OK, ajmo malo smirit strasti. Ova tema ne sluzi nadmetanju ciji je duzi ni ciji je tata jaci, a niti ima veze sa Nokijama, Samsunzima i ostalim proizvodjacima.
Molim da ubuduce pisete samo konstruktivne komentare vezane za temu.
Zanimljivo,pljuju ga oni koji ga ni NEMAJU,niti će ga kad imati!!!!Nokia je svaki takav mobitel uvijek precjenila(N95 kad je došao bio 7000kn a C902 ga ubijao po pitanju svega,od kamere do kvalitete kućišta a tri puta jeftiniji bio,N97 ima sve što i Satio,samo lošiju kameru,skoro ništa opreme pa je 6000kn,i nitko je ne pljuje),no ja imam Satio,i mobitel je odličan u svemu,frend iz Britanije ima i Nokiu N97 i Satio,i kaže da je satio puno bolji u svemu!Tak da je to informacija iz prve ruke i frajer čak više voli Nokie,pa kaže tako!I kad ga budete nabavili onda imate pravo srati po njemu,a do tada šutite vi koji ga nemate!!!!
Otkud ti znaš smogovac,da npr.Samsung nije podplatio tu stranicu,da napiše da je pixon bolji?Frendica mi je gl.urednica jednog takvog časopisa,i znam iz prve ruke što Samsung daje i nudi samo da napiše jednu rečenicu da je neki njihov mob.bolji od konkurenta,stoga dođi do mene sa pixonom(ako ga imaš)pa ćemo odmjeriti kamere nas dva a ne što ovi pišu,svaki do sada SE sam odmjerio sa konkurentima i uvijek SE ima bolju kameru od sviju,to zapamti!!!A o HD videu ne seri kada znaš da jedan takav video u minuti oduzme 50-100MB prostora na mem.kartici,i što bi ti to mogao snimiti,a da ti ne poždere cijelu karticu???A ovaj video sa satia odlično izgleda na mom Sony lcd-u,sve vidiš i sve čuješ!
Zadnji uredio ravilov : 15-11-2009 u 21:10 Razlog: koristi gumb EDIT!
OK, ajmo malo smirit strasti. Ova tema ne sluzi nadmetanju ciji je duzi ni ciji je tata jaci, a niti ima veze sa Nokijama, Samsunzima i ostalim proizvodjacima.
Molim da ubuduce pisete samo konstruktivne komentare vezane za temu.
Vidi se po tvom nicku na cijoj si strani pa nema smisla raspravljati s tobom, ali ipak da spomenem par stvari. Kao prvo, nemam pojma otkud si izvukao N95 i C902, to su sasvim razliciti mobovi i uopce je smjesno napisati da je C902 bolji... a i N95 je godinu dana starija. Nije istina da nitko ne pljuje N97, losa je, ali je i dalje bolja od Satia... ima qwerty, 32 GB, FM transmitter... Ne znam koje si kamere odmjeravao, ali u zadnje vrijeme SE radi jako lose kamere, samo im nabije MP (C905, C902, K850...). A sto se tice HD videa, mozda ti to nebi bio problem da se SE napokon probudi i pocne ugradjivat nesto memorije u mobitele (barem 16 GB, ako vec ne 32)
par cinjenica o Satiu:
- los i spor OS
- resistive touch screen koji je losiji od capacitive TSa
- ekran rezolucije 360 x 640 sto nije vrh ponude trenutno
- gotovo da nema interne memorije
- 1000 mAh baterija koja nije dovoljna za takav stroj
jel ti dosta cinjenica?
nemoj sad opet poceti trabunjati o Nokiji i ostalima, tema je Satio. Relano gledajuci, mobitel je zakasnio 3-4 mjeseca sa izlaskom, do tad je konkurecija izbacila bolje modele i to je to. tipicna prica za SE. nazalost![]()
hahahha
kako me nasmijao...
ako su gsmarena i phonearena podplacene ja rezem ruku
a i imam oci,pa vidim fotke koje su usporedivane..)
+svi ostali su ti fino napisali kako stvari stoje
Evo ga i u tele2 za 2.495kn na 24mjeseca
http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/tel...aid&mobile=204
U T-Mobileu 3698,00kn bez obaveznog pretplatničkog odnosa, znači, samo mob.
Meni se to čini dosta povoljno za mobitel ovakvih karakteristika i mogućnosti...
Neki ljdi imaju problem za svako rješenje....
za t- mobile je cijena već objavljena u ovoj temi, i ak već pišeš iznos točno u lipu, nije 3698,00 kn nego 3798,00 kn.![]()
Htio sam napomenuti da cijena nije za pretplatu nego samo za uredjaj.
A kaj se iznosa tice, ako na slijedecoj stranici odaberes Novi ugovor, bez obaveznog trajanja pretplatnickog odnosa dobije 3698,00kn. ;-)
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...?sifra=SESATIO
Neki ljdi imaju problem za svako rješenje....
Fotke na Idou su lošije od Pixona, to se odmah vidi. Ali mislim da ima ima istine da su neki testovi na gsm areni plačeni. Ja sam sa frendovima par puta uspoređivao fotke sa mobitelima koji su bili na testu i rezultati su ispali dijametralno suprotni od njihovih. Prema tome te testove na gsm areni uzimam sa velikom rezervom.
Što se tiće Idou-a mislim da je solidan mob, ali ništa što već nije viđeno. Da je izašao prije pola godine mislim da bi imao veči uspjeh.
PREDATOR
da,baš zbog toga sam spomenuo dva potpuno različita mobitela,srednja klasa sony ericsson i visoka klasa -top model nokie!n95 je godinu dana starija,ali sa 16mil.boja ekran a c902 ima 256000boja,i slika na tom ekranu je tri puta bolja od n95,a i tad kada je c902 izašao,nokia je bila 4900 kn naspram 2300 koliko je koštao c902,ja ih imao oba u isto vrijeme i sam vidio razliku u kvaliteti slike,a da ne spominjem da je nokia imala carl-zeiss optiku,pa su fotke opet lošije bile,zato sam to bio usporedio,jer c902 nije bio top model tada,a nokia jest,pa je sve lošije bilo!a da ne spominjem kako je kućište od nokie počelo škripati nakon samo mj.dana korištenja!!!a o satiu si totalno neinformiran,djete drago,satio ima qwerty opciju pisanja na ekranu,pa čak i prepoznavanje rukopisa,a još i davno izašla xperia x1 je imala takvu tipkovnicu kao i kod nokie n97, i to je kao tebi nešto vauuu?!Uz Satio i dobiješ 16gb karticu,a i nikakav problem nije nabaviti nešto veću!zamjerke i komentari ti ni jedan ne drže vodu,ponavljam,frend koji obožava nokie, ima i n97 i satio,i SAM mi je kazao da je Satio u svemu bolji!!!!
hm,smješan si-loš i spor OS-pa to i je OS iz NOKIE,da rezolucija je ta,ali sa 16mil.boja,nema interne memorije kažeš-pa što će ti interna memorija kad ima 16gb karticu,pa to nemogu napuniti okad znam kad,i opet sve i da je napuniš,kada stigneš to sve koristiti?a za bateriju si jedino u pravu,to je premalo,no stiže i jača!
smogovac,što si to ti vidio na svoje oči,da ispod jedne fotke piše pixon,a ispod druge satio?kao to se nemože pogriješiti,zamjeniti?Donesi svoj pixon kad ga budeš imao,pa ga testiraj samnom,to sam ti već rekao!osim toga,kada već voliš toliko pixon,što radiš na forumu o Satiu????
Zadnji uredio ravilov : 16-11-2009 u 23:09 Razlog: KORISTI GUMB EDIT!
Vec sam upozorio da prekinete sa ovakvim prepucavanjima. Sljedece ovakve beskorisne rasprave brisem bez razmisljanja.
@cybershotman,
Koristi gumb EDIT umjesto postajna zaredom. Postanje vise vlastitih postova zaredom se smatra spammanjem.
ti imas malo teze komplekse naspram nokije
OS od koga god da bio, LOS je i to je cinjenica.
da, imas za kupiti karticu, ali interne memorije tipa na iPhonu ostvaruju brze vrijeme pristupu podataka.
gle, mobitel je bio odlican kad je bio najavljen, sad je polupromasaj. to su cinjenice.
i ja da sam platio nesto preko 5000kn bi to branio, makar je obicno govno
@ravilov - ne vidim zbog cega ne bi raspravljali, bitno je da se ne skrece s teme i ne vrijeda.
Normalno da c902 ima kvalitetnije kuciste kad je n95 slider, a c902 u jednom komadu. Znam da ima qwerty na ekranu, ali to je nista naspram prave, fizicke tipkovnice.
Pa sta nisi ti sam malo prije rekao da ti HD videi nebi stali na karticu? Naravno, Satio nema HD video, al da ima, onda bi ti nedostatak memorije bio problem. A i 16 GB se bez problema nakupi, hrpa mp3ca, mape za GPS, a jos i fotke od 12 MP zauzimaju dosta mjesta
ovako sad da malo ja zaspamam gospodu sa pixonima.
imam satio i imao sam pixona.
slike od satia su ti gore, ako hočeš slike od pixona kojega sam dao za n96 a kojega sam nakon par dana zamijenio za i8510 pao buš na guzicu sa stolice koliko su to smeče slike.
bio sam na auto moto sajmu tu u zagrebu i slikao sam sa njim i što sam dobio mutne slike, sad buš rekao pa nisi uključio senzor sa smirivanje slike dok slikaš, ma jesam bio je uključen ali previše svjetla umjetnog i expozicija je u banani.jednostavno nemožeš slikati u prostoriji sa hrpom umjetnog svjetla.
kad sam sa njim slikao auto parkiran nasuprot moje kuče slike su bile i više nego ok pogledaj pod temom o pixonu, slikanje pod dnevnim svjetlom je isto bilo ok ali ovo gore spomenuto nije valjalo.
toliko o pixonu.
a sad o satiu.
ma tko snima kratke filmiče u HD rezoluciji, samo netko tko se hoče pokazati šefom u nekom području.
za to ima kamerica u obliku mobitela sa internom memorijom od 4gb.Hd na mobitelu je samo razbacivanje viškom memorijskog prostora.
pošto je samsung u zamahu nije ni čudno da su i to ukucali u mobitel, samo me interesira u koliko još modela buju to ugradili.
satio je pogodak u centar SE-a jer ima 12,1 mpix slike koje kad ih smanjuješ postanu jako kvalitetne i oštre tako da se neki kvalitetniji fotoaparati sa manje pixela mogu sakriti.
gore su vam slike snimljene su sobi pod lampom koja je gorila, i na nekih 20cm od predmeta.
xenon bljeskalica je jako dobro odradila tako da tu nemam prigovora.
snimio sam i dvije fotke na prezentaciji ali pošto je to službena tajna nemogu vam ih pokazati ali mogu reči da su slike više nego fantastične.
predmet slikanja bio je zumiran na 50 % i slova su se mogla čitati bez ikakvih problema, dok kolega koji je imao razvikanu n97 na maximalnom zumu je imao mutnu sliku koja uopče nije bila čitljiva.
slikano je na udaljenosti od 5 metara.
Zadnji uredio mrcina : 17-11-2009 u 10:24
Kad pišem sms na Satiu, gdje su smajlići i one animacije?
nemam pojma
mrcina pricas o pixonu 12?
a u svezi ovoga sta pricas da se kvalitetniji fotoaparati sa manje pixela mogu sakriti...sad mi je sve jasno..pa ti bas ne znas o cem pricas![]()
svaka čast buraz!ja samo kažem,neka ga prvo imaju,pa nek onda nekaj seru!!!!danas sam prvi put izradio fotke sa satia,prejebene boje i oštrina,da me je frajer fotograf pitao koji je to aparat slikao,a ja kažem da nije aparat već mobitel satio,a on meni daj ne zezaj!!!!
nema smajlića jer je to Nokijin OS,a animacije su ti u mms-u
ravilov: KORISTI GUMB EDIT! Zadnje upozorenje! Vise ne spajam postove nego brisem.
Zadnji uredio ravilov : 17-11-2009 u 23:17
dobro jel dosta spama tu? otvorite temu u Usporedbama pa tamo nastavite
neki postovi pobrisani
ZADNJE UPOZORENJE
iPhone 5s 16 GB
os je ok i nije baš spor ako pod sporost podrazumijevate otvaranje bilo čega u sekundi. jedino ako vi nosite pc i otvarate aplikacije u tisučinki sekunde.
pa bog vas mazo a što vi očekujete od mobitela zez smartphonea.
imam g800 dumiphone, imam i8510 koji upotrebljava symbian 9,3, imam hp6510, imam k800, imam m600 sa uiq3, imao 6300/6680 nokiu, pixona m8800,n96 i zasad ovi su debelo kvalitetniji mobiteli od onog čega sam se riješio a proglašavani su kvalitetom.
slike su stvarno ok i stojim iza svoje izjave gore višlje a ti ga kupi pa sudi.
sorry što upadam usred rasprave, ali ja u nijednom postu nisam stekao dojam da ti imaš ovaj mob. vidim samo agresivniji ton i napadanje forumaša te stalno ponavljanje da su ljuborni jer nemaju Satio a ti ga imaš. nigdje ni jednog konkretnog podatka kao što je naveo Mrcina, odnosno osvrta na uređaj, zato prestani ti srat.
imatic oprosti na ovom
ON: mrcina, thanks na kratkom reviewu. znači slike ispadaju dosta oštre. jel možeš možda uslikat stranicu knjige ili novina?
ovako uradio sam malo više slika da se vidi što on može.
prve slike su slike kalendara sa 30cm daljinei pokrainskim osvetljenjem ali xenonka ga anulira tako da je ono nepotrebno.
jednu sliku ču staviti u realnoj veličini a poslije idu slike smanjene na 25% orginalne veličine.
ovo je slika orginalne veličine u kojoj satio sprema sliku.
sljedeče slike su 25% orginalne veličine.
dakle ponovno kalendar bez zuma.
kalendar 50% zuma
kalendar 100% zuma
idemo dalje sad su tu novine 25% orginalne veličine na 30 cm od objekta.
bez zuma
50% zuma
100% zuma
i zadnje
monitor snimljen sa 1 m udaljenosti
25% zuma jer bez zuma je slika preširoka
50% zuma
100% zuma
još ide slika ali kasnije.
Zadnji uredio ravilov : 18-11-2009 u 02:51
Bookmarks