Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 32

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ N.F.
    sorry ali jednostavno nemam vremena ni volje argumentirati svaku rečenicu i tvrdnju... Imam bitnijeg posla. Tebi prepuštam forumsku pobjedu, uz želju da će moji odgovori nekoga "gurnuti" u smjeru Androida i tako ga učiniti oduševljenim kada vidi koliko je to napredniji OS od Win Mo.
    Ljudi vjerujte meni, a ne njemu Zašto? Ne znam za vas ali ja nikad ne bih vjerovao čovjeku koji nezna za šalu LOL

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    @ N.F.
    sorry ali jednostavno nemam vremena ni volje argumentirati svaku rečenicu i tvrdnju... Imam bitnijeg posla. Tebi prepuštam forumsku pobjedu, uz želju da će moji odgovori nekoga "gurnuti" u smjeru Androida i tako ga učiniti oduševljenim kada vidi koliko je to napredniji OS od Win Mo.
    Ljudi vjerujte meni, a ne njemu Zašto? Ne znam za vas ali ja nikad ne bih vjerovao čovjeku koji nezna za šalu LOL
    Nemas vremena, volje, imas krive informacije, ne zelis argumentirano, lupas i izgovaras se na salu.

Ne zelim se prepirati, ne zelim da netko donosi odluku o osu kojeg ce koristiti na temelju "vjerovanja" meni ili tebi, ne zelim odnositi pobjede (freaked ima dobar sig na tu temu). Nije mi namjera ni vrijedati nikog, niti bilo kome nametati koji os treba koristiti. Samo zelim iznesti cinjenice, pa da covjek moze sam odluciti sto mu treba i sto zeli koristiti. Potpuno je jasno da ce netko odabrati android i to je ok. Lose je ako netko odabere android i onda se lupa po glavi jer nesto ne moze. Isto to vrijedi za wm.

Jos jednom NoHardFeelings

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [HTC Touch Diamond2] najava, specifikacije, slike...
    By bestija2 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 02-10-2009, 15:07
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 25-09-2008, 22:39

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove