imam nokiju već dosta dugo i samo mi je najednom pisalo da nema masovne memorije i nestalo mi je sve s mobitela....i kad odem vidit pise mi nije pronadena masovna memorija...jel se jos kom dogodilo?zna neko rijesenje?
ja i buraz imamo oba N95 8Gb, ali moj ima svetliji ekran. U postavkama su nam mobiteli isti, jel to moguce zato jer je njegov novi, star 2 dana. A moj je stariji ?
Pozz ljudi, siguran sam da je ovo već bilo, ali kako sad to naći u ovoliko postova...
Interesuje me me dakle kako napraviti da slika, koja se stavi kao wallpaper, bude preko čitavog ekrana?!
Hvala i pozz...
Bok,
imam problem kod podizanja sistema, mobitel ide uvijek u instaliranje nečega, ne znam što instalira, i na kraju izbaci poruku da se u memoriji telefona nalazi nelegalan software i da ga uklonim. Kako da nešto deinstaliram kad ne znam što trebam deinstalirati, ne znam ime programa. Kako saznati o kojem se programu radi? Hvala.
Hmm, ovaj problem se dešava na mobitelima koji imaju memorijsku karticu, pa kad izvadiš memorijsku na kojoj su instalirani neki programi, na mobu primjerice nadogradiš soft, vratiš memorijsku, pisat će ti instaliranje, ali pola programa će se instalirati, pola ne. To se meni događalo na N73 i na N82.
Pošto N95 8 GB nema memorijske, onda nebih točno znao u čemu je problem...
Dali si možda nešto prčkao po postavkama ili si nešto brisao, instaliravao... ?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pozdrav!
Imam već duže vrijeme ovaj uređaj i mislio sam da ga poznajem 100%.
Ali izgleda da ipak ne. Spojim se na comp i želim prijenos podataka radi inst.garmina ali mala kaže ne jer masovnu memoriju koristi neki program. Koji nemam pojma i nemrem skužit. Dali neko zna kako riješit problem ?
Hvala
Molim sve ljude dobre volje za pomoć! Imam Nokiu N95 8 Gb i vecinu programa nemogu nikako instalirati a niti deinstalirati. Stalno mi piše da je datoteka oštećena ili instalacija nije uspjela. Nemogu ni instalirati najnoviji softver za nju, jer mi ponovno piše: datoteka oštećena.Većinu programa koje sam prije instalirao sada više nemogu ni obrisati, jer mi piše" Uklanjanje neuspješno". Ono što sam mogao, obrisao sam sve,a to je samo dva-tri programčića. U postavkama "Upravljanje programa" mi je uključeno da dopušta sve i da NEtreba online provjera. Ne znam šta više da napravim, pa bih vas molio za malo detaljniju pomoć, jer vidim da ste tu svi "maheri" za mobaće, a ja sam samo jedan mali laikUnaprijed svima zahvaljujem!
pf... neznam najbolje ti je napraviti formatiranje cijelog mobitela. Kako, posluži se ovime pod točkom 12. ili 18. I onda sve iz početka. Predhodno si sačuvaj ono bitno, ćeš slike, kontakte, što već. Možeš napraviti BackUp ili sinkronizaciju sa PC.
HC4L
Možeš probati i ovo, meni je radilo kad sam ubio N95 8G prilikom mjenjanja startup animacije
Here are a couple of codes to soft/hard reset/format a Nokia N95 mobile device:
Soft reset code *#7370#
Hard reset code *#7780#
If the hard format code mentioned aboive does not work, try the following manual method to hard reset/format Nokia N95:
+ Turn off the mobile device.
+ Press and Hold the following three buttons: the green Call Answer button, the “*” button, and the number “3″ button.
+ While holding these buttons, turn on the phone and keep holding the keys untill the mobile phone restarts and prompts you to enter details.
A da li postoji kakva mogucnost, da ne moram formatirati cijeli mobitel? Nadam se da nije jedini lijek formatiranje ?
Zna li netko rješenje za sljedeći problem;kada pokrenem Music player on mi izbaci "Općenito:sistemska greška" i ne pokreće pjesmu!?
EDIT: Rješeno restartom mob.-a!![]()
Zadnji uredio ledolomac : 26-06-2009 u 14:07
da li je iako moguće prebaciti kontakte sa LG KF310 na Nokin N9??
LG ima opciju slanja svih kontakata preko bluetootha ali n95 prepozna samo prvi i njega spremi a ostale ne. zna tko kako to prebacit. neznam kako da drugačije prebacim 300 brojeva
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
kopiraj brojeve na sim karticu
e iman jedno pitanje
jeli se ikome dosad izlizala tipkovnica tj. izlizala mi se navigacijska tipka
jeli mi može ko reć di da kupin novu tipkovnicu i di ima kupit novu masku mobitela
da li se može promjeniti i gornji dio maske (mislin dio di je ekran i gornja tipkovnica) ili samo donji i da li kad promjenin masku mobitela ujedno i popravin slajd???
hvala na odgovorima
Navigacijska tipka se izlize kod svih n95 i n95 8gb modela,,,,,kompletnu masku mozes promjeniti u mobisu ili narucit preko ebaya neku jeftinu koja ce ti trajat 3 dana.Slide ces vjerovatno malo ocvrsnuti s novom maskom ali to je nazalost samo dok se maska ne razradi,,,metode za popravak slide-a imas na forumu![]()
Bookmarks