Pa ocito za nasu zemlju imaju neki "cudan" firmware.
Ja se recimo sjecam da sam na mda mogao stavljat bilo koju verziju kuhanog roma od bilo koga i uvijek je sve radilo.
A sto se tice errora, njega sam i poceo dobivat nakon hard reseta.
Pa ocito za nasu zemlju imaju neki "cudan" firmware.
Ja se recimo sjecam da sam na mda mogao stavljat bilo koju verziju kuhanog roma od bilo koga i uvijek je sve radilo.
A sto se tice errora, njega sam i poceo dobivat nakon hard reseta.
došao sam do spoznaje da je omnia najizdržljiviji mob.. toliko mi je puta ispao i radi... padao je na sve moguće načine i ima samo malu ogrebotinu sa stražnje strane.. super
evo nakon tjedan dan korištenja u načelu sam jako zadovoljan , stabilan , brz ( barem fw koji ja imam) baterija je predobra ... gps odlino radi ( pogotovo u usporedbi sa n82 koja je mogla nač do 6 satelita i ne cjelo vrjeme ) nadje 9 satelita ko iz šale ...
zamjerka ide ekranu kod izlaganja dnevnom svjetlu, pogotovo na otvorenom i slikama u zatvorenom prostoru
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
probaj si podesiti ekran, nemoj staviti da ti automatski prebaciva nego si sam podesini jačinu
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Sinoc mi se pocela pojavljivat poruka da mi je storage memory critically low, pokazuje mi da mi je memorija telefona full 100%, radio sam reset memorije neki dan i od tada nisam nista instalirao na mob niti prebacio na sam uredjaj, sta god probam izbrisat ne pojavljuje se vise prostora.
očistit cache browsera, pogledajte da li koji program koristi cache i puni memoriju mobitela, recimo IE, Opera
pogledati gdi su instalirani koji programi, ubuduće ih instalirati tamo gdi je recimo 8gb mjesta slobodno i tako to...
zanima me iz vaseg iskustva,kakav je display na omnii,govore da ima premalo pixela,znaci zanima jel slika jasna tj. da se ne vide pixeli i zanima me jel omnia spora kak govore ili to ovisi o softweru
hm, premalo pixela, da je više, bojims e da nebi baš bilo jednostavno raditi s njom, recimo na xperiji, trebaš dobro prstom naciljati da bi pogodio ono što trebaš, baš zbog tih pixela.
nije uopće spora, i radio sam sa par koji imaju različiti software, niti jedna nije bila spora
jel itko uspio ili zna nacin kako koristit blackbarry uslugu za spajanje na internet?
jel se omnia moze koristit bez stylusa?
može pomoć?
gdje mogu kupit usb data kabel za omniu?
možda je pokrenut u pozadini pa ga zato nemožeš izbrisati, no ne vidim zašto nebi mogla, ja sam spb izbrisao bez brige preko remove programs
jeste nasli koju facebook aplikacuju da vam radi chat??
ja probao vec 3 pa nista,jedna ima sve osim chata a na druge dvije mi se ne zeli konektirati...
btw malo o omniji...u zadnje vrijeme me vec jako zivcira em se brejka stalno i smrzava em ekran ne lovi kak spada tak da je prava muka napisat poruku.cuje se da klikne no slovo jednostavno ne ispise
to to odlazi ovo kaj sam napisal.. ta folija između maske i displeja... ugl padne par put mob i to odlazi...
ovo veče pijem sve što teče
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
e vidis to bi mogao probati da vidim kak ce onda bit
pozdrav!
zanima me dali navigacija Garmin radi kada XTRA nije uključen? tj dali može pronać satelite?
može, no, potrajat će poprilično onda
Ima neki program s kojim mogu gledat .flv video?
Ili imate kakav prijedlog kak da te videe pogledam?
sta je bolje za omniu,wm 6.1 or 6.5
dal se može podesit da zvuk zvona bude jednake glasnoće, a ne da mi mobitel počne zvonit jako tiho i onda odnedanput kao da probije neku barijeru počne zvonit onako kako sam i podesio? thnx
kažu da je bolji 6.5 , no a tom verzijom ne radi optički miš (yojstick il kak već )
Bookmarks