kad zatrazite raskid ugovora vezano za promjenu obracunske jedinice
sa 15 sekundi na minutu,sluzba za korisnike vam spusta slusalicu!!!!
lol,lol nevjerovatno to moze samo kod nas!
5 puta su mi prekinuli vezu!
kad zatrazite raskid ugovora vezano za promjenu obracunske jedinice
sa 15 sekundi na minutu,sluzba za korisnike vam spusta slusalicu!!!!
lol,lol nevjerovatno to moze samo kod nas!
5 puta su mi prekinuli vezu!
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
ja sam ih danas isto zvao. 3 puta. prva dva puta su me otkantali da moram platiti preostale mjesece. treci put sam im pocitao stavak 9. zakona i spomenuo Hakom. onda je otisla pitati kolege i rekli su mi da posaljem pismeno prigovor i zahtjev za raskidanje. ako ne prihvate ide drzavnom inspektoratu, hakomu i novinama
iPhone 5s 16 GB
Evo sad sam zvao Tele2 službu za korisnike. Od 1.10. starta novi cijenik i obračunska jedinica od minute, bar za ekipu na pretplati. Ugovor se može raskinut da pošaljete zahtjev mailom, ili odete na neko prodajno mjesto odakle se faksira zahtjev besplatno. Bezveze uglavnom, ali meni dobra stvar jer ću raskinut ugovor 6 mjeseci prije isteka, i preć na bonovepa nek se misle
U vezi poklapanja slušalice, teta "Manda" s kojom sam ja pričaoje bila maksimalno susretljiva i lijepo odgovorila na sve. Ne bih htio napadat, ali mislim da bi vi prije trebali preispitat ton kojim pričate s nekim![]()
hvala na informaciji ali ja nisam stigao vikat na nikog meni su jednostavno prekidali vezu cim bi spomenuo raskid ugovora!
edit- sad su bili ljubazni ali svaka druga im je bila vidjet cemo vas veze ugovorna obveza itd!
rekli su sto i vama da faksiram zahtjev za raskid ali oni neznaju kako ce se to rijesit!
Zadnji uredio dejo33 : 17-09-2009 u 19:58
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Čudi me da nisu Telad ovo iskoristili na drugi način. Bar 90% ljudi nema pojma da može raskinut ugovor, mogli su ne mijenjat cijene nego opalit oglas u novinama i televiziji da je to moguće i da tu konkurenti povećali cijene. sigurno bi tako namaknuli dobar dio od ovih 6%. Non stop vrte debilne reklame po radiu, tv,u, umjesto da su ovo iskoristili. Čini mi se da je ovo povećanje međusobni dogovor svih operatera![]()
Cek, znaci mogu raskinut ugovor 14 mjeseci prije isteka i zadrzat broj koji sam imao dosad? Jel moze netko psl za nas n00bove ukratko objasniti sta sve treba napraviti?
Ček, kako raskinuti ugovor? Oni, prema riječima zaposlenih u Tele2 centrima ne mogu raskidati ugovore već me upućuju na kontaktiranje sa SZK ili putem maila.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
da, bilo bi fino kad bi to malo bolje objasnili.. koji su uvijeti za raskid ugovora, jer ako je moguce, raskidam isti cas. imam jos 3 mjeseca za "odguliti".
Naravno da mozes raskinut, ne treba ti blagoslov Tele2. Samo napisi dopis, pozovi se na clanak 42.
Imali smo slicnu diskusiju na:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64177&page=4
Steta sto je i Tele2 pokleknuo, no uz ovaj nas monopol se dosta pate. Opcenito, jedini nacin da manji operateri prezive bi bilo uvodjenje onog "americkog" sustava da poziv placa i onaj koji prima poziv.
Poslao sam E-mail na njihovu adresu.
Kaže da će javiti u roku 48 sati. Sada, treba pričekati.
U Mobisu!
Koji im je smisao toga da imaju obracunsku jedinicu za bonove 15 sec, a pretplatu 60sec za prvu minutu. Ispada da se na knock-out sada za poziv od 10sec na pretplati placa 74lp a na bonovima 37lp. Ili oni ocekuju zaradu na tome sto su uveli 40kn ako zelis sa pretplate na bonove ici, pa kako god okrenes te pljackaju ako zelis zadrzat broj.
Kakva je situacija ako je ugovor potpisan na 2 godine da bi dobio jeftinije mob. Dali se u slučaju toga mora platiti puna cijena mobitela?
ej ekipa, dobar dan svima!!
ja sam ovdi nova...tražila sam kako raskinit ugovor s tele2 i naišla na ovu temu..puno hvala!
sad sam zvala SZK i rekla mi je ženska da moram napisat razlog, obrazložit ga i na šta se pozivam..pa jel ima ko od vas satavljen kakav dopis!? puno biste mi pomogli
i da treba i kopija osobne uz to..
Procitaj postove koje je agam pisao. Manje vise ti je sve lijepo objasnjeno. Par postova gore:
Naravno da mozes raskinut, ne treba ti blagoslov Tele2. Samo napisi dopis, pozovi se na clanak 42.
Imali smo slicnu diskusiju na:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64177&page=4
Sada gledam malo cjenik i taj s obračunskom jedinicom od 60 sek stupa na snagu tek od 01.10. tako da treba onda pričekati još.
http://www.tele2.hr/podrska_korisnic...dokumenti.html
ne, nego trebas sto prije, do 01.10. poslije vise ne mozes nista
iPhone 5s 16 GB
eo sam im poslala zahtjev mailom pa ćemo vidit...
nadam se uspješnom ishodu
Prošlo ne nekih 22 sata od moga maila. Nitko mi se nije obratio.
Danas je zadnji radni dan tjedna, čisto sumnjam da subotom rade više službe kod bilo kojih operatera.
Ljudi, što ako oni nikome ne odgovore na mail?
U Mobisu!
Evo, poslao prije sat vremena i treći mail. Nitko ne odgovara ništa. Slat ću do kraja mjeseca, možda i nekoliko mejlova u danu.
Ponestaje mi ideja što napraviti... Da prestanem plaćati one račune koji budu stizali. Problem je jedino što nemam pisani dokument da sam htio raskinuti ugovor. Mail ne znači ništa.
Mislim, stvarno ne znam što raditi. Sada shvaćam da imam posla s ničim drugim nego s divljom bagrom lopovskom kao što su i ostala dva operatera!
U Mobisu!
Bookmarks