Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 70

Tema: iPhone OS 4

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.644, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gogobond Pregledaj post
    Opet ti sa svojim nevezanim odgovorima... Racunala su jedno- tu pricamo o drugom-mobitelima... 50 milijuna prodanih iphonova u svijetu prijatelju moj dragi - to je biznis. Nema bas toliko glupih ljudi pa da ga svi kupuju da budu cool ili jer je lijep... Budućnost je u internetu i uslugama prek njega...Tu je apple toliko ispred drugih (Google instituciju tu izostavljam, naravno) da sumljam da u sljedecih 10 godina ga bude itko presao (mislim na android i winmo7). I daj odgovori na pitanje iz mog prvog posta da vidimo tvoje cijenjeno mišljenje...
    Slažem se da Apple ima uspjeh na ovom području.
    Na koji dio misliš u svom prvom postu ? Jer na jedan dio sam već odgovorio prije.

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Iphone3g, N95
    Operater
    T-Scum
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo pitanje da ponovim:

Multitasking kakav postoji na svim trenutno prisutnim smartphonovima nema apsolutno nikakve veze s ovim što je Jobs predstavio jučer na keynote-u. Dali nam STVARNO na smartphone-u treba MT-ing koji toliko usporava uređaj i cijedi mu bateriju do iznemoglosti...ili se možemo zadovoljiti sa apple-ovim riješenjem koje 7 BITNIH servisa (koji ce se u buducim updejtovima proširivati) stalno vrti u pozadini i na taj nacin neusporedivo bolje stedi brzinu i bateriju?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne vjerujem da će MT toliko usporavati uređaj osim ako naravno otvoriš 20 aplikacija i očekuješ nakon toga čudo od telefona. Niti računalo koje je X puta jače nakon 20 otvorenih aplikacija ne radi više kao kada se boota.
    Po meni će MT biti dobro rješenje na iphoneu i smatram da će apple to napraviti na svoj način. Možda to neće biti onaj MT na koji smo navikli, ali siguran sam da neće biti loš u tehničkom pogledu, a i ne vjerujem da će si dopustiti da im MT utječe puno na potrošnju baterije. 7-bitni servisi su prošlost ako se ne varam.

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evo pitanje da ponovim:

Multitasking kakav postoji na svim trenutno prisutnim smartphonovima nema apsolutno nikakve veze s ovim što je Jobs predstavio jučer na keynote-u. Dali nam STVARNO na smartphone-u treba MT-ing koji toliko usporava uređaj i cijedi mu bateriju do iznemoglosti...ili se možemo zadovoljiti sa apple-ovim riješenjem koje 7 BITNIH servisa (koji ce se u buducim updejtovima proširivati) stalno vrti u pozadini i na taj nacin neusporedivo bolje stedi brzinu i bateriju?
    Kako kome. Meni osobno je bolji standardniji multitasking. To limitiranje je bezveze, i da ne možeš imat otvorene dvije slične aplikacije.
    Kako možeš pričat da iPhonov multitasking štedi bateriju a nije ni izašao? Ili misliš na štednju u usporedbi sa standardnim multitaskingom? Svejedno, treba pričekat da izađe. Potrošnja baterije sa samim uvođenjem multitaskinga će porast.

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam 3G i čekam novi hardware pa da ga mijenjam, dakle tek u rujnu negdje. A do tada, nema MT za mene
    Ono što već radi na iPhonu mi se bitno više sviđa od klasičnog MT-a. Primjerice, konstantno sam on-line u chat-programima koje koristim (2x Gtalk, Messenger) - dakle kad me netko kontaktira ja to istog trena znam, dobijem i poruku i sve. To što to nije "pravi MT" mi ne znači baš ništa, jer imam ono što trebam. Isto je i sa mailovima, koji stižu u real-time (push, naravno), a i telefon mi zvoni bez obzira što radim na njemu...
    Hoću reći, nije to pravi MT, ali niti ne mora biti, jer obavlja posao: više od jedne aplikacije je dostupno istovremeno. I meni je to dosta. Evo, nisam još uvijek našao potrebe za pravim MT (naravno, da mi ova varijanta sa chatom ne radi, to bi bila pušiona - ali radi, tako da je sve 5).
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Iphone3g, N95
    Operater
    T-Scum
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    Kako kome. Meni osobno je bolji standardniji multitasking. To limitiranje je bezveze, i da ne možeš imat otvorene dvije slične aplikacije.
    Kako možeš pričat da iPhonov multitasking štedi bateriju a nije ni izašao? Ili misliš na štednju u usporedbi sa standardnim multitaskingom? Svejedno, treba pričekat da izađe. Potrošnja baterije sa samim uvođenjem multitaskinga će porast.
    Porasti hoće, naravno ... Al puno manje nego da su uveli standardni multitasking... pa to smo vec apsolvirali...da se ne ponavljamo

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo pitanje da ponovim:

ti očito neznaš kako radi multitasking na androidu...i taj multitasking NE cijedi bateriju do iznemoglosti i NE uporava toliko uređaj
    i ne apple nije baš ništa izmislio revolucionarno s ovim svojim multitaskingom, već su primjenili koncept multitaskinga na drugačiji način
    sad koliko je to dobro, vidjet ćemo..

al i dalje mi se nikako ne sviđa apple sa tim svojim pristupom.."damo vam koliko želimo" - to po meni nije smartphone

pogledaj recimo MT na androidu - i dal išta usporava mobitel

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Iphone3g, N95
    Operater
    T-Scum
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pajo2 Pregledaj post
    ti očito neznaš kako radi multitasking na androidu...i taj multitasking NE cijedi bateriju do iznemoglosti i NE uporava toliko uređaj
    i ne apple nije baš ništa izmislio revolucionarno s ovim svojim multitaskingom, već su primjenili koncept multitaskinga na drugačiji način
    sad koliko je to dobro, vidjet ćemo..

al i dalje mi se nikako ne sviđa apple sa tim svojim pristupom.."damo vam koliko želimo" - to po meni nije smartphone

pogledaj recimo MT na androidu - i dal išta usporava mobitel
    Svi koji pogledaju taj tvoj video s nabrijanom motorolom vidjet će da MT androida usporava uređaj (obrati pozornost na grafics lag) . Ne radi se tu o androidu nego o čistoj logici MT-a (više aplikacija, više resoursa, manje baterije). Naravno da bi klasični MT usporavao i iphone i tu nema govora...A ta tvoja smješna tvrdnja da MT ne usporava android je upravo to - presmješna.

Što se tiče apple-ove politike damo kolko želimo - tu si u pravu... al i ti i ja i svi iole pametniji ljudi na ovom forumu bi radili isto da smo na Jobsovoj stolici, jel'da?

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Iphone3g, N95
    Operater
    T-Scum
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @pajo2

Daj nam malo opiši taj "poseban" mulitasking kod androida vec kad ti znaš a ja neznam :=)

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam ko je toliko lud da konstantno ima upaljeno više od 3 programa.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @pajo2

Daj nam malo opiši taj "poseban" mulitasking kod androida vec kad ti znaš a ja neznam :=)
    i nije to nabrijana motorola, nego taj OS radi na tom principu na svim uređajima...
    al dobro, dakle ovako:
    u nekim aplikacijama radi na principu hibernatea na kompjuteru
    dakle kod promjene aplikacije sav sadržaj (tj trenutno snimljeno stanje) se spremi u RAM memoriju i ne troši resurse - osim u slučaju glazbenih aplikacije, push appova i slično koristi poseban appi koji je zadužen za monitoring određene akcije (dakle u slučaju IM appa jedna fja provjerava dali ima novih poruka)
    restoranjem te aplikacije ona se iz rama vraća nazad u pozadinu i ponovno troši glavne resurse (proc)

ovakav način jako puno štedi bateriju ai ne umanjuje performanse

ono što ti vidiš kao grafički lag je "greška" samog OS-a u implementaciji grafike, dakle iphone ti koristi grafički čip za iscrtavanje svih komponenti sučelja, dok android to za sada ne radi
    google to nije implementirao zbog toga da se stariji uređaji mogu updateati na novi os (bez obzira što nemaju GPU)...al ono, to je vjerojatno mana koja se javlja zbog toga što os nije rađen isključivo za jedan uređaj, već za njih 50

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    Nokia N95 8GB
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Može sad onak jedno pitanje skroz s lijeva, ja sam svježi korisnik 3GS-a, pa me zanima oko tog novog OS-a, jel se to posebno naplaćuje ili će ga se moći složiti free na mob?

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mario92 Pregledaj post
    Ne znam ko je toliko lud da konstantno ima upaljeno više od 3 programa.
    Ne možeš tako gledati.
    Iako mi se čini da Apple baš tako gleda.
    Oni rade mobitel (neke dijelove) koji će odrediti način na koji će korisnik obavljati neke stvari (iTunes, "multi task"...).
    Umjesto da omoguće što više funkcija, pa da ih korisnik prilagođava sebi.

Ali, dosta ljudi i to odgovara- da je mobitel što jednostavniji.
    50 milijuna prodanih iphonova u svijetu prijatelju moj dragi - to je biznis. Nema bas toliko glupih ljudi pa da ga svi kupuju da budu cool ili jer je lijep...
    Hoćeš se kladiti...
    Tu je apple toliko ispred drugih (Google instituciju tu izostavljam, naravno) da sumljam da u sljedecih 10 godina ga bude itko presao (mislim na android i winmo7).
    Ne možeš pretpostaviti u svijetu mobitela toliku budućnost...
    Pogledaj kakvi su mobiteli od prije 10 godina, koliko su napredovali.
    A, pogotovo ne možeš znati jer Windows Mobile 7 još nije izašao, a Android je u velikom uzletu...
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Iphone3g, N95
    Operater
    T-Scum
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i nije to nabrijana motorola, nego taj OS radi na tom principu na svim uređajima...
    al dobro, dakle ovako:
    u nekim aplikacijama radi na principu hibernatea na kompjuteru
    dakle kod promjene aplikacije sav sadržaj (tj trenutno snimljeno stanje) se spremi u RAM memoriju i ne troši resurse - osim u slučaju glazbenih aplikacije, push appova i slično koristi poseban appi koji je zadužen za monitoring određene akcije (dakle u slučaju IM appa jedna fja provjerava dali ima novih poruka)
    restoranjem te aplikacije ona se iz rama vraća nazad u pozadinu i ponovno troši glavne resurse (proc)

ovakav način jako puno štedi bateriju ai ne umanjuje performanse

ono što ti vidiš kao grafički lag je "greška" samog OS-a u implementaciji grafike, dakle iphone ti koristi grafički čip za iscrtavanje svih komponenti sučelja, dok android to za sada ne radi
    google to nije implementirao zbog toga da se stariji uređaji mogu updateati na novi os (bez obzira što nemaju GPU)...al ono, to je vjerojatno mana koja se javlja zbog toga što os nije rađen isključivo za jedan uređaj, već za njih 50
    Vidim da si guglao pa cu ja probat bit brzi...Grafički lag je tu zbog nedostatka OS-a što se tiče handlanja grafike na sučelje i to je točno. Međutim, veeeeliku ulogu u svemu tome ima i činjenica da prilikom MT-a android aplikaciju KOMPLETNO stavlja u ram što definitivno usporava uređaj. Što se tiče njihovog appija za handlanje "teškog" MT-a, on radi odlično ali je daaaaleko od toga da ne gazi bateriju....Probat ću ti naći na forumima diskusiju koju sam gledao prije par dana o MT-u kod raznih OS-ova. Tu je daleko najbolji palm, al ond anije bio iphone u igri...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidim da si guglao pa cu ja probat bit brzi...Grafički lag je tu zbog nedostatka OS-a što se tiče handlanja grafike na sučelje i to je točno. Međutim, veeeeliku ulogu u svemu tome ima i činjenica da prilikom MT-a android aplikaciju KOMPLETNO stavlja u ram što definitivno usporava uređaj. Što se tiče njihovog appija za handlanje "teškog" MT-a, on radi odlično ali je daaaaleko od toga da ne gazi bateriju....Probat ću ti naći na forumima diskusiju koju sam gledao prije par dana o MT-u kod raznih OS-ova. Tu je daleko najbolji palm, al ond anije bio iphone u igri...
    lol
    nisam ja guglao, već programiram u androidu, pa sam malo upoznat sa činjenicama
    i da, upoznat sam da je palm to dobro riješio (WM najgore), al svejedno postaj link, zanimaju me te teme

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2009
    Mobitel
    Huawei Mate 8
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pogledajte link sa gsmarene,pokazuju mogućnosti 4.0 OS-a -->http://www.gsmarena.com/iphone_os_40...-news-1564.php

btw kamera dobiva zoom i video fokusiranje dok se snima
    3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Iphone3g, N95
    Operater
    T-Scum
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lol
    nisam ja guglao, već programiram u androidu, pa sam malo upoznat sa činjenicama
    i da, upoznat sam da je palm to dobro riješio (WM najgore), al svejedno postaj link, zanimaju me te teme
    prebaci se na OSx. Ipak ti je zarada 60% prodanih aplikacija....šala mala....Petak je pa idem ranije s posla...postat cu diskusiju u pon. pozdrav...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja se slažem najviše s gogobondom, isključivši marketinške stvari. to me jednosavno ne zanima pa neću ni komentirati.

Ali ono što mi se čini da su ljudi krivo shvatili je ograničavanje MT. Prema "fast app switching" će biti moguće imati više aplikacija koje će se pauzirati i instantno nastaviti kad se vrati na njih, ali dok fokus nije na njima će biti zamrznute. Aplikacije koje mogu raditi u pozadini za vrijeme dok nije fokus na njima moraju koristiti neki od ponuđenih servisa tipa background audio, lovcations ili voip. Po meni je glupo imati više voip programa upaljenih odjednom kad postoje programi koji omogucavaju biti online na vise stvari odjednom, npr. skype + bilo koji drugi voip servis. Takav program se stavi u pozadinu i virtualno je upaljeno vise programa a trosi resurse samo jednog koji pritom ne utječu na rad aplikacije koja je u foregroundu. Isto tako za locations, jel normalno da netko želi imati više navigavija odjednom i to u pozadini. I think not. Background audio-znate nekog tko sluša više pjesama odjednom? Uglavnom stvar je u tome da su ograničene samo aplikacije za koje nema smisla da ih se vrti više odjednom i njima je omogućen istovremen rad. Ostatak se standardno izmjenjuje kao na ostalim platformama.
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se multitasking na Androidu (ranije na -WM) svodi na konstantnu opterećenost (moga mozga) otvorenim aplikacijama i memorijom koju one koriste tako da non stop brijem po task manageru i gasim sve što se da. Imam Hero i stalno postoji neki "lag". Gašenje aplikacija je obveza.
    Kod ajfona mi nikad nije zatrebala niti jedna mogućnost MT koju iPhone ne odrađuje (primjer IM i notifikacije, te push email), a mob uvijek radi savršeno brzo i fluidno. To je ono što meni kao korisniku treba, ne želim da me ništa ometa u korištenju mobitela. Sada ajfon dobiva i MT i te priče kao da je ajfon igračka mogu prestati. Ajfon je oduvijek smartphone, a posljednjih cca 3 godine i s vrlo vjerojatno najnaprednijim OS-om. Meni ne treba MT da bi to shvatio, uostalom vidite i sami da uz mali zahvat na novoj inačici OS-a ajfon može imati i MT. Jadni WM geekovi, sada i igračka ajfon ima MT. Jedina šansa ostaje još da pljujete govoreći da to nije pravi MT lol

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Greener Pregledaj post
    Može sad onak jedno pitanje skroz s lijeva, ja sam svježi korisnik 3GS-a, pa me zanima oko tog novog OS-a, jel se to posebno naplaćuje ili će ga se moći složiti free na mob?
    Free. Samo će ti iTunes javiti da je "update available", pitati te da li hoćeš upgrade ili ne, i ako kažeš "da" - to je to.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    uostalom vidite i sami da uz mali zahvat na novoj inačici OS-a ajfon može imati i MT. Jadni WM geekovi, sada i igračka ajfon ima MT. Jedina šansa ostaje još da pljujete govoreći da to nije pravi MT lol
    nije mi jasno zašto ovo: "jadni WM geekovi"
    ali da, to nije pravi MT, kao što i imaš prilike vidjeti i na ovom videu...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, a što to vidim da mi govori da ovo nije pravi MT?
    Meni ovo izgleda kao pravi pravcati MT riješen na zadivljujuć način za korisnika, bez nekih ružnih task managera koje je jako naporno koristiti.
    Ako misliš na to da Pandora stane sa muzikom, to je objašnjeno u videu...
    I posljednja stvar je da MT na ajfonu postoji već više od godinu dana preko programa iz Cydia-e.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, slažem se da je zadivljujuć način, mislim da bi to trebali patentirati jer do sad nisam sreo ništa slično (ps. pogledati palm i android)
    al dobro, neću se više upuštati u diskusiju, smatram da je iphone dobar uređaj(i puno toga je promijenio na polju pametnih telefona), al ne toliko da čim izdaju nešto se diže u nebesa kao da je neviđena i zadivljujuća stvar, jer to jednostavno nije

na kraju, nitko i ne spominje da se napokon može promijeniti wallpaper

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mob uvijek radi savršeno brzo i fluidno. To je ono što meni kao korisniku treba
    to je zapravo sama bit iphonea...i zato ima toliko poklonika naravno uvijek ce biti freakova ili geekova koji tvrde da im treba barem dva navigacijska programa, obrada slika + upload videa na youtube odmah bas odmah u tu istu sekundu zajedno i da na nista manje ne pristaju bez obzira na potrosnju baterije lag u radu i nedizajn kako hw-a tako i sw-a oni normalniji imaju posao i nemaju vremena multitaskat svaki drekec na fejsbuk, pa im je i ovakav ponudeni nacin MTa odlican cak stovise razumljiv, intinuitivan da ne bi rekao normalan

nhf svima ovo je samo moj pogled na iphone...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ti programiraš za Android OS? Mene zanima zašto aplikacije (ne igre) za Android izgledaju 10x gore nego za ajfon. Čak se može uzet ista aplikacija koja postoji za obje platforme i razlika je golema. Zašto je to tako? Da li je ajfon napredniji OS koji programerima omogućuje izradu ljepših aplikacija ili se jednostavno smatra da nešto što nema veze sa Apple-om ne smije biti lijepo?

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Ne mogu upaliti iPhone
    By tomiz in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 08-09-2011, 11:45
  2. iPhone 3G vs. iPhone 3GS
    By Dominik3333 in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 156
    Posljednji post: 25-07-2010, 16:40
  3. Opera mini za iphone