al ne dajte da vas pokoleba to sto takve stvari nejdu u medije, mislim, vama mediji tak i tak nisu bitni.. ustrajte i dalje u svemu tome, naravno da ce se procuti.. izbacite svoj list. snadjite se nekako.. ima masa nacina.. pokazite da ste navijaci svih 7 dana u tjednu, a ne samo onaj jedan na tribinama.. i da vidis kak ce vas se gledat u drugom svjetlu..
ili.. je to mozda losa ideja? mislim, mozda ce to nastetiti vasem imidzu opasnih tipova? a ultrasi fakat zgledaju opasno, kolko god ti tvrdio da su mamine maze![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
a zakaj bi oni trebali cistit grad?
mislim, ovdje pricamo o identitetu koji imaju bojsi medju normalnim gradjanima, a taj identitet je daleko od ugodnog.. pankeri, koliko god ih ti volio ili ne, nemaju ekscese i svijet ioh ne gleda kao agresivce. bojse se gleda na taj nacin.. ja sam samo davala prijedloge na koji nacin bojsi mogu pokazati i dokazati drugacije! ukolko im je, naravno, u interesu da ih se prestane smtarati huliganima..
ukoliko nije.. e heb ga onda, raspali po bakljama i necijoj glavi, sto da ti kazem..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
procitaj samo link valjda je to dovoljno
http://www.badblueboys.hr/Forum/Thre...?ThreadID=1262
evo jos jedan za kraljicu lunu
http://www.badblueboys.hr/Forum/Thre...?ThreadID=1118
evo jos jedan
http://www.badblueboys.hr/Forum/Thre...?ThreadID=1112
Gle Marine, ako ne možeš kontrolirati svoje emocije, nemoj ni pratiti temu. Meni je još teže gledati takve postove kao taj tvoj o punkerima jer imam jako puno frendova punkera s kojima odem subotom vani i ubijemo se ko guzice u parku, pjevamo Fridu i zajebavamo se (nebi vjerovao, jelda, i jedan ludi moderator je pijandura i zapravo ima kakav-takav život).
Stvarno bi te zamolio da pripaziš na takve izjave, nemoj reći da nisi imao priliku.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ni ne pokolebava nas, akcije se rade i dalje, planiraju se nove . . .
boli nas za medije . . .
list izlazi, tj. fanzin . . .
i jesmo, i to pokazujemo, ali ljude ne žele gledati . . .
pa jesam stavio link u ovu temu, jel ga itko komentirao?
nije, a kad je bilo prvo sranje svi se raspisali . . .
ne, dapače . . .
a ultrasi ne izgledaju opasno . . .
izgledaju normalno, ko i svi drugi građani . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
marine, a sto da ti kazem? naravno da je to pohvalno! naravno da je to super i da toga treba biti jos! i u buduce stavljajte linkove i obavjesti i po okolnim forumima, stajaznam, blogovima, di vec visite.. razglasit ce se takve stvari..
ne zbog mene, nisam ti ja nit mama nit kraljica!
nego zbog udruge kojoj, ako pripadas, bi trebao osvjetlat obraz..
udruga nema veze s takvim stvarima sto se dogadjaju na ribnjaku i ostalim okupljalistima...
Jos mi nije jasno zasto vama smetaju baklje kada se zapale...Meni jedino smeta kada se nadje neki ludjak pijani koji ide bacat ju ...je da su se sve bacale na cibaliji za to nemam isprike ...al sse sjecam jos do prije godinu dana strogo zabranjeno ih je medju nama navijacima bilo baciti na teren...
draga moja kad se davala krv, tojest kad su "huligani" davali krv to nije bilo bilo na naslovnici... zato kaj to nije SENZACIJA, em je dobro djelo a koga jos zanima sta boysi rade dobro... al bitno je da se u novinama stvori slika da je BOYS=HULIGAN i zato vi svi ovako reagirate i krvo gledate na te iste decke...
mediji manipuliraju informacijama i stvaraju vam sliku kakvu oni zele da vi vidite...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
skroz dok ne izbacite huligane iz svojih redova (tu ce bit posla), ne prestanete bacat baklje na teren, tuc se okolo (s bilokim), izbacit one koje se napiju pa docnu na sjever (tu bi ja mogo svoje frendove obuzdat iako su oni samo nabrijatori nista drugo),i prestanete pjevat ubi drotove, tucemo policiju...
nikakva slika u narodu o vama se nece popraviti, nazalost uvijek se gledaju ljudi po losim, a ne dobrim djelima!a par davanja krvi i humanitarnih akcija nemoze sprijeciti par ovih cimbenika sto sam ja napisao na gotovo svakoj utakmici...
