Ovak kaj se tice magica njega sam del u listu zbog izgleda (hardware tipke) tek naknadno sam skuzil citajuci da je na Androidu baziran.
Na netu ne hvale taj sustav,osobito je problem sinkronizacija sa Outlookom a to mi je skoro najbitnija stvar na uredaju.
Mozda soft ima buducnost ali mislim da je jos losiji izbor od Nokijinog TS.
Diamond je pohvaljen sto zbog izrade,vrlo dobar procesor.
Na Windowsima ima vise programa kojih nema na Symbianu npr za kontrolu novaca i ili kontrolu troskova oko Automobila prvenstveno jer a ako i ima nema da mozes napravit sinkro sa programom na desktopu kao sto je slucaj sa uredajima baziranim na Windowsima ili Palmom (kojeg sam teskog srca preboljel).A takve programe koristim godinama.
Nisam odmah navel da obzir mi dolazoi samo Vip i ili eventualno Pevec za kupovinu.
Na upit za koristenje navigacije imam na N82 i radi odlicno na Htc-u ako bi ga zel obavezno bi isel Cardinale.
Hvala svima na trudu,mozda jos od Htc-a dojde da je meni dostupno imam jos oko 15 do 20 dana za razmisljanje.
Na nokiji sam isprobal one tipkice za poziv i kraj poziva (grozno)

Odgovori uz citat
.gif)

).... primjera koliko zelis. Vas problem je da stvari gledate vrlo povrsno npr pise da ima skype, super. Ili iphone ima igo. To sto je to okrljastena verzija amiga, koja je okrljastena verzija igoa8, nikog ne dira. Svi ponavljaju najbolje, revolucionarno, fancy, jbt ko neki kult

Bookmarks