Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 43 od 108 PrvaPrva ... 33 39 40 41 42 43 44 45 46 47 53 93 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1.051 do 1.075 od 2682
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hebote, u cijelom svijetu padaju cijene razgovora samo kod nas mora vlada stavit neki namet i opet će na operatori s*ebat... sa sitnim izmjenama i promjenama na našu štetu... Jadno...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ne znam što raditi. Ova ženska će opet zvati popodne da se dogovorimo oko smanjenja pretplate sa 100 na 75, ali ja bih samo ugasio broj.
    Zanimljivo je što na to imam pravo po Zakonu o telekomunikacijama, ali Tele2 ne da i stavlja se iznad zakona.
    Jučer sam u 15 minuta razgovora ispitao sve mogućnosti, ali na kraju "najbezbolnije" za mene preostaje smanjenje pretplate.
    Možda i OK da imam napismeno, ali se opet pitam-što ako računi nastave stizati na MMP 100...
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Ja ne znam što raditi. Ova ženska će opet zvati popodne da se dogovorimo oko smanjenja pretplate sa 100 na 75, ali ja bih samo ugasio broj.
    Zanimljivo je što na to imam pravo po Zakonu o telekomunikacijama, ali Tele2 ne da i stavlja se iznad zakona.
    Jučer sam u 15 minuta razgovora ispitao sve mogućnosti, ali na kraju "najbezbolnije" za mene preostaje smanjenje pretplate.
    Možda i OK da imam napismeno, ali se opet pitam-što ako računi nastave stizati na MMP 100...
    ja sam takodjer uzeo dan za razmišljanje i odlucio se za prekid ugovora, najvise me zasmetalo to muljanje s mobitelom, mozda bi i prista na smanjenje racuna za tih 100 kuna, al ne volin kad me se zavlaci, rekla je da ce proslijedit upravi moju odluku da trajno iskljucujem broj, sad me zivo zanima kad ce mi iskljucit broj i oce li mi se javit prije...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Operater
    tele2
    Bodovi
    12.418
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.418, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

poz

= Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    jel itko ima info hoce li poskupiti poruke prema inozemstvu?
    cijene se neće mijenjati

Datum registracije
    Dec 2006
    Operater
    tele2
    Bodovi
    12.418
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lika091 Pregledaj post
    Znate kaj me zanima?

