Da ti olakšam dušu i ja sam imao takvih slučajeva, nije me nešto greblo, kao ni to da ni sa laptopom nije išlo spajanje.
Traži, idi dalje ili ako još sumljaš na mobitel hard reset i posložiti će ti se sve na svoje mjesto.
Ako ti doma sve radi, zašto misliš da ti je mob kriv?Tko zna kako su te nezaštićene mreže podešene, osobno se ne bi oko toga brinuo. A i sam sam naletio na par nezaštićenih mreža na koje se nisam mogao spojiti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da ti olakšam dušu i ja sam imao takvih slučajeva, nije me nešto greblo, kao ni to da ni sa laptopom nije išlo spajanje.
Traži, idi dalje ili ako još sumljaš na mobitel hard reset i posložiti će ti se sve na svoje mjesto.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
nije ti to do moba, imam ja N82, i isto, po gradu, na neke se spaja, na neke ne
ovisi od mreže. u zg si, pa ne bi ti trebal biti problem naci neku nezasticenu kravu muzaru koja funkcionira.![]()
trium->motorola->siemens c45->N 7610->N 6680->N82-->...? (?N900?)
imam problem sa jednim zvučnikom, gornjim. naime nekad malo krči ne uvjek nego izgleda kod određenih tonova. dali je slab kontakt ili je zvučnik gotov. i ako jeste dali bi u nju odgovarao zvučnik od n73
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
evo probao sam. krči gornji čini mi se i kad je pojačan i kad je smanjen, i još ovo da naglasim, kad svira neka pjesma ne čujem se da krči, nego mi je za sms zbog buke na poslu namještena neki ultra sound kao mlazni avion pišti stvarno jako i tada se čuje da krcka.
isključio sam stereo proširenje i kad je na 80 % ne krči, izgleda je baš zvučnik probio.
Zadnji uredio Slatky : 30-10-2009 u 00:25
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Slazem se. Kada promijenis zvucnik vodi racuna o tonovima koje postavljas kao signalizaciju, jer ne mozes racunati da u tako malo kuciste kao sto je mob stane neki kvalitetan zvucnik koji moze izdrzati veliki raspon tonova. Postoje varijacije u glasnoci, sve ostale specifikacije zvucnika su samo varijacija na temu kod svih modela.
to sam usput pitao jer imam stari n73 kojeg sam već rastavljao zbog problema sa mikrofonom i uspješno riješio. gledao sam na yutube za rastavit n82 i još je komplikovanije nego n73 a zvočnik je skroz zadnji sve se mora raskopat tako da za sad neću ništa dirat. hvala na odgovorima.
evo još jedno pitanje kad već ispitujem.
imam slušalice Nokia AD-43. i ni jedna komand na njima ne radi naravno nisu zaključane tipkom sa strane a normalno se čuje na slušalice.
Zadnji uredio Slatky : 30-10-2009 u 18:41
Dali si te slušalice dobio s mobom ili?
Ja imam one HS-43 koje sam dobio s mobom.
Sve normalno radi, osim one tipke na slušalicama za pojačavanje zvuka. Jednostavno neće da radi. Nekada uspije samo jednom i onda više neće. Ova za smanjivanje radi normalno uvjek. Vjerojatno je do spoja, mada neznam šta nije u redu, jer su slušalice odlično očuvane. Sumnjam i da je do softvera.. Ma to me toliko i nesmeta.
EDIT: Negdje sam pročitao da je netko rekao da ima na svakom profilu drugu temu. Kako? Preko programa, Profi Mail?
Samo je bilo pitanje vremena kada ću se vratiti u ovu temu s novim problemom. Naime, danas dok sam u školi otišao pod Music Player, izbacio je neku grešku da nije moguće prikazati pjesme i podcaste. Ja sam samo stisnuo crvenu tipku za odbijanje poziva i brzo ga restartao. Kada se mob ponovno pokrenuo, u Music Playeru je pisalo da ima 0 pjesama. Osvježio sam i dodalo se starih 728 pjesama. Ali po popisi brojeva više nije bilo grupiranih pjesama, sve je serijski. Sve ostalo (mislim na ostale dadoteke) je isto. Primjetio sam dan prije da mi je u Music Playeru se pojavljivala poruka Općenito:sistemska greška.
Već mi je do*izdilo ovo sve pa sam odlučio nosit memorijsku na servis.
