U kojem je formatu film?
Instaliraj si program Core Player, on čita na mobitelu jako puno fajlova.
Pozdrav svima,danas sam kupio N95 8GB,posto neznam mnogo na njemu naletio sam na Spiderman film ali ga nemogu pokrenuti,da li neko zna kako da ga pokrenem ?![]()
U kojem je formatu film?
Instaliraj si program Core Player, on čita na mobitelu jako puno fajlova.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ljudovi koko dode novi ekran za nasu njoku??? rođak mi ga razbija...(...i kad se minja maska jeli se i minja i gornji dio moba?? dode 300 kn koko znan (orginal ofc)
... pozz... zanima me kako podesiti screensaver kad je na powersave u opciji vrijeme i datum da stoji vodoravno kad se upali, a ne okomito... rotation mi je isključen pa mi nije jasno...
to je uvijek tako u n95 8gb (ne i u obicne n95)... sumnjam da se moze ikako promjeniti jer i kad stavis primjerice cclock, i on bude u vodoravnom polozaju![]()
"all in one"
Vidim da vi imate problem sa prikazom screensavera u landscape/portrait modu, a ja imam problem da se on uopce ne vidi.
Dakle, imam N95 8GB i postavio sam "Power saver time-out" na 15sec, a "Light time-out" na 5sec, odabrao screensaver (originalni ili cclock-nebitno) i kada se ukljuci screensaver - on se ne vidi!
Verzija firmwarea je bila neka t-mobileova v20. na kojoj nije radio, pa sam napravio upgrade na zadnju verziju v35.0.001 i dalje ne radi.
Na netu sam nasao sliku gdje se vidi kako izgleda kada normalno radi i
tako bi se trebao screensaver vidjeti:
Napravio sam par slika, gdje je jasno kako se kod mene screensaver ne vidi:
a vidi se samo ako je u display upereno svjetlo, npr blic fotica:
Da li se netko sa ovim susreo? Do cega bi to moglo biti?
Formatirao sam mob misleci da ga neki soft ne ometa,
ali dalje je ista stvar.![]()
Možda zeza ovaj najnoviji soft v35 koji je nedavno izašao? Ja bih ti provjerio da mi buraz još ima N95 8GB dali je i tako kod njega, ali baš ju je prije koji dan prodao.
... prilikom otvaranja nokia maps svaki put mi kaže da nisam spojen na mrežu i da to mogu promijeniti u settingsima... kad bi to promijenia bi li mi onda skida pare i koliko... iman onu n95 8gb sa navi licencom godinu dana i nikako ne mogu nać tu neku navigaciju, imam samo nokia maps i kad ih otvorim imam mape gradova i to je to... čak ni adresu ne mogu nać kad idem ''find adress'' u opcijama...
... zanima me i za garmin je li triba bit spojen na internet i kako se to uključuje i isključuje... da znan kad ga instairam da to odmah isključim...
stvarno si nisi dao ni malo truda, da sam pročitaš...
nije da imaju 3 teme o Garminu i da samo treba pročitati...
Ali je lakše sve dočekati na pladnju...
[Obavezno pročitati] Garmin Mobile - često postavljana pitanja i odgovori
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
... skužia san.. moš brisat moje postove...![]()
Jel moze netko testirati na svojoj N95 8GB ovaj problem sa screensaverom koji sam opisao na #959 da vidim jel se to i drugima desava?
... od kad san instalira Garmin svaki put kad isključim Nokiu sa kompa koja je bila spojena priko Data Transfera mi se ispiše: Garmin XT detected. Launch Now?... mogu li to kako ukloniti...
... još me zanima kad spojim Nokiu na data transfer pokaže mi poruku da ''mass memory may not be available at this time''... jel to normalno...
to se uvijek desava sa garminom, ne trebas se obazirat na to...
kad je mob spojen u data transfer modu onda se ne mozes sluziti tom memorijom na samom uredaju sve dok ga ne iskopcas..
"all in one"
resetovao sam telefon pomocu *#7370# i nakon toga svaki put kad palim telefon on automatski pokrece neke instalacije...pise Instaling,jedno minut-dva ...i nakon toga nesto Unable instalin... kako da to rijesim?
jos samo da pitam:dal postoji neka razlika pri update-u firmwera izmedju telefona koji su pravljeni za odredjenu mrezu(moj ima oznake TIM mreze,i ima neke njihove opcije) i ostalih telefona?
pozdrav
to povlaci instalacije programa koji su ostali na flash memoriji (8gb).. nebi bilo lose i tu memoriju formatirat kad i ovaj format uradis...
postoji razlika jer ti mobiteli imaju product code koji se tice te mreze i cesto kasne updateovi za te product codove a i prilikom flashanja ti se opet instaliraju oni razni TIM-ovi servisi koji ti samo mogu smetat i usporavat mobitel...
moj savjet... promjeni product code te ces dobit cist software i miran si...
"all in one"
hvala na odg.
dobio sam savjet na jednom forumu da na mass memoriji obrisem foldere data,private,resource,sys i system i onda napravim reset,tako sam uradio i tog problema vise nije bilo..e sad,kad vec pominjes promjenu product code-a,pogledacu malo tutorijale da vidim kako to ide,pa sad dok jos nemam nista na telefonu instalirano odradicu i to...u svakom slucaju,hvala na preporuci
... evo nakon skoro mjesec dana korištenja n95 8gb uspia sam mu nać 2 veće zamjerke... prva je da je zvuk u slušalicama i na najjačem jako slab šta je stvarno začuđujuće uzevši u obzir koliko je zvuk jak bez njih... i druga, slajder je katastrofalno loš... rasklima se već nakon prvog dana korištenja i šuška... definitivno najlošiji slajder mehanizam od svih mobitela sa slajderom koje sam dosad ima... sljedeći tjedan ga šaljem u mobisa da to riješe pa me baš zanima oće to bit šta bolje...
Koliko sam ih ja vidio slajd im je dobar. Moja tetka ima n95-icu godinu dana i slajd radi kao i prvog dana. Valjda ce ti mobis rijesiti problem.
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Bookmarks