A gdje je sada posejdon da nam objasni kako stvari stoje??
    tu sam svki dan i čitam šta se dešava.
    moram biti iskren,pojedini članovi foruma ovo što se trenutno dešava sa općim stanjem na tržišti telekomunikacija doživljavaju previše osobno.
    ne želim ovdje objašnjavati razlog zbog čega je ovo ili ono napravljeno,ali želim napomenuti jedinu pravovaljanu činjenicu.
    tele2 se od prvoga dana trudi biti što bliže svojim korisnicima ,a to je dokazao pravim izborom i cijenom tarifa(neki spominju mobitele,to nije primarni cilj operatera ),nastoji demistificirati mobilnu telefoniju(sjetite se početaka t-mobile,vip)učiniti je dostupnu svima ,prepoznatljivu po jednostavnim i povoljnim tarifama.
    nažalost u ovakvim"teškim tenucima za nas i naciju",gdje globalna kriza pokazuje svoje zube a oni koji nas trebaju spašavati još više nas kažnjavaju ,želeći ugasiti i ovo malo libelralnog tržišta, prepustiti ga monopolistima,prepušteni smo sami boriti se i pronalaziti najbolje od najgoreg,koje nam je nametnuto.
    smatram da svi skupa trebamo pokazati dozu tolerancije i razumjevanja za nastalu situaciju,organizirati svoju potrošnju u okvire podnošljivog ,pronaći najbolji model funkcioniranja i sa nadom u bolje sutra i optimizmom gledati na stvari.
    jer poslije 01.10 dolaze bolji dani,onako usput da vam kažem.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U srijedu u Jutarnjem izlazi kupon za kupnju bla bla paketa LG KU990 VIEWTY sa umanjenom cijenom od 300 kn, pa ako nekoga zanima ta kupnja neka kupi u utorak Jutarnji.
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao posjedon1 Pregledaj post
    moram biti iskren,pojedini članovi foruma ovo što se trenutno dešava sa općim stanjem na tržišti telekomunikacija doživljavaju previše osobno.
    ne želim ovdje objašnjavati razlog zbog čega je ovo ili ono napravljeno,ali želim napomenuti jedinu pravovaljanu činjenicu.
    tele2 se od prvoga dana trudi biti što bliže svojim korisnicima ,a to je dokazao pravim izborom i cijenom tarifa(neki spominju mobitele,to nije primarni cilj operatera ),nastoji demistificirati mobilnu telefoniju(sjetite se početaka t-mobile,vip)učiniti je dostupnu svima ,prepoznatljivu po jednostavnim i povoljnim tarifama.
    nažalost u ovakvim"teškim tenucima za nas i naciju",gdje globalna kriza pokazuje svoje zube a oni koji nas trebaju spašavati još više nas kažnjavaju ,želeći ugasiti i ovo malo libelralnog tržišta, prepustiti ga monopolistima,prepušteni smo sami boriti se i pronalaziti najbolje od najgoreg,koje nam je nametnuto.
    smatram da svi skupa trebamo pokazati dozu tolerancije i razumjevanja za nastalu situaciju,organizirati svoju potrošnju u okvire podnošljivog ,pronaći najbolji model funkcioniranja i sa nadom u bolje sutra i optimizmom gledati na stvari.
    u potpunosti se slazem.

ali (naravno da postoji to ali), neke stvari ipak nisu fer. ako su vam stari korisnici bitni, zasto ne pokazete malo postovanja prema njima? zasto ljudi na bonovima dobivaju dodatne kune i sto ja znam, a mi pretplatnici apsolutno nista? zasto ja nisam u mogucnosti 6 mjeseci korisiti opciju slike i slova, a imam vasu najjacu tarifu? zasto kad sam se zalio na los racun me nitko u 2 tjedna nije kontaktirao?

ja cu vjerovatno ostati vjeran tele2, po cijenama nema nikakvu konkurenciju, ali da trebate malo poraditi na nacinu da zadrzite stare pretplatnike (citaj da ih natjerate da produze ugovore, a to sa skupim telefonima necete uspijeti), trebate.

ovo je cisto sugestija. znam ja da ti ne moze mijenjati stvari itd., ali kad nas nitko drugi iz T2 nece saslusati, onda da se bar tebi "izjadamo".

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ću isto razvrgnuti ugovor i u protivnom zahtjevati da mi pošalje dopis kojim od mene traži da u slučaju raskida moram vratiti mobitel i podmiriti dugovanja. To ću inzistirati da mi nađu u zakonu.

Slažem se da mobitel nema veze s pretplatom. Ako se bolje razmisli stvarno nema-kako mobitel može ovisiti o npr. Knock out tarifi 150? Po čemu je mobitel vezan uz tarifu? Ja jesam kupio mob uz pretplatu, ali tu prestaje svaka dodirna točka mobitela i pretplate. Mob pošteno platio-koštao koliko koštao.

Caka jest da ni oni ne znaju što rade, bar kako sam jučer doznao između redaka u razgovoru s ovom iz SZK, kada je nekoliko puta ponovila-da proslijedit ću vaša zapažanja... Morate znati da ovo nije definitivno rješenje... itd. Lud zbunjenog!
    U Mobisu!

