Kada uzmemo u obzir cijenu i mogučnosti koji je bestbuy.
iPhone 3G
iPhone 3GS
Kada uzmemo u obzir cijenu i mogučnosti koji je bestbuy.
Sada san na 2G-u preskocio sam 3G ali ovog ne preskačem,moj je cim izade u prodaju......
pa cijena je zasada nepoznanica u HR tako da je Anketa malo prerano podstavljena.
Ali razlike su ocite 256MB Rama, 3,2 MPX, Kompas, VoiceKontrol, Procesor od minimalno 600mHz, Jaca Baterija, 3D graficki Cip i jos neke sitnicepo svemu tome sve govori da je 3g S bolji uredaj
![]()
Zadnji uredio viperpitbull : 10-06-2009 u 00:28
Nemam ni jedan iPhone ali sad sam pomalo nakon svega ovog namamljen na ovaj S, tako da sam glas dao za iPhone 3Gs.
...možda ga i nabavim ali to je za sada jedan veliki ? prije toga sljedi jedan WM.
HC4L
Pa bolji je iPhone 3G, zato što ga actually mogu posjedovati.
3GS je za sada samo lijepi san![]()
Cijene iphone 3GS ce biti iste kao sto je imao iphone 3G kada je dosao u Hrvatsku, a cijena iphona 3G bi se trebala smanjiti upola. E i u Hrvatsku dolazi 9. srpnja, odnosno za mjesec dana. i moram napomenut da ce sve softwareske novosti (3.0) biti moguce staviti i na iphone 3G.
Nisam napisao da odlucite koji je bolji, nego koji je best buy!
Zadnji uredio Dominik3333 : 10-06-2009 u 05:57
pa da si imalo upoznat sa cijelom situacijom onda bi znao da se nece sve Novotarije Softwerske moci koristiti na 3G modelima tako da se nece moc koristiti naprimjer VIDEO Snimanje niti Zoom Funkcija za Fotkanje.
Kaj se tice cijena neznam bas da su se Raspolovile cijene kao sto je najavljeno jer u T-Com-u jos i dalje stoje iste cijene tako da zasada nikakvog govora o cijenama
A gle T-suxi nece kako izgleda dopustiti da se iPhone 3G Koristi kao modem sto ce biti moguce sa OS 3.0 a meni je to SUX jer mi je to super stvar kad idem na put lijepo Uparim iPhone sa Laptopom i surfam do mile volje
Sa 3GS ce se to moc jer ipak je to t-sux ali kad vec imam njihovi Tarifu onda cu ih do kraja iskoristit ali 3GS cim izade idem po njega u TRST pa kud puklo da puklo![]()
ovaj tjedan, dakle jos jedanput napominjem ovaj tjedan sam prodao zakljucan, neotpakiran 3G 16mb za 2600kn i to prvome koji me je nazvao, a zvalo ih je cca sigurno 50 ako ne i vise u par dana
ne shvatite me krivo ali dok ne izadje clanak u dnevnim novinama ili reklama na TV 99% potencijalnih kupaca nece znati da GS model postoji
ne znam zasto ljudi ne kupuju bijeli iphone. meni je puno ljepsi od crnog i jos k tome vrlo mali broj ljudi ga ima. i cini mi se da manje ostavlja packe odostraga i manje se ogrebotine vide
Dinamo rules!!!
jer uživo nije tako lijep, prevelik je kontrast bijele pozadine i crnog prednjeg dijela. Ja sam jaaaaako želio bijeli ali tog trenutka kad sam ga vidio uživo kod jednog poznanika sam zaključio da iako je posebniji crni je otmjeniji. Bijeli mi jednostavno ne paše. Ali stvar ukusa
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Slažem se, crni je ipak ljepši, bar meni, da je cijeli bijeli možda bi bio bolji...
@viperpitbull
Eh, nisam pitao jel tvornički ili je taj ys, ali ne vidim baš razlike. Već se na internetu pojavio 3.0 YS, i samo je pitanje dana kad će bit i taj sa zakrpama krekiran. Očekujem da će nakon izlaska zakrpa u roku od 3 tjedna max. biti u potpunosti krekan kako bi se reklo
velike su razlike izmedu Tvornicki otkljucanih i onih koji su Softwerski ali o tome bi bila jedna jako duga prica.
Kaj se tice da je najavljen Unlock za 3.0 to se zna i prije nego je izasao OS 3.0 da DEV tim vec ima spreman Unlock i JB za njega i zato je APPLE bio lijepo tako dobar i pustio ovaj 3.0 van sa istim basebandom kao na BETA 5 inacici sto bi znacilo da spremaju nesto gadno i vjerujem da ce u vrlo skoro vrijeme izbacit novi UPDATE i da se onda nece moci unlockat a kamoli u roku 3 ejednavjeruj mi mission impossible
![]()
mbusic- razlika je da se vlasnik tvornički otključanog mobitela ne mora "bojati" napraviti update ili čekati da li će izači yellowsnow/ ultrasnow.
A i nekima je bitno da im je mobitel stalno dostupan (a ne da moraju pričekati dan- dva da izađe opcija za unlock).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma, to je netko već postao.
Ali, jedino što je mobitel izašao tek danas, a ne prije par tjedana kako piše.
Valjda je oglašavać stavio oglas unaprijed, pa će ići u Italiju ili gdje je već izašao.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/...s-oglas-524520
4 500 kn
Ovo jako brzo pada, mogao bi polako i 3G spuštati cijenu...
pa nepadaju bas tako brzo![]()
ovaj prvi oglas to je frajer koji je malo napumpao cijene jer u Italiji dodu 619.- Eura 16gb Tvornicki otkljucani znaci frajer ima zaradu od 100 Eura po komadu a ovaj Oglas koj si sada posta to je realna cijena u Italiji za 3GS 16Gb tvornicki otkljucani i ocigledno frajer nezeli nikakvu zaradu na njemu![]()
zato sto 3GS modeli jedino u ITALIJI postoje tvorniski Otkljucani sa 2Godine GARANCIJE zato to kazem.
A te veze koje ti spominjes DA postoje i uzasno jake veze i Sverceri koje se time Bave imaju takve VEZE ali da ga nabavljaju za sicu to zaboravi isto tako 2 GODINE garancije nepostoje nigdje nego Kod Talijana jer ZAKONSKI moraju imati 2Godine Garanciju na Mobitele i Zakonski MORAJU biti Otkljucani.
Zadnji uredio viperpitbull : 10-07-2009 u 14:55
Bookmarks