@Bi0
1. Aj dobro, BB je prešišao iPhone, nisam provjerio informaciju, moja greška
2. Ma nek oni navedu što hoće, ja smatram i dalje da ti materijali koštaju 20€
4. Ne bi rekao da je to nešto drugo ali eto, nećemo o tome.
5. Kao što sam rekao, možda i jesi, 1 od 100
6. Nezgodan, nepraktičan i nelogičan, nisam baš najbolje shvatio što si točno htio time reći ali širu sliku shvaćam i generalno nemam je baš puno čime pobiti, ali se nemogu ni složiti.
7. Nah, možda sam se prevario, zadržat ću se na neizvjesnosti dok detaljno ne provjerim što sam rekao. Vjerujem da sam to nekoć negdje pročitao članak cijeli, i dalje vjerujem no kad si tako u "šoku" kao da to prvi put čuješ možda sam ja neš u svojoj glavi...
8. Ovo uistinu nisam mogao shvatiti zašto neće moći... dok mi BlueDevil nije to pojasnio, hvala
9. A sad, ko da me pitaš koji je bolji uređaj od iPhonea pa ja kažem MDA, nigdje veze al dobro.
@BlueDevil
Hvala na široj slici zašto je WM lošiji, ovo je prvi post sa kojim se potpuno slažem (izuzev onog dijela da se stalno ruši jer se meni zaista ne ruši uopće). Svaka čast! Uspio si me uvjeriti da je OS kao OS, WM zaista lošiji. No i dalje me ne možeš uvjeriti da je X1 lošiji od iPhonea jer je meni po svemu bolji! Jedino što priznajem da je sporiji. iPhone me samo iritirao onom njegovom fluidnošću, nikad nisam znao dal sam neš upalio ili nisam, zašto nije bar malo zašteko, iritantno do boli.

Odgovori uz citat
Bookmarks