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia(kikiriki model)
    Operater
    tele 2,VIP vpn
    Bodovi
    6.309
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.309, Nivo: 18
    Bodovi: 6.309, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao posjedon1 Pregledaj post
    Sve to stoji(većim dijelom)ali treba se potruditi biti realan.
    Idemo redom.
    Pa naravno da doživljavaju stvari osobno ipak se radi o njima a ne o nekom trećem.Znači ako su manje više svi korisnici nezadovoljni povećanjem naplate na cijelu prvu minutu onda je to loše ili ako ste podignuli minimum nadoplate sa 50 kuna na 100 kuna za povoljnije razgovore onda je to za neke poskupljenje(bez obzira sto vi tvrdili drukčije) i koliko god mi sutjeli to je tako.Do sada ste kopirali konkurenciju u dobrim stvarima,sada ste krenuli i s lošima.Koliko vas kažnjavaju kažnjavaju i druge(druge čak i više jer imaju više korisnika)
    Da ne govorim o odnosu postpaid prepaid.
    Nastojite biti bliže s korisnicima.Ali i poslije četiri godine vaša služba je katastrofa i niko ništa ne zna(u većini slučajeva)i samo se zateže i odgovor se čeka po nekoliko dana.
    Vama nedostaje jedna tarifa za koju se ne treba ništa nadoplaćivati(kikiriki je zakon) i mogućnost nekog frend broja i na konju ste.

A da ne govorim da i nakon četiri godine još bolujete od niza dječjih bolesti.(vjerujem da znaš i sam)
    Tele 2 je napravio puno dobrih stvari bez daljnjega(nadam se da će još) ali mogao je puno više i u kraćem vremenskom roku.
    S nadom u bolje sutra,srdačan pozdrav!
    Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Bodovi
    3.605
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.605, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imaticx Pregledaj post
    T-mobile NE TRAZI povrat uredaja, iskljuce ti broj i gotovo. A tele2 se tu bahati, sramota
    Lako je T-Mobileu bit bahat kad ima marzu od preko 30%, Tele2 stvara gubitke, pa pokusaj razumjet da Tele2 ne moze toliko glumatat ljubaznost.

Datum registracije
    Sep 2008
    Bodovi
    3.605
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ću isto razvrgnuti ugovor i u protivnom zahtjevati da mi pošalje dopis kojim od mene traži da u slučaju raskida moram vratiti mobitel i podmiriti dugovanja. To ću inzistirati da mi nađu u zakonu.

Slažem se da mobitel nema veze s pretplatom. Ako se bolje razmisli stvarno nema-kako mobitel može ovisiti o npr. Knock out tarifi 150? Po čemu je mobitel vezan uz tarifu? Ja jesam kupio mob uz pretplatu, ali tu prestaje svaka dodirna točka mobitela i pretplate. Mob pošteno platio-koštao koliko koštao.
    Ima tu i ponesto kompliciranijih scenarija. Mislim da bi najbitnije bilo da se nadju svi ugovori koji su potpisani i uvjeti na koje se pristalo, lako moguce da je tamo preciznije definirano. Ne bih se naime cudio da se kod prodaje telefona uz tarifu na neki nacin uvjetuje i vracanje telefona u odredjenim situacijama tako da ono sto sam napisao da telefon i pretplata nisu direktno vezani ipak samo uvjetno vazi. Iskustvo iz Njemacke je recimo to da tamo mozes i preko interneta uzet pretplatu i telefon, i imas 7 dana vremena ua povrat ukoliko nisi zadovoljan. Ne mozes ti uzet telefon i preptplatu pa onda unutar 7 dana vratit pretplatu a rec da bi telefon zadrzao. Sigurno su se i nasi operateri osigurali po tom pitanju.
    Mislim da je najbolje to sto kazes - pitat Tele2 po kojoj osnovi traze telefon natrag i nek oni razjasne dilemu.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao agam Pregledaj post
    Lako je T-Mobileu bit bahat kad ima marzu od preko 30%, Tele2 stvara gubitke, pa pokusaj razumjet da Tele2 ne moze toliko glumatat ljubaznost.
    koga briga jeli t2 stvara gubitke....

