Nije još izašla, samo je predstavljena.
Gdje mogu naci operu mini za iphone za skinuti.
Znam da je izasla, i da je apple ne želi podrzati ali ako ima netko neki link...?
Nije još izašla, samo je predstavljena.
niti nece izaci
Dinamo rules!!!
predstavljenja je ali jos nije dosla na app store...sad dal ce doc zavisi dal su je napravili po SDK za iPone ili je i dalje na bazi jave
mogla bi izaci na cydiji ako nista dr ali budmo vidli...ja ne gubim nadu!
bio sam procito na vise str da bi mogla uskoro izaci tako da drzimo fige!!
Second place is the first loser!!
evo mali update na temu...
opera je predana na app store...sad se samo ceka da ju odobre i da se NAPOKON mozemo rijesit fucking safaria...
http://my.opera.com/community/countup/
sudeci po ovom videeu bit ce puno bolje za surfat nego sa safarijem
http://www.youtube.com/watch?v=OpTCS3g-cBY
Izgleda impresivno moram priznatSamo jel mi može netko objasnit kakva je ovo fora na njihovoj stranici s tim odbrojavanjem i to? Apple kao mora potvrdit tu aplikaciju ili šta?
jel se vama desava da ako odem preko safarija na youtube ili slicno nemogu pokrenut video kao da ga nema ako idem direkt na youtube ikonicu sve radi normalno mozda treba neki plugin snimit za safari....i sad sam vidio da onaj imobilecinema vise nije u funkciji a to je bio plugin jer ima sta novo skinut da radi
Zadnji uredio grm : 25-03-2010 u 18:12
Youtube je u flash-u koji safari ne podržava.
mislim da će biti problema sa tom operom..ali mislim da će ju na kraju odobriti, jer safari pored ovakvog alata nema šta tražiti
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Jel ima kakvih novosti, kad cu je moci skinuti na svoj iphone.
jos nista.... jos se ceka odobrenje od appla..
ovdje ces saznat kad bude odobrena:
http://my.opera.com/community/countup/
Meni zadnja verzija Opere nije niša posebno. Bolja mi je bila prethodna verzija.
evo ja skinuo,prvi dojmovi odlicni!!!sam se treba jos malo naviknut na nju!ne mogu vjerovat...prejebeno....stvarno leti!![]()
Instalira se... pa ććemo vidjeti...
Ali opako me iznenadilo da ju je Apple pustio, stvarno sam bio 99,9% siguran da neće. Eto, čuda se događaju![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Od kuda skidate?
Zadnji uredio konan1 : 13-04-2010 u 10:03
AppStore, kao i svaku drugu app
Apropos, probao sam malo, i istina je da radi nešto brže na EDGE mreži, no ima nekakvih problema s renderiranjem nekih stranica, pa mi se krivo prikazuju. To je valjda ono što Štef zove "full internet" a Opera "mini internet"... OK, nije često, ali od 10 stranica 2 mi je renderirao krivo (tekst preko teksta i takve stvari).
Ja sam skinuo sa instalusa, kao i uvijekSve stranice ispravno otvara i stvarno leti.
Ja sam skinuo sa AppStore-a.
Za sada mi se cini izvrstan, mislim da cu definitivno zamjenit Safari sa Operom![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
PredobroOvo + OS 4, tj multitasking, mislim da ću lagano počet šparat novce za iPhone jer sad ima stvarno sve šta mi treba
![]()
Eh... ja nisam baš toliki entuzijast... Evo sad baš jedan forum gledam, na kojem sam često, i formatira mi stranicu tak da stane na jedan screen, da ne moram scrollati lijevo-desno, no onda je ta stranica toliko dugačka (u smislu gore-dolje) da mi treba autobusna karta za treću zonu dok se odscrollam s početka na kraj :/
meni ne smanji stranicu nego je velika i onda moram ici lijevo desno sto pomalo zivcira...ima neki nacin da se smanji??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks