Do sevice packa je...samo mi nije jasno zašto kažeroduct not found.
Obično traži sp2..bar je tako meni sa office-om 2003.
imam ms office 2003 koji je na engleskom. htjela bih u njega ubaciti Office 2003 Multilingual User Interface Pack kako bi imala hrvatski spell check (tj. provjeru pravopisa i gramatike).
pokušala sam skunuti s OVE stranice, ali nije se htjelo instalirati.![]()
krene instalacija i onda dobijem ovo:
nije mi jasno zašto ne mogu instalirati?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Do sevice packa je...samo mi nije jasno zašto kažeroduct not found.
Obično traži sp2..bar je tako meni sa office-om 2003.
Da imaš običnu jedinicu...al ne znam zašto ti ono pokazuje...office 2003 bi trebao raditi na sp1.Nemam pojma..
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
imala sam to za office xp i radilo je normalno...nisam imala ništa na hrvatskom osim provjere pisanja.
btw. sad sam pogledala za Office Proofing tools, i u opisu ne piše ništa što bi upućivalo da ću imati HR spellcheck...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
instaliraj si ovaj Spellcheck, meni radi, imam office 2003 bez ikakog SP-a.
a jel ima sta za Office 2007?
iPhone 5s 16 GB
nema još ništa, eventualno da probaš ovaj instalirat, jer ni ovaj nije namjenjen za 2003, nego za 2000/XP, al uredno radi na 2003 bez SP1(možda radi i s njim, ja nisam provjeravao).
ajd probat cu pa javim rezultate![]()
iPhone 5s 16 GB
ne radi to. probao sam ga staviti (custom.dic) kao default ali ne nalazi nista![]()
iPhone 5s 16 GB
evo provjereno, bar koliko ja znam i umijem, nema još ništa za 2007.
nijala, mora da radi![]()
Evo da ne otvaram novu temu, zanima me, imam Office 2003, i zelim (odnosno trebam imati), hrvatski interface (menu na hrv) i nikako ga ne mogu dobit..
ima li itko ideju ili je mozda to radio vec?
treba li mozda instalirati bas lokaliziranu inacicu ili se moze i na englesku samo dodati neki patch? koji :/
Hvala i pozdrav
...ima za skinuti na netu s već ugrađenim hrv. sučeljem, samo treba potražiti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
http://www.mathos.hr/~zpetovar/download/crospell.zip Evo vam tu skinite instalirajte i to je to.
....
Može li netko dali link za Office 2003, ali da je provjeren i bez virusa. Također, da je i serial u "paketu". Hvala! (saljete na PM)
Bookmarks