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, ali zar su korisnici separirani prema tome tko ima veću maržu? Mobitel kupljen kod T-Mobile-a ili kod Tele2 je posve svejedno. Da ne idem u off, postoje i kod T-Mobilea modeli koji su otključani ili nisu brandirani (npr. E66).
    Sada bi Tele2 trebao uzimati mobitele (pitam se samo što će s njima raditi) od korisnika koji žele i imaju zakonsko pravo prekinuti pretplatničku obvezu zbog promjena u obračunskom razdoblju?

Za sve vrijedi isti zakon i Članak 42. Po mom sudu Tele2 nema zakonsko pravo tražiti mobitel nazad. Sigurno je bilo slučajeva kada su pretplatnici htjeli/morali raskinuti pretplatničku obvezu i prije. Iskreno, nikada čuo da je itko morao vratiti mobitel svom operateru.
    U ugovorima Tele2 ne stoji ništa po pitanju mobitela. Eventualno se ugovor mogao raskinuti tako da pretplatnik isplati sve preostale rate pretplate.
    U Mobisu!

Datum registracije
    Sep 2008
    Bodovi
    3.605
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo Pregledaj post
    koga briga jeli t2 stvara gubitke....
    Koga briga? Pa vjerujem sve nas koji ne bi zeljeli da Tele2 propadne kako ne bismo bili prepusteni na milost i nemilost monopolistima.
    Naravno da ce jedan T-Mobile koji je prakticki monopolist stvarat toliku marzu da mu krizni porez nece bas puno znacit. Operatera koji je dosao zadnji i koji jos nema toliko musterija jedna takva stvar puno vise pogadaja i naravno da mora vuc nepopularne poteze.

Datum registracije
    Sep 2008
    Bodovi
    3.605
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, ali zar su korisnici separirani prema tome tko ima veću maržu? Mobitel kupljen kod T-Mobile-a ili kod Tele2 je posve svejedno.
    "Gubitak" mobitela puno vise pogadja operatera koji posluje sa malom marzom (ili negativnom) nego operatera koji posluje sa marzom od preko 30%.
    Ne pravdam taj cin Tele2, samo pokusavam objasnit da im je krizni porez totalno poremetio njihovu kalkulaciju koja je ionako bila vrlo na knap. Oni stvarno nisu krivi za stanej gospodarstva u RH, nametnut im je porez kojeg radi monopola T-Coma i Vipa ne mogu lako podnjet te moraju gledat kako da ga kompenziraju - dio prebacit na krajnjeg korisnika, dio na alternativne nacine. Ovaj porez ce samo jos povecat jaz izmedju Tele2 i ostalih operatera, umjesto da se ide na to da se pomaze onima koji su zadnji dosli i koji su "zakinuti". Steta.

U ugovorima Tele2 ne stoji ništa po pitanju mobitela. Eventualno se ugovor mogao raskinuti tako da pretplatnik isplati sve preostale rate pretplate.
    Ako stvarno nigdje nije definirano da se mobitel mora vratit ukoliko operater "prouzroci" raskid ugovora, onda zaista ne vidim po kojoj osnovi oni traze taj mobitel natrag. Vjerojatno se radi o obicnom blefu.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao agam Pregledaj post
    Koga briga? Pa vjerujem sve nas koji ne bi zeljeli da Tele2 propadne kako ne bismo bili prepusteni na milost i nemilost monopolistima.
    Naravno da ce jedan T-Mobile koji je prakticki monopolist stvarat toliku marzu da mu krizni porez nece bas puno znacit. Operatera koji je dosao zadnji i koji jos nema toliko musterija jedna takva stvar puno vise pogadaja i naravno da mora vuc nepopularne poteze.
    pa da koga briga....pa sve je kapitalizam i profit...ako nemogu pratiti ludilo neka odu...sto bi ja kao mali covjek trebao njih žaliti i financirati...wtf?!

Datum registracije
    Sep 2008
    Bodovi
    3.605
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo Pregledaj post
    pa da koga briga....pa sve je kapitalizam i profit...ako nemogu pratiti ludilo neka odu...sto bi ja kao mali covjek trebao njih žaliti i financirati...wtf?!
    Dobro, al shvati da ima nas koji smo vise zagovornici fer trzista nego monopola. A totalni monopol bi opet znacio cijene duplo vise od sadasnjih i skok marze T-Mobilea sa 30% na 50%.

Datum registracije
    Dec 2006
    Operater
    tele2
    Bodovi
    12.418
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sto bi ja kao mali covjek trebao njih žaliti i financirati...wtf?!

ti kao mali čovjek u liberalnom tržištu imaš izbor,zato odaberi onoga koji ti je najbolji.
    nisi zadovoljan,ima i toga.
    samo skokneš 100 metara dalje i pređeš na drugu mrežu,pa nećeš više financirati jedne nego će te drugi uzeti i gaće koje nosiš na štapu.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, E63
    Operater
    VIP,Tele2, T-mobile
    Bodovi
    16.945
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bih samo htio odgovor na jedno pitanje:

Zašto minuta u postpaidu, 15 sekundi u prepaidu.
    Pretplatnik sam već, stvarno ne znam ni sam koliko, ali barem 2 i pol godine. Nisam vezan ugovorom već pola godine barem (a i to samo jer sam bratu kupio k550), imam minimalnu potrošnju 85.

Može li mi posejdon objasniti (tell me like I was i 5 year old) koja je moja motivacija ostati na pretplati odnosno kako tele2 marketinški strateški ili štoveć misli zadržavati pretplatnike?

I molim te nemoj mi o telefonima jer mi ne treba (moj k800 iz Njemačke i nakon 3 godine radi ko uricaa ionako se na ebayu ili webshopobima "preko" skoro svi modeli mogu nabaviti po istoj cijeni kao i kod vas minnimalna potrošnja 150) nego jednostavno kao korisniku? Čitavo vrijeme akcije pljušte za bla bla, a sad još i ovo sa obračunskom jedinicom.

Konkretno moj račun za srpanj bio bi 20 kuna veći po novom, minutnom obračunu.
    T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11

Datum registracije
    Sep 2008
    Bodovi
    3.605
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hamanu Pregledaj post
    Ja bih samo htio odgovor na jedno pitanje:

Zašto minuta u postpaidu, 15 sekundi u prepaidu.
    Nema tu neke teske filozofije, svaki operater ima svoju strategiju i zeli se pozicionirat na trzistu. Iz perspektive operatera, prepaid nosi (barem) 3 velike prednosti:

- pogotovo u vremenima otezane likvidnosti, placanje unaprijed ujedno znaci da korisnici "kreditiraju" operatera
    - sve sto se plati unaprijed se ne potrosi.
    - nema zajebancije se billing collectionom, oliti naplatom.

Postpaid naravno nosi pak svoje prednosti.

No najbitnije od svega je ipak to da je procjena Tele2 da ce na taj nacin najblje ostvarit dugorocan profit. Ti i ja ne znamo konkretne brojke pa mozemo o svemu samo spekulirat, no vjerujem da svaki put dobro razmisle kad odredjuju cjenovnu politiku.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto, 3 dana su prosla od kad sam poslao mail i nisam dobio odgovor (osim onog da je proslijeden pitaj Boga kome).

2,5 tjedna su prosla od kad sam se zalio na racun, nisam dobio odgovor.

@agam, objasni to molim te. studen sam ekonomija na visoj godini, ne trebas mi prodavati pricu o marzama, jednostavi mi objasni neke jednosta stvari tipa zasto im SZK bar ne bude na nekoj razini?
    uzet cu primjer amisa, koji su nitko i nista naspram ostalih operatera na trzistu. korisnik sam vec 2 godine, makar vise nisu najjeftiniji, ali samo zato sto su usluzni i pristojni ne mislim ih mijenjati.

zar je puno traziti od nekog davatelja usluga da se normalno ophodi prema musteriji, da se musterija osjeca pozeljnom? ja to kod tele2 NIKAD nisam osjetio, kao da oni meni cine uslugu, a ne ja njima. sramota.

