Ekipa gdje se moze skinut Garmin City Navigator Europe v2010.10 NT, sta mislite o tome, jel bolji od 2009, na 2009 nema karte Istanbula, jel na 2010 ima?? Hvala
gdje mogu skinut najnoviji Samsungov ROM za Omniu, ne moddani?
Ekipa gdje se moze skinut Garmin City Navigator Europe v2010.10 NT, sta mislite o tome, jel bolji od 2009, na 2009 nema karte Istanbula, jel na 2010 ima?? Hvala
Ljudi,jel itko zna kako rijesit proem kad mi svako malo javlja da mi je memorija za pohranu kriticno niska i da necu moci ni poruku primit ako ne izbrisem nepotrebne stvari,a ja prije toga izbrisao sve sto sam mogao i provjerio status memorije gdje mi je pisalo da imam jos 2mb slobodne memorije ali mi se nakon sat vremena opet pojavi da imam 0mb slobodne memorije,a nisam nista stavljao na mob i tako vec par mjeseci.
Si Labo Lebo Sui!
Poštovanje !trebam hitno pomoć !Ne mogu više se spojiti sa kompjuterom putem usb kabla niti napravit synkronizaciju! kad se priključim sa kompom javlja:usb device not recognzed?????????Šta da radim?
probaj sa: ugasi te upali PC, a tako i mobitel
HC4L
pa pokušao sam,ne vrijedi, ista stvar kad i prebacim na mass storage,ista poruka ne prepoznaje uređaj???????????
Otvori File Explorer zatim otiđi pod Windows te odaberi Activesync i obriše sve što ti je unutra, možeš potom i napraviti soft reset.
možda proradi, meni je znalo
HC4L
Može da malo pojasniš?gdje otić,ko izbriše u active syn...??ovo me već do ludila vodi...
Zadnji uredio klingon66 : 27-07-2009 u 18:16
Što treba, otvori File Explorer nađi File naziva Windows, treba ti biti u root dijelute otvori ga i nađi File Activesync
HC4L
E ovak...
S obzirom da imam iskustva sad romiranjem uredjaja (doduse MDA), a uredjaj mi je trenutno pod garancijom, pa se nebum bas usudio rusat originalno postavljen rom i stavljao kuhani, molio bih da mi netko na PM objasni kako... backupati originalni roma za slucaj da se nesto zaje sa kuhanim...
Drugo pitanje je s obzirom da mi na originalnom romu (uredjaj kupljen u vip-u, ali nije zakljcan jer je samo uredjaj kupljen) br MRHJ3, dajete molim vas objasnite meni i drugima dali "smijemo" stavljati kuhane romove bilo kojih drugih verzija na nase uredjaje?. Jer ja sam recimo pikirao DXIF1 od Khuanchai-a stavit.
a zasto bi uopce mjenjao rom? Pa recimo da su mi se poceli pojavljivati "windows errori" (znate ono "dont send", "send") pri nekim pokusajima editiranja imenika sa kartice itd stvari.
Puno tnx.
sličnu temu sam ja otvorioista firmware verzija, doduše ja bi htio napraviti firmware update.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=879701#post879701
međutim, svako čačkanje po firmwareu mobitela, gubiš garanciju.
probaj rješiti na drugi način neki, sa hard resetom, isključivanjem send notifikacija ili sličnim.
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Pa ocito za nasu zemlju imaju neki "cudan" firmware.
Ja se recimo sjecam da sam na mda mogao stavljat bilo koju verziju kuhanog roma od bilo koga i uvijek je sve radilo.
A sto se tice errora, njega sam i poceo dobivat nakon hard reseta.
došao sam do spoznaje da je omnia najizdržljiviji mob.. toliko mi je puta ispao i radi... padao je na sve moguće načine i ima samo malu ogrebotinu sa stražnje strane.. super
evo nakon tjedan dan korištenja u načelu sam jako zadovoljan , stabilan , brz ( barem fw koji ja imam) baterija je predobra ... gps odlino radi ( pogotovo u usporedbi sa n82 koja je mogla nač do 6 satelita i ne cjelo vrjeme ) nadje 9 satelita ko iz šale ...
zamjerka ide ekranu kod izlaganja dnevnom svjetlu, pogotovo na otvorenom i slikama u zatvorenom prostoru
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
probaj si podesiti ekran, nemoj staviti da ti automatski prebaciva nego si sam podesini jačinu
Sinoc mi se pocela pojavljivat poruka da mi je storage memory critically low, pokazuje mi da mi je memorija telefona full 100%, radio sam reset memorije neki dan i od tada nisam nista instalirao na mob niti prebacio na sam uredjaj, sta god probam izbrisat ne pojavljuje se vise prostora.
očistit cache browsera, pogledajte da li koji program koristi cache i puni memoriju mobitela, recimo IE, Opera
pogledati gdi su instalirani koji programi, ubuduće ih instalirati tamo gdi je recimo 8gb mjesta slobodno i tako to...
zanima me iz vaseg iskustva,kakav je display na omnii,govore da ima premalo pixela,znaci zanima jel slika jasna tj. da se ne vide pixeli i zanima me jel omnia spora kak govore ili to ovisi o softweru
hm, premalo pixela, da je više, bojims e da nebi baš bilo jednostavno raditi s njom, recimo na xperiji, trebaš dobro prstom naciljati da bi pogodio ono što trebaš, baš zbog tih pixela.
nije uopće spora, i radio sam sa par koji imaju različiti software, niti jedna nije bila spora
jel itko uspio ili zna nacin kako koristit blackbarry uslugu za spajanje na internet?
jel se omnia moze koristit bez stylusa?
može pomoć?
gdje mogu kupit usb data kabel za omniu?
hoće li mi netko pomoći.....kak da izbrišem spb shell, mislim zbrisan je ali mi stoji u kutu dolje....nemrem ga nikak zbrisat iz moba! htjela bih sve postavke kao na početku...jer mi je sad sve zmrdano kak sam neke programe brisala, čak su mi neke ikone bez svoje slike? (mislim da su to te od spb shella)...kaj da radim pliz thx
Blonds have more fun
iskreno, prvi put čujem za tu kombinaciju, uputi me malo
može, neke stvari doduše moraš dobro ciljati, ali ja stylus uopće ne koristim
europatrade, ebay, konkretno od ostalih domaćih, neznam baš
kako si brisala, pomoću remove programs ili si brisala s kartice?
Bookmarks