![]()
e ovo je ocit dokaz kako se bad blue boyse usporedjuje sa necim s cim nemaju veze... stavlja ih se u isti kos s domoljubljem i oboje proglasava huliganizmom... eto, i sad bi covjek kad procit ovo a nema pojima o cemu se radi pomislio da je biti bad blue boys nesto lose i da je isticanje domoljublja protuzakonito i zaostalo, i ko to jos radi??? nego se treba svima uvlacit u supak i prodat sebe...
pa kad mi neko kaze da sam nepristojan necu se na forumu pocet opravdavat kako mi je to navika ovo ono... DUH!!
nego cu to prihvatit...
http://matrixdc.javno.info/gn.php?m=...7&kategorija=0
no comment . . .
ovo je valjda wan tvoje viđenje navijača, a i viđenje većine ljudi sa foruma . . .
enjoy . . .
jedan jedini, tomislav židak . . .
to je novinar . . .
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet...4,5,,114851.jl
ovo je ipak komplesnije pitanje pa i odgovor.Kaj da ti velim koliko sam vezana uz Dinamo i stadion.Stanovala u budakovoj,igrala se tamo kad su ga gradili(fakat sam stara)poznavala mnoge tadasnje nogometase ,a sada trenere itd.Isla na tekme i navijali , ono zivjela uz Dinamo.Dosla su neka druga vremena,pa i rat.Neki su se kroz promjenu njegovog imena,prodali.Neki su valjda imali viziju da ce to biti njihov privatni klub,pa su si radili privatne liftove i ostale malogradanske ili kako vec gluposti.Naravno da je to sve kostalo.Ali u onom opcem kaosu ko je kaj smio reci .Jedini koji su ostali pravi navijaci svog kluba su bbb.I svaka im cast.Izborili su se za ono svoje, za Dinamo.Ma ja prosto uzivam,kad oni cjelu tekmu se deru i pjevaju,navijaju.Naravno da nije uvjek sve ljepo i krasno.Uvijek neko zezne stvar,pa okrive sve.Ni ja nevolim kad se puca,bacaju baklje i kad se potuku.Zakon o navijacima,slazem se,samo poznavajuci nas mentalitet,nasu policiju i zakone i kako se oni provode u djelo,nemam kaj rec ,to znate svi,kak to ide..to me najvise ljuti ,sto u ovoj nasoj zemlji niko neradi kak treba svoj posel,kaj je sve korumpirano,a lova cuda radi...uu raspisala se ja..a kaj se tice stadiona.Steta kaj nismo dobili prvenstvo,sve bi se izgradilo i imali bi 2 stadiona i nebi se morali svadit.Ovako je to vreca bez dna,a neki skupljaju bodove,valjda ocekuju da ce dobit plocicu kao pocasni gradani ..ma lol![]()
http://pnen.javno.info/gn.php?m=1&rb...9&kategorija=0
za gospona Tomurada . . .
obavezno procitati . . .![]()
eh, evo mene s novostima . . .
dakle, jučerašnja tekma, dinamo- zagreb, "gradski derbi", ako se to tako može zvati . . .
policija i zaštitari u suradnji s klubom zatvaraju sve ulaze na sjever osim zadnjeg, na koji se ulazilo u ogromnim redovima . . .
pretres kao da idemo kod predsjednika države, a ne na utakmicu . . .
poslije pretresa policija pokazuje da je nabavila nove kamere, snimajući svakog pojedinca pri ulazu na rotor ( u mom slučaju pokušavajući snimati . . . )
misle tako uništiti mlađima želju za odlaskom na utakmice, ali ne shvaćaju da se to ne može . . .
takav se rodiš, to ti je u krvi, i to se ne može izbiti nikakvom represijom, batinama, zatvorima, zlostavljanjima, zabranama, . . .
i, sad jedan frend ulazi s transparentom njihove grupe . . .
na transparentu piše:
new blood of old school
dolazi 10 redara, 2 drota, svi se skupljaju oko transpa i počinje vijećanje . . .
no, problem je u tome kaj nitko ne zna engleski od njih
dečko ima prevede kaj to znači, a oni odmah odgovaraju da transp ne može unutra jer se spominje krv . . .
zanima me da li to znači da će se prefarbati poruka na vrhu istoka:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU !
dečko odlazi spremiti transp, i vraća se poslije . . .
također, u suradnji s klubom zabranjeno je postavljanje transparenta koji stoji na gornjoj ogradi sjevera:
UPRAVE I IGRAČI PROLAZE, OSTAJEMO SAMO DINAMO I MI !
ali nema veze, glasove nam ne mozete oduzeti . . .
isto tako, policija je htjela maknuti sliku pokojnog Frane, koja stoji preko udarnog transpa . . .
ali sve je ostalo na prijetnjama . . .
samo tako nastavite gospodo iz mupa, jači smo mi nego što vi mislite . . .
mozete nam sve oduzeti, ali glasove ne !
i jači i pozicioraniji su lomili zube na nama . . .
stoga,
MUKU MUČE DA NAS SPRIJEČE, SPRIJEČITI NAS NITKO NEĆE ! ! !
DINAMO, DINAMO ! ! !
P.S. @wankoner
da, zapalili smo 18 baklji i huligani smo . . .![]()
prigodna poruka white stonesa na utakmici kupa Varteks - Hajduk :
![]()
Bookmarks