isto tako vidim da ti spominjes trenutno stanje u gospodarstvu, novi nameti na mobilne operatere. a nama gradanima cvjetaju ruze? ajmo reci i da je ovo bila jedina opcija kod tele2. u tom slucaju, mogli su odabrati potpuno drugi pristup korisnicima. sto se ne bi korisnici puno bolje osjecali da su recimo dobili iskren mail od strane operatera, gdje im je lijepo objasnjena situacija na trzistu, uz molbu da budu strpljivi, da je operateru stalo do njih i da je pitanje vremena kad ce se sve vratiti na staro. ja da sam samo dobio taj mail, ne bi nikad razmisljao da otkazem suradnju. jedan iskren i normalan mail koji trazi potporu.

a ne kao zadnji cigani lazu da mobitele, ne dogovaraju na mail itd. ako smo im mi korisnici bitni, kakav je to prostup. da li su sa tim pristupom uopce zasluzili da opstanu na trzistu?
    da su ponudili 10 besplatih smsova uz objasnjenje da je to najbolje sto trenutno mogu, ja bi bio odusevljen. ali eto, ocito cudnji i nesposobni ljudi vode marketing od tele2. sad ce najebati.
    Zadnji uredio SrKi : 26-09-2009 u 12:34

22. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Sep 2008
    Bodovi
    3.605
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @agam, objasni to molim te. studen sam ekonomija na visoj godini, ne trebas mi prodavati pricu o marzama, jednostavi mi objasni neke jednosta stvari tipa zasto im SZK bar ne bude na nekoj razini?
    uzet cu primjer amisa, koji su nitko i nista naspram ostalih operatera na trzistu. korisnik sam vec 2 godine, makar vise nisu najjeftiniji, ali samo zato sto su usluzni i pristojni ne mislim ih mijenjati.

Ti si mene malo pogresno shvatio ako si stekao dojam da ja ikoga branim. Ja nikoga ne branim, ja samo objasnjavam. I T-Mobile i Tele2 se ponasaju onako kako smatraju da im trziste dozvoljava, a trziste to smo i ti i ja. Cijene i obracunske jedinice su takve kakve jesu, i to prije svega iz razloga jer su ljudi ocito spremni pristajat na takve uvjete.
    Da se hvalimo doktoratima i "visoj godini" na ekonomiji stvarno nema smisla. Stvari koje ja govorim se ionako ne uce na fakultetu vec se iscitavaju iz poslovnih rezultata.
    "Idealan" operater nikad nece postojat, stalno ce svakom nesto falit. Kad bi Tele2 imao uz ovakve niske cijene sluzbu za korisnike poput T-Mobilea, onda bi T-Mobile propao (malo banaliziram) pa bi Tele2 postao "monopolist". Jebi ga, svatko nek nadje operatera koji mu najvise odgovara, trziste je utakmica a ne dostizanje idealnog slucaja. Stvarno ne moramo filozofirat o teoriji trzista, ali ako netko nije zadovoljan sadasnjim pruzateljem usluga, postoje i drugi. Ako netko od njih prekrsi zakon, bilo bi korektno da ih se sve odmah prijavljuje inspektoratima, to je jedna od rijetkih sluzbi koja funkcionira kolko tolko normalno u ovoj drzavi.

zar je puno traziti od nekog davatelja usluga da se normalno ophodi prema musteriji, da se musterija osjeca pozeljnom? ja to kod tele2 NIKAD nisam osjetio, kao da oni meni cine uslugu, a ne ja njima. sramota.
    A ti mislis da te namjeron ignoriraju kako bi te naljutili? Sto ti mislis, zasto ti nisu odgovorili? Ja sam na svoj upit dobio odgovor unutar 24 sata, tvoj je upit ocito bio neki na koji ti nisu mogli/zeljeli dat tako ekspresan odgovor. Ja sam kod Tele2 zato sto mi je barem duplo jeftiniji od konkurencije. Dok mi je usluga bila vazna onda sam io kod konkurencije.

isto tako vidim da ti spominjes trenutno stanje u gospodarstvu, novi nameti na mobilne operatere. a nama gradanima cvjetaju ruze?
    Nitko nije rekao da gradjanima cvjetaju ruze vec kazem da Tele2 nije kriv za uvodjenje novih poreza, kao sto niti gradjani nisu krivi. Drzava je nametnula nove porezno opterecenje, jel itko bio toliko naivan da ce poduzece poput Tele2 koje ionako godinama pise gubitke i nema marzu da pokrije taj namet citav taj teret preuzet na sebe? Sto bi ti na njihovom mjestu napravio? Tele2-u je bitno da ostane najjeftniji i da se tako diferencira od konkurencije, a tu poziciju trenutno i drzi.

ajmo reci i da je ovo bila jedina opcija kod tele2. u tom slucaju, mogli su odabrati potpuno drugi pristup korisnicima. sto se ne bi korisnici puno bolje osjecali da su recimo dobili iskren mail od strane operatera, gdje im je lijepo objasnjena situacija na trzistu, uz molbu da budu strpljivi, da je operateru stalo do njih i da je pitanje vremena kad ce se sve vratiti na staro. ja da sam samo dobio taj mail, ne bi nikad razmisljao da otkazem suradnju. jedan iskren i normalan mail koji trazi potporu.
    Ja razumijem da ljudi postanu emocionlani kad se radi o odnosu prema opterateru. I ja imam ovdje kraj mene citavu papirologiju od prijava i tuzbi prema T-Comu koje sam imao, razumijem da ljudi ne vole da ih se stavlja pred gotov cin i da ih se iskoristava, pa i na ilegalna nacin. Naravno da bi bilo super da su to puno ljudskije obavili i da su se bolje pripremili. Mozda bi to cak izveli i bolje od T-Mobilea koji svoje korisnike uopce nije informirao o pravu na raskid ugovora iako je po zakonu to bio duzan ucinit. To ti je ocito igra u kojoj svi krse zakone i pravilnike, a dok drzava ne uspostavi sustav adekvatnih sankcija i kontrole, naivno je od bilokoje firme ocekivat da ce se ponasat onako kako ti i ja to mozda ocekujemo.

a ne kao zadnji cigani lazu da mobitele, ne dogovaraju na mail itd. ako smo im mi korisnici bitni, kakav je to prostup. da li su sa tim pristupom uopce zasluzili da opstanu na trzistu?
    da su ponudili 10 besplatih smsova uz objasnjenje da je to najbolje sto trenutno mogu, ja bi bio odusevljen. ali eto, ocito cudnji i nesposobni ljudi vode marketing od tele2. sad ce najebati.
    Kazes da si na ekonomiji. I ja sam to prosao pa znam da se tam oneke stvari ne uce. Kad doktoriras i pravo mozda ces malo vise znao izborit se za svoja prava. Ako Tele2 ne postuje zakon ili vas ugovor, raskini ugovor, nemas ti tu sta cekat da ti oni odgovore. Pravilnik propisuje rok u kojem se mora odgovorit, ako ti ne odgovore - prijava inspektoratu (to ti ide online). U ovoj drzavi nazalost covjek mora jako puno energije ulozit da se izbori za svoja prava, ali ja za to krivca ne vidim u Tele2 vec u nasim politicarima. Da sam ja direktor Tele2, i ja bih vjerojatno igrao takvu igru, stoga ne zelim glumit licemjera.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iskreno, gotovo sve si krivo protumacio, vidim da si odabrao stranu koju ces "braniti", mozda radi polemike, mozda iz neke satisfakcije ili neceg treceg, nije bitno. politicare, vladu i nam mentalitet necu petljati u ovo raspravu. ovo se tice iskljucivo tele2 i nikog vise (cak i spominjanje t-com, t-mobilea, VIPa je nepotrebno).

znam koja su moja prava, znam koje korake mogu poduzeti da se rijesim ugovorne obveze sa tele2. ali neces vjerovatni, to mi nije cilj. ja cu ispostovati svoj ugovor do kraja, za razliku od njih.

ja jedino sto zelim je da pokazu neki znak paznje, izadu u susret na bilo koji nacim. ako hoce, super, mozda i produzim. ako nece, ode ja kad mi istekne ugovor. cist racun, duga ljubav.

