vidim da su ti već odgovorili, ali evo i mojih iskustava s obzirom da sam upravo nabavio drugu 5800-icu, ovaj put navi:
1. rupice na kućištu na novom nema, na starom mobu (kupljen u svibnju) postoji, ali vjeruj mi taj će te problem malo brinuti. uopće se kuži toliko, a meni u proteklih 7 mjesecu u mob nije ušlo ni jedno zrno prašine!
2. grešku sa zvučnikom u nokiji su jako brzo riješili, mislim da je samo prva, eventualno druga serija imala taj problem.
3. ovo je dobro pitanje. na starom sam mobu morao mijenjati code kako bih ga updateao, dok je novi već na 3.0. t-mobile jako kasni u updateom, odnosno uopće ne vodi brigu o tome, ali ako želiš imati novi fw postupak mijenjenja code-a je jako jednostavan, pa ipet nemaš beda. sve ostalo što si nabrojao
4. mob je izvrstan! trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem na touchscreen, ali sad se nebih vratio na običan mob s tipkovnicom. baterija mi zna držati i po 4 dana (ovisno o tome koliko se s njim igram), ali svakako izdrži dva dana bez problema. sve ostalo što si nabrojao (wlan, odziv) sve je besprijekorno! slušalice su poprilično loše, ali ionako ćeš vjerojatno koristiti neke svoje stare jer ima normalni utor za slušalice (3,5 mm). kvaliteta zvuka - odlična!
5. na ovo ti je već odgovoreno, dakle za svaki dobar progeram postoji i verzija za ovu veličinu ekrana. moji osobni favoriti su taskman, opera 10, mykeylock i apsolutno svi programi od tvrtke Offscreen technologies!
6. negativnih stvari? ima! ponekad mi se dogodi da ne čujem pozivatelja, pa me mora ponovno nazvati (greška koja mi se događa na oba uređaja). to je i najvažnije, ostalo su neke sitnice koje ponekad znaju iživcirati, ali rijetke su i bezbolne.
dakle, preporuka za mob!

Odgovori uz citat
Bookmarks