Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 32

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dečki, cijenim vaše mišljenje, ali ono je suprotno od onoga koje trenutno ima večina zaljubljenika u mobitele koji su isprobali sve ove platforme (mislim na Android i Win Mo). Moje mišljenje, kao i njihovo je da je Palm WebOS, Android i iPhone OS 3.0 ipak dobrano ispred Win Mo platforme.

Androidu ne treba "zganaca" da bi bio uvjerljivo napredniji OS od Win Mo. Pogledajte malo review-e HTC Hero-a i uočite TouchFlo u kombinaciji sa widgetima. Kada ste gotovi pogledajte kako to izgleda na najnovijim Win Mo uređajima kao HTC Touch HD i Diamond II. Ni blizu. Čak usudio bi se reći zaostalo, pa zar od prvog Diamonda do danas Touch Flo 3D izgleda i funkcionira gotovo isto? Spomenut ću da je od izlaska prvog Diamonda prošlo (u svijetu mobitela) jaaako puno vremena. Tada još nije uopće postojala Android ili Palm WebOS platforma...
    Nemojte me krivo shvatiti pa zaključiti da pričam o vizualnoj dopadljivosti sučelja. Ona je na nivou, ali ispod "haube" su prave stvari. Npr. sistem notifikacija, integracija IM, maila i ostalog kao iz bajke
    Svi koji koriste Win Mo sigurno obožavaju pisati sms poruke na njemu. Pogotovo oni mali buttoni "OK" su mi zakon. Ma dajte molim vas - kad to vidim sve mi je jasno koliko je platforma svježa i intuitivna! Bljak.

Marketplace. Di je tu Win Mo? Dosta o tome.
    Kapacitativni ekran koji radi kako bi jedan TS ekran i trebao raditi. Di je tu Win Mo? Opet je dovoljno rečeno...

Jedina mana je nedostatak prave GPS aplikacije koja će tkđ. jednog dana izaći (sjetimo se čekanja kod iPhone-a).

Najbolje od svega je što je Android napravljen na zdravim temeljima i kao "bebač" je već prešišao WinMo i Symbian kakav koristi Nokia N97. Ogroman potencijal koji ima tek će izaći na vidjelo.

2. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [HTC Touch Diamond2] najava, specifikacije, slike...
    By bestija2 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 02-10-2009, 15:07
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 25-09-2008, 22:39

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove