Trebam registration key za WinUtilities 9.34!
Trebam registration key za WinUtilities 9.34!
Serial za navigaciju na mobitelu.
MN6
InfraRecorder, čemu se zezati s Nerom koji je davno postao ****** od programa...
http://infrarecorder.org/
Zadnji uredio Smuchac : 02-01-2010 u 13:13 Razlog: Watch your language
Ima li tko kakav crack za Zone Alarm Internet Security 9.1.?
Nema još pravog i trajnog rješenja za Zone alarm.
Mozel crack irRemote za s60 v3???
Trebam serial za Everest Corporate Edition.
Neznam koja je verzija kad nemogu to provjeriti zbog prozora koji upozorava da treba reg. key.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ako si popušio trial verziju onda ti program neće dozvolit provjeru verzije,a kako vidim to ti se je i desilo. Saljem ti serial i link na kompletan program sa serijskim brojevima. Jedno od to dvoje ce upalit.![]()
Ajd da vidim jel ima itko registration code za program EASY KARAOKE PLAYER 3.3.3.0 ...ili full program sa crackom,pa nek mi posalje na PP,bio bih vam zahvalan...nigdje neznam gdje da nadem sam!
Ima li tko riješenje za Sony Acid Pro 7?
^^ Poslan serial. Ne znam jel valja...![]()
Jesi meni poslaó il nekom drugom.nisam nista dobio jos
Hvala, ali ne valja. Tražio sam po torrentima, ali sve što sam našao je bilo zaraženo. Ako netko nađe, molim neka javi
Meni je poslao serial
EDIT:
Tek sam sad skontao da imaju različite verzije Sony Acid-a Pro 7. Meni treba serial za verziju 7a Build 536![]()
Zadnji uredio Rodney : 07-02-2010 u 22:19
Ima li tko crack za Lavasoft Ad-Aware 8.2? Tražio sam po torrentima, pa sam pokupio trojana pod imenom NSIS:Fasec-CB[TRJ].
Poslano nešto...![]()
Smuchac me uputio na ovu temu
Dakle, moja trial verzija Windows 7 ultimate, build 7100 ističe za 11 sati!(a trebao je važiti do jula)
Postoji li način da ga ipak produžim barem na još neko vrijeme? Ne mogu sad instalirati neku full verziju pa da je crackujem, za to trenutno nemam vremena.
Thanx
Україна
Remove WAT, samo upiši u google, i naći ćeš sigurno. Jedino riješenje koje je kod mene radilo, i na Ultimate i na Enterprise verziji, sve ostalo je zezalo i nije funkcioniralo najbolje. Remove WAT uklanja to ograničenje, a sedmica nije aktivirana ali radi kao da je (kao na xp-u WGA Remover).
Na žalost, izgleda da nije uspjelo u potpunosti, kako napisah u prethodnom postu.
Naime, otkako sam to uradio dešava se sljedeće: pojavi se plavi ekran na pola sekunde i komp se restartuje. I tako danas 5 puta! Očito ću morati instalirati novu sedmicu. Razočaran sam.
Україна
Bookmarks