onda je bolje da si na bonovima.. nije za sve pretplata.
ali da, slazem se sa tobom da je to nezgodno poslano. ali nije to nicija krivnja, tele2 nije znao da si platio.
dobro, al recimo netko bi recimo lijepo platio tih 335kn da ne gleda ili ne shvaća račun..
zaš onda ne pošalju kod takve situacije dvije uplatnice, pa ako si ovu prethodnu uplatio, zanemariš... nego oni to jednostavno utrpaju na isti račun i napišu da je to za prethodni mjesec..
EDIT: i da, treba prvo plaća sjest da se plati račun, jbga...
onda je bolje da si na bonovima.. nije za sve pretplata.
ali da, slazem se sa tobom da je to nezgodno poslano. ali nije to nicija krivnja, tele2 nije znao da si platio.
To se meni jednom desilo.... odnosno stara mi je uplacivala, jedan racun je uplatila pod kraj mjeseca, i drugi mjesec nam je stigao dupli racun (120 kn, imam knock out 50)... Onda nije pazila na to pa je drugi mjesec uplatila svih 120 kn, ali je onda treci mjesec dosao racun na 0 kn...
Tako da oni paze na to, i ako greskom uplatis unaprijed, oni ti to oduzmu od onog sta trebas kasnije uplatiti... uglavnom nema frke niti muljaze
no dobro, ispisat ću drugi račun i gotovo..
tele2 se jos jednom "iskazao".
ne daju mi da promijenim opciju sa knock out na slike i slova bez produzenja ugovora na 24 mjeseca. bravo tele2. sve vise mi se gade, makar sam vec dugo na njima.
Prema http://www.tele2.hr/tarife/promjena_tarife.html ne vidim razlog zato ti ne bi promjenili tarifu. Pise prva promjena u godini besplatna, a svaka slijedeca se naplacuje 40kn. Ako si pod ugovorom, logicno je da ti ugovorna obaveza ostaje, ali da ti rade novu sam zbog promjene tarife mi se bas ne cini normalnim.
ja sam tarifa 170 i za tu tarifu nema opcije Slike i slova, a ne mogu me prabaciti na 150 (tele2 nema opcije prebacivanja na "nizu" tarifu dok si pod ugovorom, makar u ovom slucaju 150 zapravo to i nije).
sve u svemu, razocaran sam i dobro cu promisliti kad mi istekne ugovor sto raditi. jer jebes ti takvu firmu koja ne cijeni stare korisnike (sto ja definitivno jesam, stari korisnik s tarifom 170, a nemam mogucnost aktivirati drugu opciju).
Zadnji uredio SrKi : 13-07-2009 u 11:51
ovako. potpisao sam ugovor 12tog mjeseca 2007 godine, tarifa 170. To je bila akcija da kupis Motorolu V8 za 995kn, i onda narednih 20 mjeseci dobivas popust 50kn mjesecno (tjedan prije je bila takva ista akcija sa N76). I fino sam potipisao ugovor, knock-out tarifa i do sad uredno dobivao taj popust od 50kn.
i kako je nedavno dosla tarifa Slike i slova, koja mi pase jer puno poruka saljem, zvako sam SZK da vidim kako se mogu prebaciti. Odgovor je bio da se moram prebaciti na tarifu 150, jer mi na 170 ne mogu ukljuciti opciju slike i slova, ne postoji za tu tarifu. i da ujedino gubim pravo na tih 50kn popusta. ja sam se odlucio na to, jer ipak ce me na kraju ispasti jeftini. rekli su mi da to moram obaviti u tele2 centru.
otisao sam u tele2 centar u a.mallu i tamo mi je gospoda rekla da ako zelim da ne prebace sa tarife 170 na 150 da moram produziti ugovor na 24 mjeseca, jer tele2 ne podrzava prebacivanje u nizu tarifu dok si vezan ugovorom. ja sam se na to pobudnio, rekoa sam da sam dobio druge informacije u SZK. ona je zvala i rekla je da to nije moguce, da moram produzivati, ali da sad nemam jos prava na produzivanje (tek 2 mjeseca prije isteka ugovora smijem produziti). dakle, vezan sam za knock-out, makar tele2 nudi na svojim stranicama i druge opcije, ja ih ne mogu iskorisiti. razocaran sam, ali nema veze, strpit cu se. dugo sam uz tele2 i do sad je sve bilo 5, moram priznati, mozda ste me razmazili![]()
je, i ja bi onda sa tarife 150 htio na 100, pa čak možda i na 50, a dobio sam k800 za kunu..
to bi svi onda radili.. treba ti isteć pretplata koju si potpisao, tako je kod svih operatera koliko ja znam..
vidimo da nisi procitao post sa razumijevanjem.
oni meni NE daju da u svojoj tarifi 170 aktiviram Slike i slova. ja NISAM htio mijenjati tarifu, jer dok sam god na 170 dobivam popust, a tako i tako mjesecno trosim 300kn.
ONI su rekli da se moram prebaciti na 150 da bi aktivirao slike i slova, a to nije moguce. u prijevodu, mogu se jebati.
jel ti sad jasno?
kad si nabrljao 100 tarifa...
neznam koja im je šema mijenjanja "tarifa", (jel nisu tarife po kunama, znači 50, 100, 150..?)
bilo bi glupo da se ne mogu mijenjat opcije unutar neke pretplate, prva besplatno a druge da se naplaćuju, a uostalom, tak i piše ak se ne varam...
svašta ti nešta napriča.
mjenjanje tarife ne produžuje tvoju ugovornu obvezu
da skratim
potpisao si u 12/2007 na 24 mjeseca. ugovorna obveza ti je do 12/2009. u međuvremenu možeš promijeniti tarifu i ide na MMP150, (jer 170 više nema. ali to je nebitno)
i pri mjenjanju tarife Da,gubiš popust.
Ali da ne možeš napraviti produženje ugovora prije 10/09.
dakle ne možeš prije 10/09 iskoristiti pogodnost i uzeti mobitel jeftinije
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
Novi nacin brojanja aktivnih korisnika
Za razliku od dosadašnje prakse kada su se pod korisnike svrstavali i oni čije su prepaid kartice istekle, sada će se aktivnim korisnikom smatrati onaj tko je u razdoblju od prethodnih 90 dana nadoplatio svoj račun ili ostvario bilo kakav promet u Tele2 mreži.
http://www.vecernji.hr/vijesti/tele2...vi-clanak-5175
Poprilično je besmisleno da se u ponudi nalaze mobiteli kao samsung i7500, i8910 i sl., a da pritom nema adekvatne podatkovne pakete/tarife koje bi ih pratile.
U donjem desnom kutu. I natrag na temu, molio bih.
Ima tko problema sa MMS-ovima? Dolaze mi s delayem od 24h zadnjih 3-4 dana.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ljudi imam problemcic, docekao me poveliki racun.
ko sto je vidljivo razlog je roaming gprs, 536kb.
gledajuci ovu tablicu
tih 536kb bi trebalo naplatiti 30ak kn, a ne 386 jel, 536kb je nesto vise od 5 paketa po 100kb cijene 5,95kn.
to sam u srbiji sam bio par dana, i prije puta fino pogledao cijene, 100kb 5,95kn i reko aj potrosicu oko pola megabajta izace me 30ak kn i super, pregledavao sam mailove samo. kad ono kita, skoro 400kn me ispalo glupo gledanje maila.
i imam li pravo sad kaj se zalim i kaj mislite hoce li mi uvaziti prigovor i smanjiti racun?
u medjuvremenu pregledavajuci detaljni ispis potrosnje tog mjeseca vidjeh dasu oni odma naplacivali tih 5,95 za makar 1kb, dakle obracunska jedinica je 100kb. ja to nisam mogao znati ne pise nigdje i da sam znao da je to tak nebi uopce koristio roaming internet.
Zadnji uredio trpi : 16-08-2009 u 14:23
Mislim da nemas srece. U sluzbenom cjeniku http://www.tele2.hr/files/Cjenik_1.08.2009.pdf na 13oj stranici pise "Cijene su iskazane u kunama za 100 kB. PDV uključen. Obračunska jedinica iznosi 100 kB". To sto nigdje drugdje nema tako explicitno napisano iz cega bi se dalo zakljuciti da je obracunska jedinica 1kb (kao u tele2 mrezi i nacionalnom roamingu) ti moze malo koristiti. Mozes probat, drzim ti fige, ali osim nekakvog razumijevanja njihove strane, osnovu za zalbu nemas jer ti u sluzbenom, javno dostupnom dokumentu (iako dobro skrivenom na stranicama http://www.tele2.hr/podrska_korisnic...dokumenti.html) pise kako je obracunska jedinica 100kb.
http://www.vecernji.hr/vijesti/ucina...om-clanak-8928
jel zna netko nešto o ovome? gledam na tele2 stranici i ne vidim nikakve promjene...
što znači ovo u tekstu od večernjeg, to mi nije jasno: "Tele2 će pak promijeniti uvjete nadoplate računa za prepaid korisnike. Umjesto, primjerice, dosadašnjih 50 kuna kojima je trebalo nadoplatiti račun, to će biti moguće samo sa 100 u istom periodu."?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dobro, tele2 će ostati i dalje jeftiniji od konkurencije...
Bookmarks