Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 111
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post
    @bluedevil
    Što je to toliko loše u njemu da ga nećeš ni pogledat?
    ja cu ti rec moje iskustvo o x1 i zasto ga nebi vise nikada koristio.

Najveca mi je zamjerka WN jer jednostavno mi je doslo 1000 puta da ga zabijem u zid.
    Jednostavno nestabilan OS koji mi se rusio po 2-3 puta na dan ili zastekao sto mi je nepojmljivo za uredaj koji kosta preko 4000.- Kn
    naravno nije SE kriv za to nego WM ali jednostavno su me razocarali sa prelaskom na WM i na nesto toliko nestabilno

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
    Najveca mi je zamjerka WN jer jednostavno mi je doslo 1000 puta da ga zabijem u zid.
    Jednostavno nestabilan OS koji mi se rusio po 2-3 puta na dan ili zastekao sto mi je nepojmljivo za uredaj koji kosta preko 4000.- Kn
    naravno nije SE kriv za to nego WM ali jednostavno su me razocarali sa prelaskom na WM i na nesto toliko nestabilno
    Zašteka mi i dalje tu i tamo, sad gotovo nikad od modova, ali u više od pola godine korištenja srušio mi se samo jednom i to kad sam bio instalirao neku aplikaciju za tweak neki. Ako se tako učestalo ruši, mora da je neka kvaka... Baš sam pitao prijatelja, on isto ima X1, kaže da se i njemu rušio ali samo par puta (star malo više od pol godine)... Nadam se da će WM7 bit malo fluidniji i finger frendly

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. BB - svi uređaji zajedno možda, Nokia također. Nijedan uređaj sam za sebe nije prešišao prodaju iPhona
    Da ponovim u krivu si BlackBerry je prešišao prodaju iPhonea u prvom kvartalu (ukupno sa svim modelima), isto tako je i sa Nokiom.

2. Cijena od 170$ za Palm Pre - iskreno ne vjerujem da je tako visoka cijena, ali eto (mislim samo na materijale koji su unutra). Osobno smatram bez obzira što oni rekli da je cijena samih materijala potrebnih za sastavljanje tog mobitela max 20€, ali evo ako tako kažu, amo reć da je to cijena
    Postoji Bill of materials, koji kaže da je cijena samih materijala. 20 eura je daleko premalo (samo flash modul košta toliko) i vjerojatno ti se čini jer nisi previše upućen u proizvodne procese ( ne napadam nikoga) samo konstatiram.

Firma koja se bavi industrijskom analizom ovakvih stvari iSuppli koji zarađuju nemale novce analizirajući troškove i prodavajući te reportove. Dakle rastave ga na sastavne dijelove, analiziraju točno o kojem se dijelu rade, i pronađu trošak u cijeniku

iSuppli's total Pre cost estimate of $170.02 consists of a hardware cost of $137.83, manufacturing and basic test costs of $9.58, and software and licensing costs of $22.61.
    Isto tako imaju i za BB i za iPhone i Xperiu i svaki drugi mobitel.

4. Tko bi ostao? Pa ljudima se već godima nudi Linux, Mac,... Koliko bi ljudi ostalo na Windowsima da im se ponudi nešto drugo?
    O ne to je jedan drugi par cokula daleko kompleksniji od neke rasprave na forumu. o tome nećemo jer će se rasprava pretvoriti u Mac VS PC vs Linux war

Evo ti odgovora, isto onoliko koliko i na windowsima na mobu, možda neznatno manje? Da li ti ovaj tekst tipkaš sa možda Mac-a? Možda i jesi, jedan od 100...
    Ja ovaj tekst tipkam sa Ubuntua instaliranog na Lenovou (posao), doma me čeka mac. Radim na obje platforme a prije toga sam 20+ godina bio na windowsima (od 3.11 na dalje), čim sam skupio dovoljno znanja, napravio sam tranziciju na Linux pa nakon toga na OS X. Toliko ću reći o tome.