Mislim da je do nje. Tolko sam isfrustriran da je došlo vrijeme da to više promjenim.
Sad me zanima, na koju foru da ja to objasnim ovim ljudima u servisu? Memorijska radi, ali se nekada sama od sebe izbriše. Pa mislit će da sam lud. Inače, kupljena je u 5 mj. u HG Spotu, imam još garanciju, San Diskova je 8 GB.
Desavalo se to jos nekim ljudima ovdje da imaju problem sa memorijskom i odjednom izgube podatke. Citala sam bas na par mjesta. Uglavnom, promijeni memorijsku karticu i prati jedno vrijeme sa tom novom kako ce raditi. Mislim kako neces lako ovima u servisu objasniti u cemu je problem. Kod mene mob jos nijednom nije zastekao.
Toga se i ja bojim. Sad da formatiram cijelu memorijsku, dođem tamo njima i objasnim u čemu je problem, vjerojatno bi rekli da je memorijska ispravna, da je do mobitela ili kompjutera.. Probat ću im to objasnit preko HG Spot chata, da vidim što će mi reći...
Al zanimljivo, baš sam dan prije stavio 100 slika i instalirao oko 10 tema.
Većinom se taj problem desi kada nešto ubacim u mobitel.
EDIT: objasnio sam preko chata operateru situaciju, i rekao je da je moguće da je neispravna i da će je zamjenitodo sutra do njih
Zadnji uredio GT-R : 13-11-2009 u 10:41
U svakom slucaju probaj pa javi jesi li uspio...
Evo već dva tjedna bez memorijske...
Moram reći da sam primjetio da baterija traje znatno dulje trenutno nego prije na punoj memorijskoj. Istina, sada mob jako jako rijetko koristim, jer nemam što raditi na njemu.. Stvarno me iznenadila baterija, prije mi trajala po 2, max 3 dana, sada bi mogla izdržati cijeli tjedan bez problema...
Navodno bi krajem ovog tjedna trebao dobiti memorijsku..
Ja odoh u petak poslijepodne do njih, počet ću im s*at zašto im tolko treba i da hoću novu. Navodno su ju poslali na testiranje u neki Kodak servis.
Na mail mi neodgovaraju iako je prošlo više od tjedna kako sam im poslao mail...
Čut će me oni u petak.. Već sam na rubu živaca sa praznim mobitelom.. Nit znam kad koji autobus vozi, nit znam di se ponekad nalazim bez Garmina, nit imam ikakve pjesme, igrice, ili bilo šta drugo slično...
Jednostavnije ti je bilo da si prosto kupio sam drugu memorijsku. Nisu one uopce skupe. Ovako ce ti na kraju doci skuplje pita nego tepsija.
Jel postoje kakvi patchevi koji bi se ubacili u mobitel da ima neki mega bass? Znači, da se poboljša zvuk? Možda neki program, iako koliko sam primjetio najbolji zvuk ima ovaj Music Player što je serijski u mobitelu.
Postavke ekvilizatora?
Meni su trenutno ovakve:
znači prvi stupac skroz gore, a ovi ostali skroz dole. Tako mob ima osjetnu razliku nego onaj zadani ili neki drugi njihov mod.
Znam da o zvuku ovisi i koje su slušalice, no svejedno zvuk se može uvjek još bolje čuti.
Imam Creative EP-630 slušalice, in ear. Imaju super bass, ali evo, samo me onako zanima dali je moguće napraviti nekako još malo bolji, čisto tako me zanima
Htio sam otvoriti zasebnu temu koja bi bila vezana za sve s60v3 mobitele, ali neću bezveze trpat forum temama...
N82, N95 8GB dobivaju update v35 (nevjerojatno, ali istinito)
http://www.allaboutsymbian.com/news/..._N95_8GB_f.php
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Kod nekih modela se taj disk umjesto Y zove H.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tako je, vjerojatno si mob hakirao onom metodom sa jbak taskmanom, installserver.exe, i mapdrives-om, tj. mogao si birati na samom kraju hakiranja dali ćeš instalirati mapdrives h ili mapdrives y, tj. kako će ti se zvati taj novi disk. Ja sam ovoga puta mob hakirao najnovijom metodom, u sekundi program sam sve napravi... Ja sam uspio napraviti taj hack, ali neću još update-at softver, nemam vremena sve ponovno nazad instaliravat...
Bookmarks