Prije nekih pola sata-sat vremena nisam mogao slati poruke prema 095 brojevima, a iste te osobe koje su na teletu su mogle slati meni. Sad sve šljakaLong live tele2!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma dajte meni je sve ok![]()
i meni isto, imam feeling da sam se sad urekao kad sam to rekao![]()
Ja sam slične probleme imao, ali s GPRS-om. Nakon nekog vremena su mi ljudi počeli govoriti "što ti je mobitel ugašen, nisam te mogao dobiti", pa onda povremeno ni ja nisam mogao uspostaviti poziv. Gašenje i paljenje bi pomoglo. Na kraju se ispostavilo da je do SIM kartice.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Upravo to ljudi. SIM KARTICA!!! Ista stvar se i meni događala, ljudi me zovu, a nedostupan sam, pa nekad ni ja ne mogu nazvat. Sad kak sam kupio novi mob, baterija mi se užasno praznila i na kraju je krivac bila sim kartica, točnije GPRS. Otisao u tele2 centar po novu, dao 20kuna i sad je sve super. Staru sam imao oko 3 godine. Dakle, preporuka svima da mijenjaju sim karticu.
Problem s mms-om i dalje postoji.
I da, kako izgleda nova SIM, ja sam kupio broj u 10. mjesecu 2009 ali pise da je proizvedena 2008 godine...i izgleda ovako:
Jel ima novija koja??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Evo, ja sam pred neki dan promijenio. Samo dodete u tele2 centar, kazete da hocete zamijeniti svoju postojeću sim karticu novom i ona ce vam biti aktivirana u roku 24h. Prvi puta kad kupite bon s tom sim karticom, uzet ce vam 20kn. Nova sim kartica je potpuno bijele boje s crnim natpisom tele2. I da, primjetio sam da je čip puno manji. Izgleda identicno kao nova vip sim kartica.
Nisam siguran da li je tako na bonovima, ali na pretplati se plača zamjena kartice ako je fizički oštečena ili izgubljena. Ako vam se problem javlja na različitim mobitelima, a nije do mreže, onda je vrlo vjerojatno kartica i u tom slučaju je na pretplati (a možda i na bonovima) zamjena besplatna, samo treba reći da je takav problem.
Edit: Na pretplati postoji još jedna caka o kojoj treba voditi računa. Ako je prošao 20. u mjesecu (kad račun dospijeva), a vi ga još niste platili ili ste platili, ali uplata još nije provedena (kod pošte je to 3-4 dana), ne možete izvršiti zamjenu kartice.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
također i ja imam problem, nemogu me ljudi dobiti. A ja nakon nekog vremena dobijem poruku propusten poziv. Prvo su mi rekli na sluzbi za korisnike da bi trebal promjeniti karticu jer sam imao onu najstariju. Promjenio sam ju i opet je isti problem.
Isti problem ima i jedna moja kolegica. Također, jako joj je slab (nestabilan) signal (i kad je na Tele2 signalu, a i kad je prije koristila T-mobile Tele2 signal).
Doduše, ona je već jednom mijenjala SIM karticu, ali i dalje ima problema. Znam da se jako želi, a pošto je prenijela broj s VIP-a, misli da je možda do toga.
kad se prenosi broj dobi se nova kartica jelda,od operatera kojem si prenio broj
gidi jap!
Isto imam problema s dostupnoecu, mada mi je cijeli dan telefon ukljucem,zadnja 24 sata sam stalno bio na tmobile signalu mada su ostali t2 korisnici koje znam na tele2 signalu,zasto mene nije vratio neznam....uskoro ce proci 6 mjeseci sto sam presao na tele 2 i sve vise razmisljam da se vratim natrag u vip i uzmem jos jedan telefon na tomazu...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Razočarao me je tele u zadnje vrijeme, danas odlazim na mrak tarifu
Gdje je nestao "Moj Tele2" sa web stranice?
Meni se već danima Tele2 stranica ne učitava do kraja. Ne znam jesu li to oni napravili, ali pola toga fali.
Stvarno je žalosno u šta se pretvara tele2... Samo problemi stalno...
Bookmarks