A koje to stvari ne možemo negirat? Da je spor? Jeli to jedino? Koliko god ovih tekstova čitam, sve mi se svodi na kraju na jedno.
    Da je nezgodan, spor,, nepraktičan, nelogičan Izgleda prekrasno ali to mu je ujedno i glavni adut. Random primjer - one ledice sa strane koje bi trebale biti indikatori pozva/maila/smsa , nije mi jasno koji je pametnjaković stavio tu gdje jesu, aposlutno nevidljivi u bilo kojem položaju osim kada se okrene na bok ( valjda sugerirajući da će ga ljudi nositi u side holsteru). Ustvari najveća zamjerka je defintivno Win Mobile i form factor.

Jedina svijetla točka je trackpad i prekrasan ekran, sve ostalo? od jedne firme koja je dala legendarne smartphone modele kao što su P800 i P900? Teški podbac i nadam se da će se kad tad vratiti na UIQ ili smisliti nešto novo.

I HTC TouchPro i X1 su isti komad plastike sa drugom značkom.
    A ne, tu si debelo u krivu i to se vidi na prvi pogled pri prvom dodiru sa jednim ili sa drugim

Ista ih tvrtka proizvodi i sklapa, isti software imaju, isti su ukratko.

Koja ti je ovo logika, možda sam krivo shvatio ovu rečenicu pa je molim te pojasni

Pitanje je samo tko voli SE, a tko ne. jedina stvar koja ih razlikuje je ta što X1 ima panele i može skočit iz kože WM u iPhone, TouchFlo ili bilo što slično tome samo jednim klikom. Ako te baš toliko zanima, napravit ću ti jedan video review kako se X1 u 2s transformira u iphone ili htc ili što ti srce već želi.

Oprosti ali nećeš moći, moći ćeš napraviti kozmetičke preinake na UIu ispod toga će i dalje biti onaj isti stari WM kojeg sam naučio mrziti tijekom godina. Sa katastrofalnim memory managementom, memory leakovima, odvratim registry sistemom i neintuitivnim sučeljem... gle ti ne pričaš sa nekim tko je bio 2 mjeseca na win mobilu i odlučio da mu nevalja. Ja sam GODINAMA ( jer nisam imao izbora) koristito Win Mobile, i vrlo dobro znam šta je to Win Mobile i što je to Palm i svaki drugo mobilni OS.

Molim te da mi navedeš jedan WM koji je zbog nečega u prednosti nad X1. Samo jedan uređaj i naravno argumentiraj.
    Hm gdje da počnem? Pa iskreno stari MDA pro je bio bolji od Xperie u svakom pogledu. HTC Touch Pro? Touch Pro 2? Heck pa čak su mi i TyTN i TytN II bolji od Xperie.

HTC definitivno ima daleko veći smisao za napraviti tipkovnicu (općenito smartphone takvog tipa) nego SE, tipkovnicu samo navodim jer vidim da ti je to jako bitna stavka? Iskreno? HTC DREAM koliko god bio loše napravljen opet ima daleko bolju QWERTY tipkovnicu od Xperie.

I samo jedna stvar, kako se ovo pretvorilo u Xperia/windows mobile thread???
    Zadnji uredio Bi0 : 16-06-2009 u 16:23

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zašteka mi i dalje tu i tamo, sad gotovo nikad od modova, ali u više od pola godine korištenja srušio mi se samo jednom i to kad sam bio instalirao neku aplikaciju za tweak neki. Ako se tako učestalo ruši, mora da je neka kvaka... Baš sam pitao prijatelja, on isto ima X1, kaže da se i njemu rušio ali samo par puta (star malo više od pol godine)... Nadam se da će WM7 bit malo fluidniji i finger frendly
    Win Mo je u pravilu iznimno spor sistem, nije se značajnije promjenio od 2004-5 godine. Svi su velike nade polagali u 6.0 pa u 6.5 pa sad u 7 ... iskreno.. not going to happen. Ppreviše su se orjentirali na neke druge stvari ( s pravom) kao što je temeljni rehaul Windows OS-a, Xboxa i gaminga da bi im Win Mobile bio prioritet. To se naravno i vidi jer tržišni udio Win Mobila nikad nije bio niži.

Gle da se ne prepiremo i ne ulazimo u raspravu win mobile vs iPhone po 300 put.

Predlažem ti da pročitaš ovaj članak

http://www.roughlydrafted.com/2008/1...ow-to-benefit/

kao i linkove koji su sadržani u njemu pa ćeš dobiti malo širu sliku od kuda je Win Mobile, ali i iPhone te BlackBerry i Palm došao i prema kuda idu.

I za kraj 8 od iPhone mitova

http://www.roughlydrafted.com/2008/1...ile-7-in-2010/

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa nije nego je iphone vs.ostali thread, nije ni malo off to sto je mbusic pisao. Iako ni meni nije jasno ovo s transformacijom jer to nije izvedivo na wm. Lijepo je imati neko graficko sucelje na vrhu tipa manila, touchwiz, wad3desktop, cak i onaj nesretni spb mobile shell od ceg mi se ipak najvise svidio wm6.5 beta titanium. Tehnologija handlanja i registracije dodira na wm je ono sto njegovu navigaciju po izbornicima sprjecava da bude fluidnija. Osim ostalih stvari oko memorije iz mojih prethodnih postova
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BB je prešišao prodaju iPhona, da. Ali na koji način? Davali su 2 za 1! Stvarno potez očajnika. Tako su, po meni, obezvrijedili uređaj, i to fino obezvrijedili.

Glede customiziranja UI-a, i tu imam neko gledište koje je dijelu ljudi čudno... Da, dosade ti iste ikone nakon nekog vremena pa bi sve nove stavio. Dosade ti boje menija pa bi ih mijenjao. Dosadi ti font, dosadi ti ovo, dosadi ti ono... Na kraju sam se UVIJEK vraćao originalu, ali doslovno UVIJEK. I uvijek sam tako bio najzadovoljniji.

Zašto mrzim WM platformu? Mislim da je Bi0 gore rekao srž svega: to je sporo, nezgrapno za mobitel, ruši se često. Pogledaj koliko mu treba (X1) da se upali... i kad konačno dođe slika, da možeš početi raditi, on i dalje u pozadini diže 2 tone stvari. Svaka aplikacija za prvo otvaranje (nakon restarta recimo) treba 100 godina, a kad se jednom digne onda se drugi put diže brže. Zašto? Zato jer se nikad ne ugasi kako treba. Samo situacija da imam novi X1, frend veli "mogu vidjet", ja mu ga dam, on popika sa stylusom valjda sve što gore postoji, pogasi (odnosno, točnije bi bilo "klikne na x" jer ne ugasi to aplikaciju), proba par videa i MP3ca opalit da vidi zvuk, promijeni par panela da ih vidi, pa mi vrati mob nakon pola sata. I onda? Moram restartati aparat jer je toliko izbezumljen da bi valjda najradije bacio poruku "de stavi još 2GB RAMa samo da ti mogu izlistati sve drekove koji su ostali visiti u memoriji". Experience kao kad greškom baciš AVI od 500 MB u Notepad pa čekaš da ga otvori. Imali su sličnu foru sa SE-m600, to znaju svi koji su ga imali, onaj famozni "your phone has restarted in order to improove performance". No na P1 mi se to nije niti jednom desilo. A na WM to ne radi automatski (što je plus), no sam moraš svako malo.
    iPhone, recimo - 5 stranica aplikacija, 4 pune i peta na pola, SVE ih pokreneš pa pogasiš - i mob je kao što je bio na početku, nit brži nit sporiji.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

7. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i da ne govorim kad mu memoriju napunis do kraja nema zastajkivanja nikakvog. niti u meniu, niti pri pokretanju mp3 playera ili sto ti ja vec znam.

za razliko recimo od Nokie N95 8GB, koja se maksimalno uspori kad je nakrcana aplikacijama i memorijom.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Par riječi u svezi WM, ono što je FREAKed rekao, sama WM platforma je rađena prvo(tno) kao PDA, a tek kasnije je "ubačena" GSM komponenta. Što znači da WM smartphone (PDA, PPC) uređaji su u prvom redu SMART a tek onda PHONE (smartphone), dok su sve ostale smartphone platforme prvo PHONE pa tek SMART (smartphone). Razmislite i sami iznesite svoj zaključak napisanog o WM platformi vs. ostali. Ali to nije tema, nego iPhone vs. ostali, ...jbg. morao sam.

A kad već tipkam da nisam samo u off-u nažalost nemam iPhone ali koliko pratim GSM industriju čitajući vas, ostale portale i samostalnog "igranja" sa iPhonom ne čini mi se lošim, mada ima nekih "mušica". U svakom slučaju vrijedilo bi isprobati iPhone i vidjeti jel ti leži ili ne.
    HC4L

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Bi0

1. Aj dobro, BB je prešišao iPhone, nisam provjerio informaciju, moja greška
    2. Ma nek oni navedu što hoće, ja smatram i dalje da ti materijali koštaju 20€
    4. Ne bi rekao da je to nešto drugo ali eto, nećemo o tome.
    5. Kao što sam rekao, možda i jesi, 1 od 100
    6. Nezgodan, nepraktičan i nelogičan, nisam baš najbolje shvatio što si točno htio time reći ali širu sliku shvaćam i generalno nemam je baš puno čime pobiti, ali se nemogu ni složiti.
    7. Nah, možda sam se prevario, zadržat ću se na neizvjesnosti dok detaljno ne provjerim što sam rekao. Vjerujem da sam to nekoć negdje pročitao članak cijeli, i dalje vjerujem no kad si tako u "šoku" kao da to prvi put čuješ možda sam ja neš u svojoj glavi...
    8. Ovo uistinu nisam mogao shvatiti zašto neće moći... dok mi BlueDevil nije to pojasnio, hvala
    9. A sad, ko da me pitaš koji je bolji uređaj od iPhonea pa ja kažem MDA, nigdje veze al dobro.

@BlueDevil
    Hvala na široj slici zašto je WM lošiji, ovo je prvi post sa kojim se potpuno slažem (izuzev onog dijela da se stalno ruši jer se meni zaista ne ruši uopće). Svaka čast! Uspio si me uvjeriti da je OS kao OS, WM zaista lošiji . No i dalje me ne možeš uvjeriti da je X1 lošiji od iPhonea jer je meni po svemu bolji! Jedino što priznajem da je sporiji. iPhone me samo iritirao onom njegovom fluidnošću, nikad nisam znao dal sam neš upalio ili nisam, zašto nije bar malo zašteko, iritantno do boli.

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanx - ali nije da ja pokušavam nekog uvjeriti. Ja samo pišem ono što/kako mislim, tj. govorim zašto MENI to nije OK. Tebi, ili bilo kome drugome, to može biti "niz dlaku" ili ne - ali to je i dalje samo moje osobno mišljenje.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bluedevil Pregledaj post
    on popika sa stylusom valjda sve što gore postoji, pogasi (odnosno, točnije bi bilo "klikne na x" jer ne ugasi to aplikaciju), proba par videa i mp3ca opalit da vidi zvuk, promijeni par panela da ih vidi, pa mi vrati mob nakon pola sata. I onda? Moram restartati aparat jer je toliko izbezumljen da bi valjda najradije bacio poruku "de stavi još 2gb rama samo da ti mogu izlistati sve drekove koji su ostali visiti u memoriji".

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil Pregledaj post

Zašto mrzim WM platformu? Mislim da je Bi0 gore rekao srž svega: to je sporo, nezgrapno za mobitel, ruši se često. Pogledaj koliko mu treba (X1) da se upali... i kad konačno dođe slika, da možeš početi raditi, on i dalje u pozadini diže 2 tone stvari. Svaka aplikacija za prvo otvaranje (nakon restarta recimo) treba 100 godina, a kad se jednom digne onda se drugi put diže brže. Zašto? Zato jer se nikad ne ugasi kako treba. Samo situacija da imam novi X1, frend veli "mogu vidjet", ja mu ga dam, on popika sa stylusom valjda sve što gore postoji, pogasi (odnosno, točnije bi bilo "klikne na x" jer ne ugasi to aplikaciju), proba par videa i MP3ca opalit da vidi zvuk, promijeni par panela da ih vidi, pa mi vrati mob nakon pola sata. I onda? Moram restartati aparat jer je toliko izbezumljen da bi valjda najradije bacio poruku "de stavi još 2GB RAMa samo da ti mogu izlistati sve drekove koji su ostali visiti u memoriji". Experience kao kad greškom baciš AVI od 500 MB u Notepad pa čekaš da ga otvori. Imali su sličnu foru sa SE-m600, to znaju svi koji su ga imali, onaj famozni "your phone has restarted in order to improove performance". No na P1 mi se to nije niti jednom desilo. A na WM to ne radi automatski (što je plus), no sam moraš svako malo.
    iPhone, recimo - 5 stranica aplikacija, 4 pune i peta na pola, SVE ih pokreneš pa pogasiš - i mob je kao što je bio na početku, nit brži nit sporiji.

