Izvorno postao
cybershotman
da,baš zbog toga sam spomenuo dva potpuno različita mobitela,srednja klasa sony ericsson i visoka klasa -top model nokie!n95 je godinu dana starija,ali sa 16mil.boja ekran a c902 ima 256000boja,i slika na tom ekranu je tri puta bolja od n95,a i tad kada je c902 izašao,nokia je bila 4900 kn naspram 2300 koliko je koštao c902,ja ih imao oba u isto vrijeme i sam vidio razliku u kvaliteti slike,a da ne spominjem da je nokia imala carl-zeiss optiku,pa su fotke opet lošije bile,zato sam to bio usporedio,jer c902 nije bio top model tada,a nokia jest,pa je sve lošije bilo!a da ne spominjem kako je kućište od nokie počelo škripati nakon samo mj.dana korištenja!!!a o satiu si totalno neinformiran,djete drago,satio ima qwerty opciju pisanja na ekranu,pa čak i prepoznavanje rukopisa,a još i davno izašla xperia x1 je imala takvu tipkovnicu kao i kod nokie n97, i to je kao tebi nešto vauuu?!Uz Satio i dobiješ 16gb karticu,a i nikakav problem nije nabaviti nešto veću!zamjerke i komentari ti ni jedan ne drže vodu,ponavljam,frend koji obožava nokie, ima i n97 i satio,i SAM mi je kazao da je Satio u svemu bolji!!!!
hm,smješan si-loš i spor OS-pa to i je OS iz NOKIE,da rezolucija je ta,ali sa 16mil.boja,nema interne memorije kažeš-pa što će ti interna memorija kad ima 16gb karticu,pa to nemogu napuniti okad znam kad,i opet sve i da je napuniš,kada stigneš to sve koristiti?a za bateriju si jedino u pravu,to je premalo,no stiže i jača!
smogovac,što si to ti vidio na svoje oči,da ispod jedne fotke piše pixon,a ispod druge satio?kao to se nemože pogriješiti,zamjeniti?Donesi svoj pixon kad ga budeš imao,pa ga testiraj samnom,to sam ti već rekao!osim toga,kada već voliš toliko pixon,što radiš na forumu o Satiu????
Bookmarks