nisam ziher za N93 ali vecina mobitela sa kamerom ima opciju iskljuci/ukljuci zvuk zuma![]()
Imam jedno pitanje. Ponosni sam vlasnik te grdosijeal muci me jedna stvar.
Naime kod snimanja video kamerom mobitel snimi zvuk tj. zujanje zoom-a.
Pa ako neko ima mob. da mi kaze da li se isto desava i kod njega....
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
nisam ziher za N93 ali vecina mobitela sa kamerom ima opciju iskljuci/ukljuci zvuk zuma![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
da, samo n93 ima optički zoom,što je fizička karakteristika, isto tako i zvuk koji proizvodi![]()
Hmmmm mozda me nisi razumio. N93 ima opticki zoom 3x. I kada zoomiram sliku kod snimanja videa, zujanje zooma se cuje i u klipu. Kontas....
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Nisi ti sodoma razumio. To je zato jer se neko u Nokiji dobro potrudio da zajebe stvar s optickim zumom. Rezultat je vidljiv. Nazalost nema pomoci osim kupnje slijedeceg modela, u kojem ce, naravno, to biti rijeseno, i normalno, bit ce skupljiIzvorno postao zrino
![]()
Nisam imao dotičnu Nokiju, ali sam dosta čitao po netu, i , naravno u našem Mobilu (ili je možda bio Moby).
Naime, mikrofon (ta N93 ih ima 2) je smješten preblizu leći i snima svaki pomak leće.
To je jedan od propusta na tom modelu. Prema svemu, nije ga moguće otkloniti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Hmmmmm, nisi ti zrinu razumio ,ovo je bilo upučeno ivi ,ja razumijem sve ,ja jesam sveIzvorno postao Drug Mile
![]()
![]()
hm...Izvorno postao sodom
ja razumio sada![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
a sodome,a sharp 902,903,903??Izvorno postao sodom
kaj s njima..
na sharpu 902 i 903 se to drukčije riješili,kada bi išao optički zumirati zvuk bi se isključio dok radnja ne bi bila gotova,dakle nije se čuo zvuk,ali ni išta drugo...![]()
rješenje ove zagonetke jest zapravo prilično jednostavno,dovoljno je obratit pažnju na naslov ( Nokia N93 ) i dolazimo do odgovoraIzvorno postao smogovac
nazivamo ga još offtopic![]()
a nemoj sad tu neke zagonetke slagati..![]()
******, puko sam, Idem popit lijekIzvorno postao sodom
![]()
Aj` jos jedno brzinsko pitanje (: bice toga dosta, posto sam bio dugogodisnji Motorolin fun, a ovo mi je 1. smartphone
Vidim da mogu konfigurirati raznorazne mreze sa ovim cudom, izmedju ostalog mogu se spojiti na wlan koji posjedujem. Ali ... mrezu naravno mob nevidi posto je sakriven prikaz mog wlana, aktivirana je enkripcija i mac adresa. U mobu jedino sto sam nasao je spajanje preko vidljivog wlana.....
Sad, da li ima negdje opcija u mobu di bi ja mogao upisati predefinirane postavke mog kucnog wlana, ili je jedini nacin da prikazem mrezu pa da ju mobitel vidi (mislim na mjenjanje postavki u routeru) ???
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Hehe wlan radi ko lud:-) Da od otvaram novi thread, jel zna neko gdje ima skinuti i da li uopće postoji, program poput winzipa za symbian
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
postoji... tj bar je bilo za starije modele (6630/6680/n70...)Izvorno postao zrino
poledaj na dotsis_u...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da ne otvaram novu temu upitat cu tu..ak smijemnabavio nedavno N93 pa me zanima;dal ima di za kupit original baterija a da nije mobis i astronomskih 300kn,i dal ima brojac poslanih sms-a,ko SE,to mi treba,al nisam nasao nigdje..eto
![]()
gidi jap!
Bookmarks