svaku drugu noc ces ga punit... ako ga intezivnije koristis onda i cesce..
recite mi koliko prosjecno izdrzi baterija ??
mislim uredaj kupiti novi
svaku drugu noc ces ga punit... ako ga intezivnije koristis onda i cesce..
jel moze izdrzati 1 dan sigurno bez obzira na koristenje ?
nasao sam novog neotvorenog za 1500kn i 2 godine tmob garancije
isplati se kupiti,ak ti ne smeta lock na t-mobile(ako je uopće lockan)
izdržat će ti sigurno 1,2 dana
koristim mix tarifu tako da mi ne smeta sto je lockan na 098
on nije brandiran?
nije brandiran......imas samo iza logo od tmobile-a i to je to....al super cijena za 1500kn i 2 god garancije.....
i baterija izdrzi jedan dan al kad ga mrcvaris i intenzivno koristis......
inace dva dana uz normalno koristenje
nemogu nikako prebaciti u telefon nista
spoim ga sa USB on mi javi na telefon i ponudi mi :
Mass storage
Webcam
COM port
ja uzmem ovo prvo i na my comuter mi otvori remove disk (F) ja pokrenem al nece da otvori pise da je prazan :S
a pokuso sam i preko bluethoota niece ni to
menu
kad otvorim imam 12 ikona od kojih su
phonebook, messages, map, music, multimedia, video, search, services, game, tool, fun & games file manager
a kad bilo koju otvorim od njih u lijevom donjem cosku pise mi OK
to mi smrdi na kinesku kopiju... koliko se sjecam meni na n95 8gb priej pola god kad sam je imao nije bilo "webcam com port" opcije kad prikopcam usb,,,
ma kinez 100%, nego ja mislim da u njega nije ugradjena memorija nikako
otvaro sam ga citavog gledo nema nigde prosirenja za memory card...'
imam n95 8gb i neko mi je postavio kod telefon imam li mogucnost da to promjenim na fabricki 12345
pozdrav svima
Molio bih za brzu pomoć. Negdje je na cafeu pisalo o tome ali ne mogu to nikako naći..
Dakle, kod E51 koja ima također FP1 u meniju pod Aktivno čekanje/Stanje čekanja ima još opcija Dodaci u aktivnom čekanju kojom određujemo koje se stavke nalaze vodoravno tipa obavijesti o porukama, e-mailu i slično..
Te opcije mi nema kod N95 8Gb iako ima firmware V 31.0.015 (mislim da je to zadnji).
Ima li načina da se ta opcija ubaci u N95 ili nekim programom možda?![]()
ima... settings,general,personalisation,standby mode,active standby ON,
ispod imas active standby apps da izaberes koji shortcuti ce ti biti vodoravno. peace
avi mi se na mail moncib@gmail.com i pomoci cu ti. ok. ima ti spasa
nije to to o čemu ja pričam. Ovih 7 prečaca imaju sve nokie ali ja govorim o Dodacima u aktivnom čekanju. Pogledaj si malo bolje i ako imaš mobitel N serie nemaš tu opciju. To ima samo E seria.
Ima na netu par patcheva za maknuti pretragu, share online i wlan pretragu sa active standby ekrana.. Jel netko probao to staviti i dali funkcionira. I dalje tražim patch ili program za stavljanje dodataka tipa nove poruke, email i slično..i. pa ako je tko već došao do toga nek posta...
Raise hell in heaven.
n1ck1, ali mob mora biti hakiran da bi se moglo instalirati patcheve, jel da?
Da. A ev naso sam i stranicu s tutom pomocu kojeg sam uredio standby...
http://www.ipmart-forum.com/archive/.../t-279091.html
Te izmjene koje se moraju napravit sto pisu u tutorialu sam radio sa X-plore.
Raise hell in heaven.
evo vidim da neki pisu da drzi bateriju i po 2 dana kad ga koristite sa muzikom itd,meni stavim ga navece da se puni sjutradan u skolu malo muzike ovo ono, i oko 2-3 mi je baterija pri kraju...a kod lika sto sam ga uzeo rekao mi je da je kupio novu bateriju kao original 10e ...
i jos jedno pitanje kad sam kuci unutra skoro nikad mi nema signala...a u drugi mob sto mi je samsung imam signala,...
update
evo imam neke bluetot slusalice koje punim sa istim punjacem sto punim i tel, nisam ih mogao puniti prije sa ovim punjacem sad mogu, tj punile se ali odma ispraznile i nisam ih mogao upaliti ako nisu na punjacu sad mogu, mozda zbog toga mi ne drzi bateriju jer je do punjaca.
Zadnji uredio takemysoulaway : 08-11-2009 u 14:58
Pozdrav svima...
već druga N95 i isti problem- klizni mehanizam...
Kada ga otvaram prema gore, na dva mjesta zašteka, zastane..
Onaj stari je nakon nekog vremena crkao i nije bilo povratka...
dobra stvar je što je onaj imao garanciju, a ovaj nema...
Što mi predlažee? Odlazak u Mobis ili da sam šarafim ( možda je samo nešto ušlo unutra iako sumnjam da je to , vjerojatno mu je taj klizni mehanizam glavna boljka)
I koji telefon je adekvatna zamjena za ovo ( može samo bolje, ne lošije)
Obavezni WLAN i kvaliteta videa kao kod ovog...
Hvala unaprijed
Ako ceš ga raskapat neceš ništa postic možeš skinut metalne vodilice ali do mehanizma nemožeš doc tako da nema svrhe radi toga ga ic rastavit možeš jedino pocistit.
A zamjena hm N900 kad izađe. Ili N97 ako je baš hitno.
molim pomoć.
imam n95 8gb i problem. kad pokušam da ga skopčam preko USB-a na računar kaže mi da je memoria u upotrebi i da neka aplikacija i dalje radi ali ni jedna nije uključena. ali kad ga restartujem onda mi dozvoli da se spojim ali samo jednom. poslije tog je opet ista priča, sve dok ga ponovo ne restartujem. piše mi da ima neka neprovjerena aplikacija i da to mogu srediti u app. menager-u. i tamo sam bio i nisam ništa našao. ako se nekom desilo nešto slično molim za pomoć.
unaprijed hvala
Bookmarks