Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    45
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ću isto razvrgnuti ugovor i u protivnom zahtjevati da mi pošalje dopis kojim od mene traži da u slučaju raskida moram vratiti mobitel i podmiriti dugovanja. To ću inzistirati da mi nađu u zakonu.

Slažem se da mobitel nema veze s pretplatom. Ako se bolje razmisli stvarno nema-kako mobitel može ovisiti o npr. Knock out tarifi 150? Po čemu je mobitel vezan uz tarifu? Ja jesam kupio mob uz pretplatu, ali tu prestaje svaka dodirna točka mobitela i pretplate. Mob pošteno platio-koštao koliko koštao.

Caka jest da ni oni ne znaju što rade, bar kako sam jučer doznao između redaka u razgovoru s ovom iz SZK, kada je nekoliko puta ponovila-da proslijedit ću vaša zapažanja... Morate znati da ovo nije definitivno rješenje... itd. Lud zbunjenog!
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Bodovi
    3.605
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.605, Nivo: 14
    Bodovi: 3.605, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Ja ću isto razvrgnuti ugovor i u protivnom zahtjevati da mi pošalje dopis kojim od mene traži da u slučaju raskida moram vratiti mobitel i podmiriti dugovanja. To ću inzistirati da mi nađu u zakonu.

Slažem se da mobitel nema veze s pretplatom. Ako se bolje razmisli stvarno nema-kako mobitel može ovisiti o npr. Knock out tarifi 150? Po čemu je mobitel vezan uz tarifu? Ja jesam kupio mob uz pretplatu, ali tu prestaje svaka dodirna točka mobitela i pretplate. Mob pošteno platio-koštao koliko koštao.
    Ima tu i ponesto kompliciranijih scenarija. Mislim da bi najbitnije bilo da se nadju svi ugovori koji su potpisani i uvjeti na koje se pristalo, lako moguce da je tamo preciznije definirano. Ne bih se naime cudio da se kod prodaje telefona uz tarifu na neki nacin uvjetuje i vracanje telefona u odredjenim situacijama tako da ono sto sam napisao da telefon i pretplata nisu direktno vezani ipak samo uvjetno vazi. Iskustvo iz Njemacke je recimo to da tamo mozes i preko interneta uzet pretplatu i telefon, i imas 7 dana vremena ua povrat ukoliko nisi zadovoljan. Ne mozes ti uzet telefon i preptplatu pa onda unutar 7 dana vratit pretplatu a rec da bi telefon zadrzao. Sigurno su se i nasi operateri osigurali po tom pitanju.
    Mislim da je najbolje to sto kazes - pitat Tele2 po kojoj osnovi traze telefon natrag i nek oni razjasne dilemu.

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By DŠ... in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 05-10-2011, 00:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove