mozete li mi rec aktivacijski kod za corel x5
serial number: DR15R31-SQLBX8H-TUNC5FA-6MQS6YY-VU4FE
e-mail: dowla994@net.hr
hvala unaprijed
Postoji li nekakav free portable programčić koji bi spremao screenshotove odmah nakon što bih pritisnuo printscreen gumb?
Dakle, želim da program sprema svaku sliku koju uslikam u neki folder te da ih naziva npr. img001.jpg, img002.jpg itd. Screenshot bi trebao automatski nakon pritiska prt scr tipke biti spremljen u proizvoljni folder ako da ne treba pejstati ss iz međuspremnika u neki image editor pa ga onda spremati nekud te tako za svaki screenshot.
Unaprijed hvala!
EDIT: evo, da ima koristi od mene![]()
Poslano na PM
Zadnji uredio Mario92 : 17-11-2011 u 01:41 Razlog: zaboravio da ne smijem stavljat linkove
mozete li mi rec aktivacijski kod za corel x5
serial number: DR15R31-SQLBX8H-TUNC5FA-6MQS6YY-VU4FE
e-mail: dowla994@net.hr
hvala unaprijed
Moze li mi neko pronaci key za aktivaciju QuickOffice 6 inacicu za symbian (N96) a IMEI: 356406024408089, a IMSI: 219014101060952 na PM bio bi jako zahvalan
Hvala![]()
trebam crack za program eatree
sa istoimene stranice koja nudi demo verziju.
Tražio sam na netu, ali ništa.
Ako ima netko tko zna hakirati *.exe neka se javi na pm pa ćemo se dogovorit.
Hvala
Napiši verziju programa. Kako uopće misliš da će netko znati koji crack da ti pošalje bez toga?
bog Smuchac
evo ovako program je
eatree-v1.08
pozz
pozzz svima, moze li mi ko poslati link za neki autoplay studio da je free?
trebao bih neki autoplay studio crack...
Zadnji uredio Smuchac : 31-08-2012 u 14:29 Razlog: postovi spojeni
1. Ovdje se potražuju crackovi ili serijski brojevi a ne programi.
2. Kod potražnje jednog od to dvoje za navedeni program,obavezno je navesti verziju programa jer crack ili serijski broj nisu univerzalni za svaku verziju programa.
ok... trebam crack za my autoplay 9.5 pro moze neki slican njemu,naravno ako neko ima i nebude problem da mi posalje...unaprijed se zahvaljujem....
Zadnji uredio galee : 31-08-2012 u 19:38
DriverScanner Version: 4.0.9.10 hvalaaaa![]()
What else you gonna do on a saturday?
Samo na pirate bay upiši DriverScanner![]()
može na PM serial number za PressReader?
Pozdrav. treba mi serial za proiectt 5 to je jedan rumunjski program za pvc stolariju ako mi itko može mi pomoć za naći bit ću zahvalan
jel zna netko neki serial ili crack za Microsoft Office pro 2010, jer već 2 sata upisujem sve moguće seriale i skidam crackane programe ali bezuspješno...
skini kms activator![]()
office 2013 bih trebo crack
ESET Smart security english 32bit , Tracks eraser pro trebao bi za ova dva programa crack ili product key... HVALA![]()
What else you gonna do on a saturday?
e ovako ja sam instalirao ArtPlus Digital Photo Recovery za vracanje slika i na kraju kad sam sve rijesio trazi serial key i nigdje ne mogu naci free bego samo da kupim...da ne zna ko kakav program za vracanje slika gdje ne treba key ili ko ima key
Skini pandora recovery. Besplatan je i vraća sve obrisano.
Hitno serial number / activation code za Exterminate It! v. 2.12. Iko?![]()
Україна
ima li netko org kod da radi, znaci nije u upotrebi za cod2? v1.3
Hvala
Stara je to igra i jako ćeš teško doći do ispravnog i neupotrebljivanog koda. Nađi si ih nekoliko pa gađaj...
Original naći na Internetu je gotovo nemoguće, jedino ako ga kupiš od nekoga preko oglasnika.
Probaj na stranici serials.ws
Bookmarks