ako ko dobije kakav link, samo nek objavi.
![]()
nije lokaliziran na HR
plišani
?-------------?
ako ko dobije kakav link, samo nek objavi.
![]()
e da, moze se staviti neka svoja slika na pozadinu??
kak to, ak je moguce...?
A da pročitaš malo uputstvo od uređaja-tamo sve lijepo piše
plišani
?-------------?
Evo da se neki nebi uje*ali ko ja. Nosio sam mobilni na popravak tipkovnice (duplira slova, neka ne tipka,...).
Prije 2 tjedna odio sam mobilni na servis i čekam poziv kada je mobilni gotov. Nakon 10 dana zovem ih i pitam da li je gotov, a veli mi gospodična da mobitel nije gotov jer se radi o drugoj verziji softvera. Kaže da ONA pretpostavlja da i tipkovnica ne radi zbog tog softvera te u svakom slučaju moram doći po mobitel, odnijeti ga doma, stavit softver stari i vratit ga nazad i naravno opet čekat barem 10 dana dok dođe uopće na red da ga pogledaju. Ukoliko se složim za popravak dakako mogu za 20 min doć po mobilni jer tolko i popravak traje.
Tako da ako nosite mobilni na servis, obavezno ORIGINALNI ROM!
ja sam na svojem i mjenjao softvare i sve, pa opet je takav problem s slovima. valjda je to takva tipkovnica...a na servis ga nedam, jer ga budu tam rastavljali a to onda mozda svakak završi
tak su od frenda, telefon je bio na servisu i poslije vise nikak nije radio....
Hvala ljepa, nek samo pise tu pa tak koj duplo slovo! xD
I auto kad ti ne radi nek radi tak kak radi jel? Nemožete tako razmišljat, pa nepada mi napamet da u džepu držim mobitel koji je 10 mm deblji zbog tipkovnice pa da još ona ne radi. Da sam htio nešto bez tipkovnice kupio bi HTC. Osim toga svaki ovlašteni serviser nudi garanciju na svoj rad. Garancije su danas na mobitele 2 godine i nakon 2 godine ako vam se počne kvariti nemojte se zavaravati da je to do servisa. To je jednostavno vijek pojedinih sklopova u mobitelu. Današnje tehnologije su sve jeftinije i jeftinije, ali sve kompliciranije i kompliciranije. Pokvariti se neki čip, nećeš ga ko prije 20 godina popravljat, nego ćeš ga zamjenit!
IMHO, i jedni (ovi sto vare auspuhe) i drugi (ovi sto leme male plocice) znaju sto rade. To sto se tebi cini sitno i pipljavo ne znaci da je to bolje ne dirati. Da ne spominjem da za promjenu tipkovnice nema nikakve potrebe ista lemiti.
a dobro, ja smao velim da nemam neke ljepe dozivljaje s tim serviserima
jedan telefon mi je bil 4 put na servisu i svaki put po 35 dana (tak nekak) i nikak ga nisu popravili, nije htio slati poruke...bila je greska u softwaru, a nisu mi htjeli ni telefon zamjeniti, svaki put kak budu oni popravili, ma lopovi...
imam neki ćudan problem sa svojim mobitelom, naime često mi zna nestat signal, gore se na "anteni" samo redaju 3 točke, a pokraj nje (gdje inaće piše E) dve strelice, jedna u lijevo, jedna u desno i ispod mali x nacrtan.
nekad se zna sam vratit na signal, al inaće moram rastavljat bateriju i vadit karticu ap ponovno stavit da bi radilo.
da li bi to trebao bit problem u kartici ili mobitelu?
i još nešt, zna mi se nekad resetirat mobitel, jel mozda treba stavit ponovno windowse ili sta?
Mislim da trebas napraviti update verzije softvera na svom X1.
To ćeš odraditi uz pomoć ovog programa:
http://www.sonyericsson.com/cws/supp...x1?cc=hr&lc=hr
Tu ti je download link za skidanje tog programa.
Inače se program zove Sony Ericsson Update Service (SEUS) te kod takvih i sličnih problema kao što ti imaš,često pomaže i problemi nestaju nakon updatea.
Jedino je važno da ti baterija puna prije nego što kreneš raditi update.
Pozdrav i nadam se da će ti uspjeti rješiti probleme sa X1.
Dobro sad malo sam karikirao alii shvaća se poanta. A ovo za originalni rom nije baš uvijek točno. Pa meni je tipkovnica riknula na originalnom romu prije nego sam pomišljao na mjenjanje romova. I da sad koristim originalni rom, ali od htc-a i bolji mi je neg originalni 6.1, više je finger friendly
eeeee hvala puno, na to sam zaboravio, mislio sam da se ovaj drugačije apdejta zbog windowsa.
ali i tu nastaje problem, jer taj updater ne prepoznaje moj mob, a mob (dok ga on povezuje) se pali gasi, ono ekran se čudno ponaša, i krenu kao oni postotci al stoji na nuli pa se opet ugasi i upali, i na kraju mi na kompu napiše da nije mob prepoznat i da ponovno probam. a radio sam sve kako piše da uradim. u ćemu je problem ak znaš?
@Distinctive,
Obavezno procitaj pravila foruma. Tema sa ovakvim naslovom kao tvoj se obicno brise.
oke sry
****** kad sam zadnji put bio kolko se sjećam nije bilo tak
nego, zna netko možda odgovor na zadnji post, zaš ga updater ne prepoznaje, jel moguće zato što mi baterija nije bila potpuno puna?
Meni su nedavno mijenjali senzor kad se otvara tipkovnica...uglavnom, od tada mi se dosta cesto desava da kod otvaranja ili zatvaranja tipkovnice, mobitel se samo ugasi. Ili, npr. hocu ga probuditi iz "stand by" sa tipkom power, kad ono, mobitel se pali (boota)...sto znaci da je bio ugasen. Baterija sjedi kako treba, kontakti se cine ok...ocito su nesto sje...kod rastavljanja/sastavljanja. Ocito ce trebati ponovo slati na servis. Nisam siguran dali imam papire od zadnjeg servisa, dali mi uopce trebaju? Saljem ga putem T-mobile. Mob imam od pocetka 2.mj...kako je krenulo sa servisima (ovo ce biti sad 3x da ga saljem)..sto ce biti kad prodje garancija...
I da...iz servisa su mi poslali novi poklopac baterije, imam ga oko mjesec dana i vec se poceo guliti.
Ma nedaj T-mobileu mobitel, furaj ga direktno na Žitnjak u Agramservis ionako će kad tad tamo doć kad ga ovi pošalju. Popravak mobitela traje pol sata al mob tamo treba skupljat prašinu 10 dana da dođe uopće na red...![]()
Imam HTC TyTN2.
Ajde gledam xperiu, ljepsa, manja, novija, a ostalo je slcino. isti oblik (full qwerty), wlan, 3mpx, gps...
Sad, vrijedi li prelaziti sa jedno na drugi uz mozda neku doplatu od 50e mozda?
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
Ako je razlika u garancijama velika zasto ne..........
Samo napomena: ovo je tema za diskusije iskljucivo o X1. Za usporedbe modela postoji poseban podforum.
dali netko ima ovo na x1 i kako ste zadovoljni?
http://www.youtube.com/watch?v=yWNcshEHsi0
to je od htc-a rom na x1
gdje skinuti i kako instalirati rom?
Mogao si prvo malo potraziti. Koliko znam, mnogi imaju HTC ROM na X1, a ima i posebna tema kako ga staviti.
potrazio sam po forumu, no nisam nigdje nasao, moze link?
Bookmarks