1. Ja nemam nikakvu grešku a mobitel imam od 6. miseca
2. Isto kao gore
3. Meni je išlo bez problema, imam v31
4. Baterija mi je super, najmanje 2 dana uz puno korištenja, ali obično i više.. A još imam vibraciju na dodir uključenu.. Ja sam zadovoljan..
Slušalice..hmm pa ja sam ih promjenio jer mi je stalno ona spužva ispadala sa njih, pa je bilo neugodno nositi ih.. Ali kvaliteta je inaće ok.
TS je super, dobar odaziv
Nisam imao problema sa WLAN-om, iako njihov browser je bezveze totalno, ali postoji opera mobile
Brzina super, vjeruj mi spasit ćeš se posli N73, imao sam je i ja prije 5800
5. Ne možeš sve instalirati, ali uglavnom imaš te iste prilagođene za 5800, ja koristim operu, office, taskman, x-plore, smartmovie.... samo baš i nebi bilo dobro igrati vBag na TS
6. E sada neznam, do sada mi je sve u redu, ako se sitim nećeg da mi smeta ću napisati![]()

kučište i maska su super, ali baterija se iscrpila tako da mi nakon jednog poziva počne pištat da je baterija prazna (a taman ga skinuo s punjača). software (4.0812.4.0.1 - 21.03.2008) me počeo lagano iritirat, jer se usporio i to - totalno... neznam jel to zbog baterije ili startup programa (kojih uopće nema puno - skin sam vratio na default od nokije, music player kojeg kasnije ugasim i handy taskman)... već par puta kad sam ga htio uključit, jer mi se ugasio zbog baterije, dobio sam poruku: Uključivanje uređaja nije uspjelo. Obratite se proizvođaču Nakon čega sam izvadio bateriju, ponovo metnuo, i onda se normalno uključio
Odgovori uz citat

Bookmarks