Datum registracije
    Sep 2008
    Bodovi
    3.605
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iskreno, gotovo sve si krivo protumacio, vidim da si odabrao stranu koju ces "braniti", mozda radi polemike, mozda iz neke satisfakcije ili neceg treceg, nije bitno. politicare, vladu i nam mentalitet necu petljati u ovo raspravu. ovo se tice iskljucivo tele2 i nikog vise (cak i spominjanje t-com, t-mobilea, VIPa je nepotrebno).
    Sorry, nije mi do prepucavanja pa necu reagirat na ovo gore. Ti slobodno i dalje proizvaj sugovornike da "brane" one sa kojima se ti ne slazes.

znam koja su moja prava, znam koje korake mogu poduzeti da se rijesim ugovorne obveze sa tele2. ali neces vjerovatni, to mi nije cilj. ja cu ispostovati svoj ugovor do kraja, za razliku od njih.
    Pa onda problema nema. Cini i dalje sve na sto se se obavezao od prethodnim uvjetima, ocito mozes prec preko ovog kako se Tele2 ponasa, stoga ne kuzim u cemu je problem. I ja sam kod Tele2, i to bez obaveze, dakle svaki dan mogu prec kod drugog operatera (uopce ne "kuzim" ljude koji potpisuju obaveze na >12 mjeseci).

ja jedino sto zelim je da pokazu neki znak paznje
    Trudim se da ne komentiram ovo.

, izadu u susret na bilo koji nacim. ako hoce, super, mozda i produzim. ako nece, ode ja kad mi istekne ugovor. cist racun, duga ljubav.
    Pa i ja bih volio da mi nekako kompenziraju ovo najnovije poskupljenje, ali necu cmizdrit na forumu ako mi operater ne izlazi u susret. Ja razumijem poslovnu politiku Tele2 (barem onolko koliko sam upoznat s brojkama) i to mi je bitno, kao sto mi je i bitno da na meni nemaju >30% marze poput drugih operatera. Kad zelim emocionalnu satisfakciju onda odlazim kod cure, ako nemam cure a ocu seks, uvijek mogu otic kurvi. Jebi ga, ljudi se snalaze da zadovolje svoje potrebe, ako si nesretan kod Tele2 onda odi kod nekog kod koga ces biti sretniji, ne kuzim zasto se toliko patis? Ako je tvoj odgovor: "ali kod drugog cu bit jos nesretniji" onda ces sam sebi dat odgovor na pitanje zasto se Tele2 ne uvlaci svojim musterijama u guzicu.
    Zadnji uredio agam : 26-09-2009 u 13:50

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Huawei G6-L11
    Operater
    BonBon
    Godina
    41
    Bodovi
    15.390
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.390, Nivo: 29
    Bodovi: 15.390, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uf kako volim ovakve koji citiraju svaku rečenicu..

ja sam prešo na tele2 jer su bili jeftiniji, ali ne možeš bit tako bahat..
    meni recimo smeta kad 22. u mjesecu dobijem sms da ne zaboravim da nisam podmiril račun.. 2 fakin dana od roka.. ono, pa daj nek se skuliraju malo..
    i ja sam od onih koji žele raskinuti ugovor, ili da mi ga barem smanje za 50kn..
    jer ovo nije normalno..

+ Odgovori na temu
Stranica 43 od 108 PrvaPrva ... 33 39 40 41 42 43 44 45 46 47 53 93 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579