Samo me zanima jel uspio tko nadograditi svoju N82 na 35.0.002 te hakirati mobitel, jel ako se nada hakirati taj novi firmware radije ću ostati na 31.0.016, e da i koja su poboljšanja na prijašnje frimware????
thx & pozz....
Samo me zanima jel uspio tko nadograditi svoju N82 na 35.0.002 te hakirati mobitel, jel ako se nada hakirati taj novi firmware radije ću ostati na 31.0.016, e da i koja su poboljšanja na prijašnje frimware????
thx & pozz....
Još nisam nadogradio mob na najnoviju verziju softa, zato što imam puno aplikacija, muzike, videa, slika i svačega u mobitelu, pa mi se neda opet sve ponovno instaliravat i vraćat na mob (nadogradjom se gube podaci u mobitelu), ali napravio sam trajni hack OVOM metodom.
Još mi je samo ostalo nadogradit soft i instalirati ROMPatcher i u njemu odabrati Apply za open4all patch. Napravit ću to kad budem imao više vremena.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Evo problema opet. Odjednom je poludio, tipke otkazale, sam otvara zatvara foldere i programe, brojeve ispisuje i to 0 i 8.
Prvo sam probao bateriju izvadit, isto čim se upali. onda sam nadogradio taj novi softver jedva jer nemogu odabrat pc suit kad spojim kabel.
Međutim softver se nadogradio ali je sve ostalo, nije se vratio na tvorničke postavke. Onda uspijem ukucat kod za full reset i vrati se na tvorničke postavke, i radio je dobro par minuta i sve po starom. Koji mu može bit vrag??
I da, kad ga ugasim i stavim na punjač isto ga nešto pali i ekran svijetli. Dali je moguce da se uvukla neka prljavština između tipki i dobija kontakt.
Zadnji uredio Slatky : 30-12-2009 u 23:48
Možda neki virus?? mada čisto sumnjam, jer je to jako teško dobiti na symbian mobitelu.. jesi dobio možda kakav MMS u zadnjih par dana?
Jesi napravio istovremeno hard reset mobitela i formatiranje memorijske (ako je imaš)?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
i meni je palo na pamet virus ali neznam da može bit aktivan poslije full reseta. instalirao sam zadnje prije neki par dana program za kontrolu miša (cursora) preko bluetooth. karticu sam izvadio i nisam je stavljao više poslije reseta.
poslije 4 dana stojanja ugašen radi normalno kao da mu ništa nije bilo.
pitanje. imam karticu od 2 giga, dali podržava od 8 gb. i ako podržava dali mogu na pc prebacit sve sa ove od 2gb, kopy paste na ovu od 8 i da mi rade svi instalirani programi.
Zadnji uredio Slatky : 05-01-2010 u 12:42
Nekužim kako instalirati program Cam Cuts, koji je namjenjen samo za ovaj model, a služi da tipke na mobitelu prilikom korištenja kamere budu prečaci.
Skinuo sam više verzija i pratio .pdf tutorijal, ali neće mi se aplikacija pokrenuti na mobitelu. Sve sam uredno instalirao, mob je hakiran, ali neće mi se aplikacija pokrenut. Piše u tutorijalu da se moraju potpisat aplikacije (ima ih 3), ja pošto imam hakiran mob nisam trebao, ali ipak jesam probao i tako i opet ništa..
Jel zna itko?
Imam jedan problemčić...
Kako sam sada izvan Hrvatske, uključio sam mobitel na "Izvanmrežno", kako me nitko nebi mogao dobiti na mobitel, a opet mob nije ugašen, mogu ga normalno koristiti. Ako ga nekoristim kojih pola sata, kada ga pokušam otključati, pita me "stvoriti Wlan mrežu u izvanmrežnom načinu rada?". Mogu stisnuti "Da" i "Ne". Zanima me zašto me to pita, dali možda neki program u pozadini koristi wlan mrežu pa zbog toga zeza?
Kako se zove program preko kojeg SMS-ove prebacujem na komp? Dali ih onda mogu vratiti natrag na mobitel?
Jel se to može preko PC Suite-a?
U PC Suiteu backupiraš 'messages' i on ti spremi poruke i email inboxe koje kasnije restoraš.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ali ja stvarno više ne kužim koji k je ovom mobitelu..
Nakon hard reseta i formatiranja memorijske, vratio sam par najbitnijih programa, i opet nakon restarta mobitela pojavljuje se "Instaliranje". To me tako nervira da mi dođe da razbijem mobitel od zid. Ovoga puta sam jako pazio prilikom instalacije i sve, i opet isto
Pregledao sam sve jedan folder u memorijskoj i nigdje ne postoji .sis file. U porukama nema nijednog .sis file-a.
Stvarno neznam do čega bi moglo biti.![]()
Bookmarks