljudi... Da ja vodim udrugu i da mi netko tako "sa strane" blati ugled, odmah bi se pobrinuo da se zna da to nismo "mi".
bas to! bingo!!
ja jos uvijek cekam da nam brljo pojasni sve to s tim fakin frakcijama, jesu li to clanovi udruge i zasto udruga iste nit spominje, a kamoli da se od njih ogradi.
nikada, niti sa jednim imenom, ma nadimkom bar, oni nisu izasli u javnost i rekli "taj i taj je kriv", "taj i taj je/nije iz nase udruge.
a sorry, sjever nije bas milijunska metropola i nije da se preko nekoga tko zna nekoga od nekoga takve stvari ne mogu saznati.