Da, wm moze biti nevjerojatno spor, slazem se, ali i ne mora. Ali to si toliko karikirao da je stvarno smijesno. Pa ako na pcu pokrenes istovremeno npr crysys, kodiras video, raras velike datoteke, pokrenes jos x programa, pa zar nije normalno da se sve uspori? Na wmu mozes pokretati vise programa istovremeno, a na iphnou tog nema i zato je brzi!

Realno je reci da su wm bazirani uredaji sporiji, ali nije realno reci da je wm toliko los kao sto kazes.

Koristim wm jako dugo, trenutno hd, nema rusenja, nema takve ogromne sporosti, nije mi jasno zasto stalno isticete pda podrijetlo wma? Meni radio dio radi odlicno. Napisite cemu stalno to isticanje? Sto to ne radi dobro?

Ako netko ne zna da na wm-u x znaci minimaliziranje, a ne gasenje programa, njegov problem. Ionako novi uredaji imaju task manager po defaultu. To da ponekad treba soft reset je tocno, isto kao i na windowsima. Ali opet mislim da to nije toliko izrazeno.

To da nekim programima treba vise vremena da se podignu prvi puta isto je tako djelomicno tocno. Npr yota contacts je pisan tako da kada se prvi put ucita ne mozes ga ugasiti, vec ostaje u mem, pa je normalno da se brze podigne. To nije slucaj za ogromnu vecinu programa npr igo, cardinale, resco explorer... Provjereno x puta.

@Bi0

iPhone me samo iritirao onom njegovom fluidnošću, nikad nisam znao dal sam neš upalio ili nisam, zašto nije bar malo zašteko, iritantno do boli.
    Wtf???
    Da je hd toliko fluidan kao iphone, ima takav odaziv ekrana bio bi savrsen uredaj.

Iskreno, mene uopce ne interesira da li cu koristiti wm, symbian, apple, tako dugo dok ono sto koristim zadovoljava moje (mobilne) potrebe. Trenutno sam izrazito zadovoljan htc hd-om. Poprilicno mi je bitna dobra navigacija, pa iskljucivo zbog toga niti ne razmisljam o iphonu.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post

Iskreno, mene uopce ne interesira da li cu koristiti wm, symbian, apple, tako dugo dok ono sto koristim zadovoljava moje (mobilne) potrebe. Trenutno sam izrazito zadovoljan htc hd-om. Poprilicno mi je bitna dobra navigacija, pa iskljucivo zbog toga niti ne razmisljam o iphonu.
    Veliki potpis na ovo, ko kuća ( prvi dio),

doduše takav sam tip da stvarno svašta moram isprobati pa zato i puno eksperimentiram sa OSovima i mobitelima, pogotovo ako izađe nešto zaista novo ( ne prevrtanje po jedno te istim davno napravljenim stvarima). - iPhone OS, Android i Web OS.

ali ovo ...

Pa ako na pcu pokrenes istovremeno npr crysys, kodiras video, raras velike datoteke, pokrenes jos x programa, pa zar nije normalno da se sve uspori? Na wmu mozes pokretati vise programa istovremeno, a na iphnou tog nema i zato je brzi!
    Upravo da bi se izbjegao takav user expirience je na iPhoneu filozofija gašenja appova kada se izađe iz njih. Isto tako ako je to slučaj zašto se to ne dešava na Androidu? Full blown multitasking OS, i nikada do sada nisam imao takav slučaj na njemu. Ima bugova i crasheva ali mi se nikada nije desilo da mi se toliko uspori kao WM. To se zove inteligentni memory management i to je razlika između windowsa (WM) i Linuxa ( Android OS).

Odnosno to je rezultat "krpanja" osa u periodu od nekoliko godina ( windows mobile) umjesto building from scratch (Android)
    Zadnji uredio Bi0 : 17-06-2009 u 14:10

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne znam da li da se smijem na ovo ili da placem http://www.red-gsm.net/showthread.php?t=42631

pogotovo na ovaj dio: "Kopija iPhonea Daxian x999+ sa originalnim Windows Mobile 6.0 operativnim sustavom. Praktički time je mob funkcionalniji od samog iPhone-a (mogućnost instalacije igara, programa, office dokumenti, multimedija...)."

