Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 28 od 39 PrvaPrva ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 676 do 700 od 951
    Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Profesor Jakov Pregledaj post
    Pozdrav!Kupio sam xperiu x1 prije par dana, zanima me jel update service updejta samo firmware ili i os?
    Pa i jedno i drugo, samo sto na Xperiji jedini sluzbeni OS jest i najvjerojatnije ostat ce WM 6.1.
    Update service flasha SVE - HardSPL, Radio ROM i OS ROM.
    Jel moguće ikako popraviti onaj panel koji pokazuje krivo vrijeme non stop? (sat vremena manje)
    Koji je to panel? Pretpostavljam da negdje u postavkama nije dobro nastimana vremenska zona/grad. A mozda je funkcija tog panela da prikazuje krivo vrijeme? Ne bi me cudilo.
    Jel valja šta wm 6.5 (pročitao sam nešto sitno o tome u ovom treadu da troši više bateriju), jel utječe na internet browsing, aplikacije i panele?
    Fala na odgovorima.
    "Prelistaj" malo ovaj link.
    Svaki ROM ima bugova, tako da je tesko reci generalno na sto koji utjece. Sveukupno, WM 6.5 mozes probati, ali vratit ces se na WM 6.1 na kraju - 6.1 ROM-ovi opcenito su brzi i stabilniji.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FlowBlow Pregledaj post
    Koji je to panel? Pretpostavljam da negdje u postavkama nije dobro nastimana vremenska zona/grad. A mozda je funkcija tog panela da prikazuje krivo vrijeme? Ne bi me cudilo.
    Ma daylight saving time čini se da je bio problem, stavio sam kvačicu na oba grada u oba panela i sad fala bogu pokazuje normalno vrijeme. Neznam, možda malo žalim kaj nisam iphone uzeo al ko mu j*** mater, nemoram ga i ja imat xD

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Your first GroupVeteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    G810
    Operater
    tomato
    Godina
    83
    Bodovi
    4.961
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.961, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    2. moguće je da je T-mobile dobio i neku lošu seriju,
    nije slucajno, tmobile namjerno uzima proizvode B kategorije - prevedimo lošu seriju, jer dodje nekoliko puta jeftinije, i svaka 2-3 je ispravna.. tako da je njima isplativije uzeti lošu seriju, pa kupcu ako mob ne šljaka, uvaliti mu novi isti takav uredjaj, koji ce mozda raditi. sve je to loto kod tmobila.
    :: :: ::

@mod: nema smisla niti dvije iste teme o X1
    Zadnji uredio i969i : 07-08-2009 u 02:17 Razlog: railov editirao - maknuo dio teksta
    zzzzzZ

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    iPhone 11 Pro
    Operater
    Hrvatski Telekom
    Bodovi
    19.453
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.453, Nivo: 33
    Bodovi: 19.453, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To objašnjava serijsku grešku s K770...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako imam jedan problem, na jednom od panela di ima ikona za poruke non stop mi piše da imam jednu poruku iako sam zbrisao sve poruke... E sad znam da ću vjerojatno morat prtljat po registriju, ali nikak da nađem neki normalan free regedit?
    Ovako još jedan veći problem: Počeo me zezat windows mobile center, tj zašteka na onom uvodnom ekranu, a ako odem preko sync xperia bude pod guest i ako otvorim uđe u wmc i piše error u pozadini (di su inače oni blesavi gumbi). Kak to popravit? :S
    Zadnji uredio Profesor Jakov : 08-08-2009 u 14:45

Your first GroupVeteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    G810
    Operater
    tomato
    Godina
    83
    Bodovi
    4.961
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to su ti ''ghost messages'', trebao bi biti program koji ih brise.

@ koliko vam treba da s mobitelom loadate na www.facebook.com ? (normalna verzija-ne mobilna)

mislim koliko treba sekundi da ga otvori cijelog?
    zzzzzZ

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako imam jedan problem, na jednom od panela di ima ikona za poruke non stop mi piše da imam jednu poruku iako sam zbrisao sve poruke... E sad znam da ću vjerojatno morat prtljat po registriju, ali nikak da nađem neki normalan free regedit?
    Ovako još jedan veći problem: Počeo me zezat windows mobile center, tj zašteka na onom uvodnom ekranu, a ako odem preko sync xperia bude pod guest i ako otvorim uđe u wmc i piše error u pozadini (di su inače oni blesavi gumbi). Kak to popravit? :S
    A cemu ti, konkretno, sluzi taj WMC? Imao sam puno WM uredjaja, ali nikada nisam upalio to cudo, ActiveSync mi je dovoljan.

Sto se nevidljive poruke tice, ako ju samo taj panel vidi, onda je u njemu problem, probaj ga resetirati iz njegovih postavki ili startati neki drugi pa vratiti ili eventualno u file exploreru naci neki njegov settings.dat/.ini/.xml ili slican file i maknuti ga (na drugo mjesto, da mozes vratiti ako zapne ).

Registry editori - imas od SKKV Registry Explorer (u sklopu SKTools), od Rescoa Resco Registry, ali nisu "besplatni". Ipak, probaj malo prosurfati.
    Od freeware programa trenutno se mogu sjetiti samo PHM Registry Editora (PPC Edition). I Total Commander (file explorer) je besplatan, ali nisam siguran ima li registry editor integriran u sebi.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konkretno nemogu instalirati nikakav software koji se pokreće s kompa na mob ako ne radi wmc.

Gdje u zg-u mogu kupiti novu bateriju (jel se uopće može kupiti ista original i kolika je ispaltivost toga), eksterne zvučnike? Kad će otprilike doć 32 GB microsd kartice?

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2009
    Bodovi
    6.403
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.403, Nivo: 19
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i ja sam postao vlasnik xperie. Kupljena u Vip-u. Crna! Za sad je ok. Baterija traje 2 dana. Primjetio sam da se malo više grije kod gps-a! Sve u svemu dobar telefon ali treba mi vremena privikavanja na isti jer sam do sada koristio p1,g900... Imam pitanje za korisnike, a odnosi se na touch flo 3d... Za njega trebam modati xperiu ili ne? Pitao bih još nešto, a odnosi se na aplikaciu radija! Zapravo trebam nekakav streaming web radio kako bi mogao slušati internet radio postaje putem wlana. Za one malo pametnije trebao bih pomoć oko postavki za pristum net-u putem gprs-a i wlana. Otprilike sam shvatio kako podesiti postavke za net da mi pristupna točka bude preko vip-a, ali ne znam postaviti streaming postavke. Pa molim pomozite ako znate i možete ili me uputite na nekakav link! Unaprijed hvala svima!

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    samsung
    Operater
    VIP
    Bodovi
    8.028
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.028, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

????

= Citat = Izvorno postao mario30 Pregledaj post
    Evo i ja sam postao vlasnik xperie. Kupljena u Vip-u. Crna! Za sad je ok. Baterija traje 2 dana. Primjetio sam da se malo više grije kod gps-a! Sve u svemu dobar telefon ali treba mi vremena privikavanja na isti jer sam do sada koristio p1,g900... Imam pitanje za korisnike, a odnosi se na touch flo 3d... Za njega trebam modati xperiu ili ne? Pitao bih još nešto, a odnosi se na aplikaciu radija! Zapravo trebam nekakav streaming web radio kako bi mogao slušati internet radio postaje putem wlana. Za one malo pametnije trebao bih pomoć oko postavki za pristum net-u putem gprs-a i wlana. Otprilike sam shvatio kako podesiti postavke za net da mi pristupna točka bude preko vip-a, ali ne znam postaviti streaming postavke. Pa molim pomozite ako znate i možete ili me uputite na nekakav link! Unaprijed hvala svima!
    Hi
    mislim uzeti taj mob pa kakovi su utisci jer se dvoumim između i900 i x1
    još važem pa bi par opservacija dobro došlo iz prve ruke
    tanx
    plišani
    ?-------------?

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mario30:
    sto se tice Internet radia baci pogled na Internet Radio na WM PPC-u, kao i na program WunderRadio (potrazi ga na netu, odlican). A vidim kako si novi pa si pogledaj malo i Imam Windows Mobile uređaj i što sad... što sve mogu? mozda pomogne.
    HC4L

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    5.099
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.099, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav gospodo, moze mala pomoc, trebao bih program koji ima tipkovnicu na ekranu onu klasicnu ne onu querty, jel to uopce postoji, najvise zbog pisanja poruka u voznji, malo mi je nezgodno s jednom rukom! i odakle mogu skunuti neke dobre panele?! hvala i pozdrav

Datum registracije
    Jul 2009
    Bodovi
    6.403
    Nivo
    19
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

X1

= Citat = Izvorno postao plišani Pregledaj post
    Hi
    mislim uzeti taj mob pa kakovi su utisci jer se dvoumim između i900 i x1
    još važem pa bi par opservacija dobro došlo iz prve ruke
    tanx
    Dragi prijatelju. Telefon je nešto novo za mene. Do sad sam koristio mnoge telefone od siemensa, nokie, te u zadnje vrijeme sonyericsson-a. Pri tome mislim na smart phone. Zadnjih par koje sam koristio su sonyericsson m600, P1, G900 i sad Xperia.
    Prvo što me se dojmilo, a to je vrlo jednostavno pakiranje. Telefon je na dodor oduševio kvalitetom. S obzirom da sam se prvi put našao s windows mobile 6.1 OS nije bilo problema s upoznavanjem menia. Malo sam se pogubio oko postavki za net i wlan ali hvatam konce pomalo. Activesync je prava stvar za spajanje s računalom. Čak sam uz pomoć njega podesio mail client na xperiji. Teško je u nekoliko rečenica opisati ovaj telefon. Stvar je ukusa i potreba. Mene je xperia oduševila i znam da se neću tako lako zasitiit iste kako je dosad s ostalim mobitelima bilo. Paneli su super. Ekran s obzirom na 65000 boja izgleda bolje nego na nekim nokia-ma i sonyericsson-ima. Zvuk je zadovoljavajući a glazba preko slušalica doživljaj vrijedan divljenja. Telefon se toliko može personalizirati da je to za popi..it. Fenomenalno. Sve u svemu za 2500 kn koliko sam dao ne bi mogao kupiti ovakav telefon. Xperia je više od telefona. Malo prenosno računalo...

14. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

16. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Jul 2009
    Bodovi
    6.403
    Nivo
    19
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dečki! Trebao bi još jednu malu pomoć a odnosi se na kontakte. Prebacio sam ih sa sim kartice na telefon. No sad kad otvorim kontakte vide mi se sim kontakti i kopirani kontakti. Može li se to odvojiti?

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mozes sloziti da se vide samo kontakti na memoriji uredaja. Najjednostavnije je s xperia tweakom.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=440035

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    samsung
    Operater
    VIP
    Bodovi
    8.028
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mario30 Pregledaj post
    Dragi prijatelju. Telefon je nešto novo za mene. Do sad sam koristio mnoge telefone od siemensa, nokie, te u zadnje vrijeme sonyericsson-a. Pri tome mislim na smart phone. Zadnjih par koje sam koristio su sonyericsson m600, P1, G900 i sad Xperia.
    Prvo što me se dojmilo, a to je vrlo jednostavno pakiranje. Telefon je na dodor oduševio kvalitetom. S obzirom da sam se prvi put našao s windows mobile 6.1 OS nije bilo problema s upoznavanjem menia. Malo sam se pogubio oko postavki za net i wlan ali hvatam konce pomalo. Activesync je prava stvar za spajanje s računalom. Čak sam uz pomoć njega podesio mail client na xperiji. Teško je u nekoliko rečenica opisati ovaj telefon. Stvar je ukusa i potreba. Mene je xperia oduševila i znam da se neću tako lako zasitiit iste kako je dosad s ostalim mobitelima bilo. Paneli su super. Ekran s obzirom na 65000 boja izgleda bolje nego na nekim nokia-ma i sonyericsson-ima. Zvuk je zadovoljavajući a glazba preko slušalica doživljaj vrijedan divljenja. Telefon se toliko može personalizirati da je to za popi..it. Fenomenalno. Sve u svemu za 2500 kn koliko sam dao ne bi mogao kupiti ovakav telefon. Xperia je više od telefona. Malo prenosno računalo...
    Tanx za informaciju ,evo jutros uzeo u VIP-u i dobio neki spikerfon uz to za malo novaca pa sada idem kopati po njenu
    nice day
    plišani
    ?-------------?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Htio bih pitati touch-it i touchflo > radi se o istom osu (updejtovima) od htc-a?
    Tražim neki jednostavan i brz firmware (os) koji zadržava funkcije kao što su paneli, bt itd; jel ima što takvog?

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    5.099
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala ti na linkovima, znaci kad aktiviram tu tipkovnicu dobijem ju na zaslonu ali opet u obliku full querty, neznam kak da promjenim na obicnu! help

i da ujedno kak da obrisem tu aplikaciju, nemam ju u add/remove a instalirao sam ju u root"
    Zadnji uredio 22vlaja : 16-08-2009 u 12:30

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Htio bih pitati touch-it i touchflo > radi se o istom osu (updejtovima) od htc-a?
    Tražim neki jednostavan i brz firmware (os) koji zadržava funkcije kao što su paneli, bt itd; jel ima što takvog?
    Neee... TouchFLO je skupina HTC-ovih pluginova, tj. interfejs za lakse upravljanje mobitelom i dolazi predinstaliran na odabrane HTC-ove modele. Medjutim, moze se naknadno instalirati (uz neke prilagodbe) i na druge uredjaje/ROMove. Postoji vise verzija, trenutacno na X1 "kuhari" uglavnom koriste TouchFLO 3D 2.1 s Touch Diamonda2.
    Touch-IT je samo naziv najpopularnijeg Custom X1 ROMa - da, u njemu je i TouchFLO.
    Da bi paneli bili podrzani, sve sto im treba je Panel Manager i, naravno, paneli.
    Vecina ovih Custom ROMova ima instaliran Panel Manager, ali su panele, zbog ustede na storage prostoru, izbacili. Morat ces ih naknadno reinstalirati.
    Po meni, uz Touch-IT, najbolji WM 6.1 ROM je smabergov Touch-X.
    Od WM 6.5 ROMova Valkyrie.
    Za flashanje bilo kojeg ROMa mimo sluzbenog moras prvo flashati Custom HardSPL (s tim na mobitelu, garancija je bye-bye).
    Morat ces sam testirati koji ti odgovara, samo pazi da nesto ne sj**es.

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 22vlaja Pregledaj post
    hvala ti na linkovima, znaci kad aktiviram tu tipkovnicu dobijem ju na zaslonu ali opet u obliku full querty, neznam kak da promjenim na obicnu! help

"
    Idi na mjesto gdje ti se pojavljuje tipkovnica (npr pisanje sms-a). Izmedu soft tipki se nalazi ikona tipkovnice, a desno od nje trokutic. Klikni na trokutic i odaberi Phone Keypad.

= Citat = Izvorno postao 22vlaja Pregledaj post

i da ujedno kak da obrisem tu aplikaciju, nemam ju u add/remove a instalirao sam ju u root"
    Ako aplikaciju ne mozes deinstalirati na taj nacin instaliraj sk tools i obrisi pomocu njih.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako, za ovaj grow panel imam ovaj activex deployement, isto tako skinuo sam coreplayer za pocketpc, ali niti jedan neznam instalirat (ima xml dokument kojeg samo otvara u šugavoj operi mobile i niš se ne dešava, nema cab filova :S).
    Fala za odgovor za os, još ću vidit oko toga, trenutno ne želim zeznut garanciju, ako stavim nazad stari os nemogu skužit da sam mjenjao?

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vjerojatno ti je podeseno u windowsima da ti ne prikazuje exstenzije, pa ulazis u .cab file, misleci da je rar, jer ti prikazuje ikonu knjizice. File koji si skinuo kopiraj na uredaj i pokreni na uredaju.

Ne trebas se bojati upgradea roma. Samo pazljivo prati upute i ne mozes fulat. Ja sam flashao ppc-e 1000 puta bez problema. Najvaznije je staviti hspl, nakon toga update roma moze stati, moze nestati struje, mozes iscupati kabel u toku flasha, nista strasno se nece dogoditi.

Da te ne skuze, osim vracanja originalnog roma, trebas vratiti i originalni spl.

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    samsung
    Operater
    VIP
    Bodovi
    8.028
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HPERIA X1-------pribor

Molim info gdje nabaviti torbicu za uređaj iz subjekta
    kao i zaštitne folije za display
    u Zgb.
    tanx

--------------------------------------
    igo 8.3 radi super kao i SPB panel
    plišani
    ?-------------?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post
    Vjerojatno ti je podeseno u windowsima da ti ne prikazuje exstenzije, pa ulazis u .cab file, misleci da je rar, jer ti prikazuje ikonu knjizice. File koji si skinuo kopiraj na uredaj i pokreni na uredaju.

Ne trebas se bojati upgradea roma. Samo pazljivo prati upute i ne mozes fulat. Ja sam flashao ppc-e 1000 puta bez problema. Najvaznije je staviti hspl, nakon toga update roma moze stati, moze nestati struje, mozes iscupati kabel u toku flasha, nista strasno se nece dogoditi.

Da te ne skuze, osim vracanja originalnog roma, trebas vratiti i originalni spl.
    Bome je, svaki put sam u propertiesima vidio winzip file ali ne i (.cab)...
    Sad još samo da zdelam taj drugi rom. Negdje sam pročitao da wm 7.0 dosta kopira iphone, oće se on moć skuhat za xperiu?

+ Odgovori na temu
Stranica 28 od 39 PrvaPrva ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBH-200
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 4