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    ne znam da li da se smijem na ovo ili da placem http://www.red-gsm.net/showthread.php?t=42631

pogotovo na ovaj dio: "Kopija iPhonea Daxian x999+ sa originalnim Windows Mobile 6.0 operativnim sustavom. Praktički time je mob funkcionalniji od samog iPhone-a (mogućnost instalacije igara, programa, office dokumenti, multimedija...)."
    hahahaaa ovi kinezi me iznenade svaki put

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mene više iznenade ljudi koji kupe ovo xD

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i to po cijeni orginalnog iPhonea

jos mu samo fali TV

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    čekaj čekaj kakav je to kinez koji nije dual-sim
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iskreno, radije bih uzeo tog kineza nego iPhone 3G (iako bih radije uzeo iPhone 3GS)

Znam da ću jednog dana uzeti iPhone 3GS, jer potpuno isponjava moje kriterije za dobar mobitel.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    objasni mi samo zasto bi rade tog kineza nego 3G? nema nikakve logike, ali stvarno. cak niti WM 6 mu ne pomaze

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imao sam to cudo u rukama čini mi se. vjeruj mi nebi to uzeo za niš. na stranu OS, al touchscreen je takav da moraš čekićem lupit da prihvati pritisak.
    pa ti onda napravi slide za otključavanje
    Zadnji uredio marioo : 18-06-2009 u 14:21

Registered User
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je samo drago da sam se napojkon riješio onog užasa od Symbiana za koji sam i onda tvrdio da je poluproizvod u slijepoj ulici i da mu predtoji potpuna propast. To je mrtav i neupotrebljiv sistem i točka. Uspoređivati ga s bilo kojim drugim sistemom je smiješno. To zna i Nokia i zato ga je otkupila da bi nešto pokušala napraviti s njim.
    A jedino što se snijm može napraviti je da ga se napiše ponovo. od nule. Hoće li zadrćati ime - njihova je stvar, ali je onda sigurno da neće biti kompatibilan s prethodnim verzijama.

Registered User
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Symbian, R.I.P.... Napokon...

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije RIP još uvijek, nije. Drži se i ide naprijed. Guraju ga mnogi još uvijek, i nije to tako loša platforma, dapače. Problem nastaje kad probaju na neki mobitel srednjih/nižih performansi nagurati što više aplikacija i što jači OS. A hardver kaska za tim - naravno da onda ništa nije kako treba. Uzmi SE-P1 ili čak m600i, pa ćeš vidjeti da Symbian čisto pristojno radi kad je iza njega neki normalni hardver.

Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wau..:-)Nisam duugo citao ovako jedan poucan i nadasve duhovit thread:-)
    Bilo bi zanimljivo kada bi okupili sve koji su postali na ovaj thred.Koja bi to galama bila:-))
    Ali ok ostavimo zezanciju po strani.
    Eto ja nisam od onih kojima mobitel treba radi posla vec ih uzimam zato sta ajde recimo..dobro poslujem i zivim izvan Hrvatske i stvarno ih mijenjam cim se neka dobra"pila pojavi na trzistu.Imao sam i-phone i mogu reci da nisam bio nesto posebno impresioniram njezinim mogucnostima.Naravno,touch ekran je jedan od najboljih koji sam probao,a i multimedija mu je ok,ostalo ..onako nista posebno.Recimo moja Toshiba je puno brza od HTC-a sa istom platformom,bolji joj je ekran....itd..itd-..Doduse svi su oni malo poveci,ali i i-phone nije nista manji od HTC-a.Imam prilike kupiti novi i-phone 3 gs.ali ipak sada cekam novi HTC Hero jer me zanima taj android OS,a i Krajem mjeseca mi stize Nokia N-97,zato sta mi se svidjela ona tipkovnica kakvu sam imao na X1.I jos nesto...mislim da za WM mobitele ima puno korisnijih aplikacija nego za i.phone
    I feel the need -the need for speed!!!!!

+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale