Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 111
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sry al ovo fakat moram napisat. nisam se htio vise mjenjat u temu, al koliko vidim javilo se jos par ljudi s kojima djelim misljenje, iako sam se mozda izrazio u krivom nacinu, al tvoji odgovori su presmijesni.

= Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
    Tv-Out iPhone ima
    ok...ajde mi ti pojasni s cim si ti spojio telefon na tv, u paketu dobijes usb kabel i dobijes 3.5mm slusalice.

s nokiom dobijes kabel poseban za tv-out. i dobijes ga i na mobitelima koji kostaju 3x manje od iphone-a.

ili vjerovatno zelis reci da moras kupovat POSEBAN kabel zasebno od iphone koji u slobodnoj prodaji kosta preko 6000kn da bi mogao spojit iphone na tv?

Bt slanje podataka sumnjam da poslovni korisnici to upotrebljavaju
    ovo je tvoj najtipicniji odgovor na sve na sto nemozes dat konkretan i dobar argument.

ti sumnjas da poslovni korisnici koriste bluetooth.

******, ja sumnjam da je iphone bolji mobitel i bolji izbor od nokie npr.

zar je to argument?

Zamjenivu bateriju nema barem ne da je mozes sam zamjeniti ali opet cemu TO?? iskreno znam jako jako malo ljudi koji imaju 2 Baterije za mobitel ubiti neznam nikoga
    e ovo je zaista vrhunac. bas me nasmijalo.

tvog krug ljudi je ocito jako ogranicen, kada ne znas nikoga ko koristi bluetooth, ne znas nikoga ko koristi mms, ne znas nikoga ko koristi sim karticu za spremanje brojeva, ne znas nikoga ko koristi 2 baterije, ne znas nikoga ko ima malo veci laptop itd...da mi je samo prebrojat koliko si puta odgovorio s " ne znam nikoga ko takvo nesto radi "...

moji argumenti i izrazavnje su mozda bili losi, al brate ovi tvoji odgovori da ti "sumnjas" i da " ne znas nikoga " su presmijesni.

i dobro ti je netko rekao...kazes imas 30 godina...a prije 15 si koristio bluetooth... prije 15 godina je sms bio fantazija a kamoli bluetooth i slanje slikica ili mms...LOL...i onda sam ja taj koji izmisljava, strasno

ako nemas konkretan argument dat na naciju izjavu, onda rade nemoj odgovara da ti sumnjas da netko koristi i da ti ne znas nikoga ko to koristi, jer su to argumenti na razini 15 godina, onda kada si ti koristio bluetooth. presmijesno. nemas nis pametnog za rec, nego odgovaras " ne znas nikoga "...meni si odgovorio s takvim odgovorom na valjda 5 mojih argumenata, i vidim da i dalje kada ti netko da vrlo dobar i tesko oboriv argument protiv iphone, ti se izvlacis na to da ti "sumnjas" ili da ne znas nikoga. smijesno

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok halek, manje više imaš pravo. Ali...pošto koristim PDA skoro desetak godina i neću sad reć da mi je struka telekomunikacije raćunala i to. Još uvijek studiram (i to bez preseravanja uspješno) ali studiram upravo takve stvari, a iz hobija sve to još proširujem i vrlo često uleti neki poslić upravo jer sam znatiželjan pa naletim na svašta. U ovoj mojoj priči neće bit direktora jer ih nema ni u stvarnosti, ja sam samo normalan tip kojeg računala nevjerojatno zanimaju. I kao što sam već rekao u nekom od prijašnjih postova samo što nisu bili kilometarski pa su vjerojatno prošli nezamjećeno windows mobile nije zamišljen kao platforma za mobitel, ona je nadograđena. Nekoć to niej bio problem zbog malih fileova na pda urađeajima ali danas u doba multimedije se to osjeti stravično. Fragmentacija i način punjenja radne memorije su identični problemu na stolnim windowsima uz razliku što mobilni uređaji nisu u mogućnosti defragmentirati trajnu memoriju a nemaju ni real-time flush radne memorije. Upravo zato svaki wm uređaj treba restartat svako malo a nakon nekog dužeg vremena i formatirati. Mac os x desktop verzija je BSD operativni sustav (praktički bi ga se dalo nazvati unix jer rade skoro identično) kojem je apple dodao svoj (ali jako dobar API). Znam da ovo neće većini puno značiti ali onima kojima nešto znači će po tom raspoznat da razumijem o čemu govorim. Iphone je vrlo zatvoren što se tiče operativnog sustava i nije lako učiti o njemu, ali po onome što sam zasad uspio saznat mogu reći da je koncepcija pošto se radi o mobilnom uređaju bolja nebrojeno puta jer nema klasičnog straničenja (pagefile) (opet ako ne zante što je ne pitajte nego za ove malo upućenije da vide o čem se radi) nego imate sistemski dio radne memorije i aplikacijski koji se prazni u POTPUNOSTI čim izađete iz aplikacije, zato se ne doagađaju trzanja, zastoji i nije potreban restart zbog dužine korištenja nego eventualno zbog nekog sistemski kritičnog updatea. Kad bih mogao ilustrirat, nakon jednog dana korištenja RAM u wm uređaju izgleda ovako:

dok je kod iphonea ovako:
    IIIIIII SISTEM IIIIIII APLIKACIJE IIIII

A sad famozni multitasking. Koje to dvije stvari stvarno možeš istovremeno obavljati na mobilnom uređaju? Tko god trenutno koristi wm uređaj priznajte da je prva stvar koju ste se zapitali je wtf zašto kad stisnem x se aplikacija minimizira umjesto da se ugasi a druga stvar je bila traženje aplikacije koja će stvarno ubit program umjesto minimizacije za vas. Spomenimo windows7(ne windows mobile) koji će imati verziju za netbooke na kojoj je moguće imati otvoreno samo 3 aplikacije istovremeno. Zašto?
    1)jer je na netbooku nepotrebno imati više
    2)čuvanje resursa
    3)brzina sustava
    Ako na netbooku je dovoljno 3 a onda je po meni u redu da na mobitelu imaš samo jedan program kojem je operacijski sustav i svi resursi potpuno dodijeljen, nego višestruki rad na više mjesta. Dok nisam krenuo u malo ozbiljnija istraživanja, dobro tomu sad već ima preko 7 godina sam mislio (bez uvrede macovci) ali ma, windows je glavna stvar, mac useri su glupi ameri. oni malo slikice, malo video šta će njima više. Dok je realnost potpuno drukčija. Prvo sam proučavao linux u najmanje detalje da bih nedavno prešao i na mac os iz znatiželje a zaključak mi jedino da prvom financijskom prilikom nabavljam macbook. Svi se sad pitaju kakve veze imaju računala u svoj toj priči? e pa manje više sve oko vas što nije pc vrti dobar stari linux. na net ste spojeni ruterom koji je najvjerojatnije linux-based, (Linux je vrsta nadgradnje na unix) i zamislite sad ovo...tadaaaa iphone je kao i mac os zasnovan na unixu. Googleov android-linux. Lg arena-linux. Da ne tupim dalje jer će većini ovo biti nepotrebno i dosadno s tehničke strane vam mogu vjerojatno bez problema svaki dio vaših svađi potvrdit/pobit.
    Zadnji uredio Corunir : 16-06-2009 u 00:41
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
    ...Znaci 1 SLIDE to Unlock, 2 Stisnut CONTACTS i 3 scrolat do imena kojeg zelis nazvati i GOTOVO. a ima i jos jedna druga jednostavnija mogucnost stavis kontakte koje cesto zoves u takozvani SPEED DIAL...
    Sve ja to znam, ali taman i da imam 5 kontakata u imeniku moro bi pogledat na kojega ću kliknut. Isto to mogu ja i sa X1 ali koja korist? E a za speed dial iskreno, to sam zaboravio podesit

@FREAKed
    Inače sam mirna osoba i podosta me teško naživcirat stvarima na koje ne mogu utjecat, pa tako i štekanjem mobitel na koje sam nažalost navikao. Većini ljudi je dovoljno da im se izbornik ne otvori iste sekunde i već ga hoće baciti o zid. Stvarno zna bit iritantno, a pogotovo kada zašteka u nekom pozivu pa ne znaš jel te čuje osoba s druge strane, mob se zamrznuo,...

@Ico
    Apsolutno potpisujem

@BlueDevil
    Nismo mi rekli ništa tko je kriv u vezi GPS i Google Mapsa već samo da iPhone nije imao pravi GPS. Kupce ne zanima zašto nešto nema nego ono najjednostavnije, ima li i li nema. Mobitel nema kameru zato što je proizveden u istočnoj Armeniji, ta živo se kupcu fućka zašto nema, on samo zna šta mu treba i da li to uređaj ima.

Kamera na mobitelu ukoliko nema xenon ne služi ničemu osim "nadomještanju" pravog fotića i koristi se samo u slučajevima kada se neplanirano nešto mora uslikati (super auto na parkingu lol). AutoFokus - 90% mojih slika su razni dokumenti, spisi,... bez AF ja bi slikao dakle 90% manje. Moram reć da se slažem da je MMS zastarjela tehnologija i da je većina ne koristi, a sad moram neš reć o tim silnim poslovnjacima i mom mišljenju o svemu tome, ispravite me ako se ne slažete.

1. Poslovnjaci, njih valjda 99% uopće ne mari za mobitel. Većina njih želi neš jednostavno sa normalnom tipkovnicom i što boljom baterijom. Tu prednjači SE. Ali postoji i ona skupina koji vole preklopne mobitele zbog razloga što se ne može odgovoriti na poziv slučajno. Tu je daleko najjači Samsung koji nažalost zapostavlja takve modele u zadnje vrijeme. Možete mi reć bilo što ali tu me nemožete razuvjeriti, Samsung je kralj preklopa (shell).
    2. Poslovnjak koji koristi mobitel kako bi koristio email i slične stvari poput offica valjda zna nešto o WM ili Macu! Takav poslovnjak će vjerojatno prije uzet mobitel koji ima čvrstu tipkovnicu s kojom lakše i dosta brže rukuje, bez obzira što im firma daruje jer ako smatraju da taj mobitel ne zadovoljava njihove potrebe, oni će ga zamjeniti.
    3. Što je FREAKed rekao, kad izvadiš iPhone inteligencija ti padne na 50. Stvarno istina, ali to nije zbog toga što je iPhone loš uređaj već zbog toga što ga ima svaka šuša, a većina su djeca kojima služi samo za igru. Još jedan razlog više da "poslovnjak" ne uzme iPhone

Eh da, i sjetih se onog famoznog copy paste, koliko sam samo to kao budala tražio na iPhonu, jednostavno nisam htjeo vjerovati da nema to

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @BludeDevil:
    To što kažeš za navigaciju, da ju možeš pogledati svaki tren je istina.
    Ali, uzmi da je cijena data roaminga kod t-mobilea 6kn za 100kb
    a koliko su mi rekli, karta hrvatske je nekih 20MB, ali dobro za hrv postoje one iPhone tarife.

Problem nastaje kada voziš kroz više država. Recimo, trebaš naći par adresa u Švicarskoj i neku adresu u Njemačkoj.
    A kada zbrojiš koliko MB imaju karte Švicarske i Njemačke i to pomnožiš sa cijenom roaminga, dobije se pozamašna cifra.
    (recimo da te dvije karte imaju 60MB = 60000kb = 3600kn = novi iPhone)

A upravo ta računica je mene najviše odbila od iPhone-a

E sad, jedno pitanje (nije provokacija), već ozbiljno pitam:
    da li iPhone 3G ima mogućnost slanja/skidanja attachemenata u mailu? (bilo da se radi o slici ili nekom office dokumentu ili pdf fajlu)

= Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Zaključak, ako smijem: ja volim brinete, sa solidnom četvorkom (85-D) koja stoji, volim da ima malo "mesa" na sebi a ne da bude oglodana kao neka manekenka. Volim da me malo cima, da se puno smije, da se "na samo" može opustiti i biti čak i perverzna ako je takva po prirodi. Volim da ima iznad 27 godina, po mogućnosti oko 30-35.
    Care...

= Citat = Izvorno postao BlueDevil
    To sam JA, i vjerojatno će se dio forumaša složiti sa više ili manje onoga što sam rekao, no rijetko tko sa svime. Ista stvar je s mobitelima, potpuno ista. Tako da je naslovno pitanje (uvjetno rečeno "pitanje") koja je platforma bolja ili koji je mobitel bolji u temeljima pogrešno i zapravo potpuno bez ikakvog mogućeg odgovora. Svako ima svoje preference, svakom drugo paše, svako će preći preko nekih mana lakše nego preko drugih. Jednostavno treba čitati recenzije (one realne ako je ikako moguće, a ako ne onda što više recenzija svih vrsta i usmjerenja), isprobati telefon ako se može, i jednostavno biti realan pa reći "ovo je super-cool feature ali iskreno, ne treba mi" odnosno "to mi trba i točka". Niti jedan mobitel nema sve kako svima paše, niti će ikad imati.
    Upravo to, svako ima svoje preference i po njima će birati mobitel.
    jer na kraju, svi smo mi drugačiji...

Kada se sve zbroji i oduzme, sa svakim mobitelom se može komunicirati, ali niti jedan mobitel nije savršen.
    Iskreno, svakom mobitelu, pa pa i onom koji slovi za naj-naj boljeg i naj skupljeg se može naći milion mana. pa tako i za iPhone i za Nokiu i sa SE i za HTC i sve ostale.
    A isto tako i za platforme
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    ...
    E sad, jedno pitanje (nije provokacija), već ozbiljno pitam:
    da li iPhone 3G ima mogućnost slanja/skidanja attachemenata u mailu? (bilo da se radi o slici ili nekom office dokumentu ili pdf fajlu)...
    Kad smo kod attachmenta - to je najveća mana iPhone-a.
    Mogu se slati slike kao attachment i to out-of-box. Za slanje svih ostalih tipova attachmenta treba imati jailbreak i neki program - ali može se.
    Znači slanje attachmenta je moguće u svim oblicima.

Što se tiče skidanja attachmenta, e to neće ići. Možeš ih pregledavati na super uber fantastičan način unutar same aplikacije za mail, ali od skidanja ništa.
    Ajde ima jedna mogućnost, ali ona velikom broju ljudi ne znači puno i nemože se gledati kao neko riješenje. Ako imaš instaliran QuickOffice onda kod slanja maila sa attachmentom možeš odabrati da se pojavi link koji onda onaj koji tkđ. ima instaliran QuickOffice može može kliknuti i skinuti attachment direkt u sam QuickOffice.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bokyz Pregledaj post
    ok...ajde mi ti pojasni s cim si ti spojio telefon na tv, u paketu dobijes usb kabel i dobijes 3.5mm slusalice.

s nokiom dobijes kabel poseban za tv-out. i dobijes ga i na mobitelima koji kostaju 3x manje od iphone-a.

ili vjerovatno zelis reci da moras kupovat POSEBAN kabel zasebno od iphone koji u slobodnoj prodaji kosta preko 6000kn da bi mogao spojit iphone na tv?

Hy Pitanje se nije sastojalo od toga dali se dobije ili ne TV-Out Kabel zajedno sa uredajem nego dali ima TV-Out. A kao drugo ajde malo Chill Out posto vidim da se nerazumijes previse o tome da Podosta uredaja imaju TV-Out ali se nedobije u kutiji taj Kabel taklo da neznam o cemu pricas covjece.
    Samsung innov8 npr. je jedan vrhunski mobitel i ima takoder TV-Out ali nema kabel da se moze prikopcat na TV

ovo je tvoj najtipicniji odgovor na sve na sto nemozes dat konkretan i dobar argument.

ti sumnjas da poslovni korisnici koriste bluetooth.

******, ja sumnjam da je iphone bolji mobitel i bolji izbor od nokie npr.

zar je to argument?
    gle ne da sumnjama nego nijedan poslovnjak kojeg sam upoznao nekoristi Bluetooth, i ne da sumnjam nego od 50 ih koristi mozda 3 Bluetooth za slanje slikica ili melodije

e ovo je zaista vrhunac. bas me nasmijalo.

tvog krug ljudi je ocito jako ogranicen, kada ne znas nikoga ko koristi bluetooth, ne znas nikoga ko koristi mms, ne znas nikoga ko koristi sim karticu za spremanje brojeva, ne znas nikoga ko koristi 2 baterije, ne znas nikoga ko ima malo veci laptop itd...da mi je samo prebrojat koliko si puta odgovorio s " ne znam nikoga ko takvo nesto radi "...

moji argumenti i izrazavnje su mozda bili losi, al brate ovi tvoji odgovori da ti "sumnjas" i da " ne znas nikoga " su presmijesni.
    ne moj krug ljudi nije ogranicen nego koriste Mobitel do maximuma a ne kao ti koji je ogranicen samo na Zvanje i slanje SMS poruke i jos memoriras brojeve na SIM koje je nepraktican. Za to mozes kupit nokiou 3310 imam jednu u ladici pa ti je posaljem samo daj adresu. 2 Baterije ne neznam nikoga tko ima 2 Baterije osim Korisnika NOKIJA iz serije 8 uz koje dobijes 2 baterije, Jos ces sada rec da i Ti i svi tvoji poznanici imate po 2 Baterije??

i dobro ti je netko rekao...kazes imas 30 godina...a prije 15 si koristio bluetooth... prije 15 godina je sms bio fantazija a kamoli bluetooth i slanje slikica ili mms...LOL...i onda sam ja taj koji izmisljava, strasno
    Jep tu sam malo pretjerao sa 14Godina ali 10-11 God. sigurno tako da neznam sta je tu cudno?? a to da je prije 15 god SMS bio Fantazija cu se samo Nasmijat
    Zadnji uredio viperpitbull : 16-06-2009 u 10:04

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa zapravo se i nemaš šta smijat, cronet se pojavio '96. Prije toga je u hrvatskoj postojao samo Mobitel 099 koji je prva generacija mreže na NMT tehnologiji i 2005. je ugašen zbog uvođenja UMTS-a. Ovo nije googlano nego direkt iz starih predavanja s faksa iako sam siguran da se može naći i na wikipediji

@mbusic, sorry al nije mi jasna tvoja konstrukcija odgovora, jel time potvrđuješ ovo što sam rekao ili kažeš da te ne živcira ako ti zablokira? A i vidim da si miran kad još na ništa ovdje nisi uspio planut, tak mi je i samom ali ovaj rat je baš zabavno gledat zapravo
    Zadnji uredio Corunir : 16-06-2009 u 10:18
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @viperpitbull:
    koji si ti to mobitel koristio prije 10-11 godina a da je imao BT i da si koristio BT??

baš sam malo gledao, BT se pojavio tek 2001/2002 godine (a to je 7-8 godina, a ne 10-11 kako ti govoriš)

Ajde, što se tiče SMS-ova, tu ti vjerujem, jer sam ih i sam počeo koristiti prije nekih 10ak godina (istina, u maloj količini, zbog prijašnjih cijena)
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    @viperpitbull:
    koji si ti to mobitel koristio prije 10-11 godina a da je imao BT i da si koristio BT??

baš sam malo gledao, BT se pojavio tek 2001/2002 godine (a to je 7-8 godina, a ne 10-11 kako ti govoriš)

Ajde, što se tiče SMS-ova, tu ti vjerujem, jer sam ih i sam počeo koristiti prije nekih 10ak godina (istina, u maloj količini, zbog prijašnjih cijena)
    Ericsson R520M koji je izasao negdje krajem 1999 se mogao kupiti u Njemackoj i Europi ako me sjecanje dobro sluzi a nakon njega t26
    Zadnji uredio viperpitbull : 16-06-2009 u 10:43

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2001 je taj ericsson izašao, odnosno tek je najavljen u 4. mjesecu 2001. izašao je pred kraj godine i da onda je bio revolucija. ali to i dalje nije 10-11 godina

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
    2001 je taj ericsson izašao, odnosno tek je najavljen u 4. mjesecu 2001. izašao je pred kraj godine i da onda je bio revolucija. ali to i dalje nije 10-11 godina
    bem ti meni se ucinilo da je proslo vec i vise

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lol a ništa sad ostani sjedit i čekat da te napadnu zbog tog, nema druge. To je stvarno bila pila od mobitela znam da asm onda još bio relativno mali i sve novce sam ostavljao samo da ga mogu nabavit, ko židov sam bio (isprika svim židovima).

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lol a ništa sad ostani sjedit i čekat da te napadnu zbog tog, nema druge. To je stvarno bila pila od mobitela znam da asm onda još bio relativno mali i sve novce sam ostavljao samo da ga mogu nabavit, ko židov sam bio (isprika svim židovima).
    a nek napadaju sta cu im ja je imas pravo to je bio pravi Mobitel u to doba nije ni jedan mobitel bio ni Blizu R520m Ali to su stara vremena kad su Novi modeli mobitela izlazili 2 puta godisnje a ne kao sada svakih 1-2 mjeseca nekaj novo.

al nekako mi je t26 ostao u jako dobrom sjecanju to je bilo u to doba EVOLUCIJA tako nesto malo i fuuul taki je bio cak mislim da je to bio PRVI mobitel koj nije bio plastican .)

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mbusic, sorry al nije mi jasna tvoja konstrukcija odgovora, jel time potvrđuješ ovo što sam rekao ili kažeš da te ne živcira ako ti zablokira? A i vidim da si miran kad još na ništa ovdje nisi uspio planut, tak mi je i samom ali ovaj rat je baš zabavno gledat zapravo
    Ah da, slažem se da je brejkanje frustrirajuće, kako svima tako i meni, ali nisam jedan od onih koji će samo zbog toga zamjenit mobitel. Dakle, slažem se s tobom. A čemu planut kad je najbolje razumno stavit argumente za i protiv. Svoje sam izreko što sam mislio, i uvjerio sam se da iPhone sada nije toliko loš kao što je bio sa klasičnom inačicom koju sam ja koristio. Da ima čvrstu tipkovnicu možda bi ga čak i uzeo, ali to onda više ne bi bio iPhone zar ne? 3 tipke maksimum, zlatno pravilo Applea zbog kojega je unikatan. Do tada ostajem pri X1 ili možda pređem na X2 ako bude dobar, ili na neki novi HTC klase Touch Pro.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Touch pro 2 ftw. U otm slučaju čekaj njega, a osim toga i xperia je htc sa SE značkom

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Touch pro 2 ftw. U otm slučaju čekaj njega, a osim toga i xperia je htc sa SE značkom
    Ma da znam, samo sam misilo na nekog naprednijeg Touch Pro, ovaj mi ne donosi baš nešto inovacija osim dodatnih 100 grama (težina: 178 g).

Eh da, moram se osvrnut, netko je napomenuo da se svi ostali mobiteli zovu iPhone killeri. Evo moram samo tu reći da onaj tko je izjavio tu glupost nema pojma o mobitelima (ne član foruma neg novinar koji je tako počeo nazivati seriju mobitela). Da li bi se onda svi auti trebali nazivati "Novi Mercedes S500 Hybrid killer" WTF?. iPhone se najviše prodaje u klasi da li to znači da je najbolji? Onda bi se svi auti u HR trebali zvati "Astra killer" jer je to auto koji se prodaje najviše, što sigurno ne znači da je najbolji. Da je netko od proizvođača htjeo pokopati iPhone, što je zaista sada teška misija, jednostavno bi prodavao uređaje poput X1 za cijenu od 100€ u dućanu. Ta sklapanje jednog X1 ne dođe više od 20€, a bome ni iPhonea.
    Aj sad realno gledajući, da vam netko ponudi X1 u simpa paketu za 150 kn. Koliko bi vas uzelo X1?

EDIT: Može bit i tele 2 paket i vip i tomato, totalno svejedno

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemrem uredit post (ne znam zašto, ako smeta nek moderator spoji) zato ću vamo nadodat. Nitko od vas nema mobitel, i sad ga idete kupit, i nudi vam se X1 za 150 kuna u simpa, tele2,... paketu. Koliko od vas bi ga uzelo?

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja bih ga uzeo za 150kn bez razmisljanja, cak i za 1500kn u tele2 paketu da mogu kupiti na rate.

probao sam mobitel, stvarno je ok. ali da mogu birati izmedu iPhonea i X1 za istu cijenu, iPhone je moj izbor.
    ali jbg, nemam kesha sad da ga kupim putem ogasnika, a ne zelim se vezati za t-mobile na 2 godine.. zacarani krug

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iPhone se najviše prodaje u klasi da li to znači da je najbolji?
    ne prodaje se najviše u klasi, BB je prešišao iPhone u prodaji, a Nokia da ne govorimo. Nije u tome fora.

Onda bi se svi auti u HR trebali zvati "Astra killer" jer je to auto koji se prodaje najviše, što sigurno ne znači da je najbolji.
    osobno me neopisino vervira taj termin "iPhone killer" jer označava da se proizvođači ne orjentiraju na ono što je najbitnije - donošenje inovacija, novih koncepata i razvoja potpuno novih jedinstvenih riješenja , nego se koncentirraju na to da dokažu da je njohov telefon bolji, jači, veći od onog prethodnog. Čista nebuloza ako pitate mene.

Da je netko od proizvođača htjeo pokopati iPhone, što je zaista sada teška misija, jednostavno bi prodavao uređaje poput X1 za cijenu od 100€ u dućanu. Ta sklapanje jednog X1 ne dođe više od 20€, a bome ni iPhonea.
    Varaš se, cijena kod skupljih uređaja nije ključna stavka, ako bi se prodavali ispod cijene koštanja (dakle sa minusom) normalno je da bi se jako dobro prodavali, ali to nije cilj. Cilj je prodati što više uređaja koji istovremeno imaju najveću moguću profitnu maržu.

Samo materijal utrošen u jedan Palm Pre košta 170$, Za iPhone je izračunato da je to oko 120 ili 140$.

= Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post
    Nemrem uredit post (ne znam zašto, ako smeta nek moderator spoji) zato ću vamo nadodat. Nitko od vas nema mobitel, i sad ga idete kupit, i nudi vam se X1 za 150 kuna u simpa, tele2,... paketu. Koliko od vas bi ga uzelo?
    Nema tko ne bi, ali to nije glavno pitanje. Pitanje je koliko bi ljudi ostalo na toj WinMo katastrofi nakon što im se po prvi put ukaže prilika da kupe nešto što drugo. Pitanje je da se nudi X1 za 150 i HTC Touch HD (ili bilo koji drugi "solidan" Winmobile) za 1000 koliko bi ostalo na X1. Ja duboko ( ali duboko razočaran sa X1, a bome i X2 po svemu do sada napisanom). SE je bio jedan od prvih velikana u Smartphone klasi sa P serijom UIQ i X1 im nije trebao.

NHF tebi jer vidim da si X1 fan i to je ok, ali neke stvari jednostavno ne možemo negirati
    Zadnji uredio Bi0 : 16-06-2009 u 13:24

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Bi0

1. BB - svi uređaji zajedno možda, Nokia također. Nijedan uređaj sam za sebe nije prešišao prodaju iPhona

2. Cijena od 170$ za Palm Pre - iskreno ne vjerujem da je tako visoka cijena, ali eto (mislim samo na materijale koji su unutra). Osobno smatram bez obzira što oni rekli da je cijena samih materijala potrebnih za sastavljanje tog mobitela max 20€, ali evo ako tako kažu, amo reć da je to cijena

4. Tko bi ostao? Pa ljudima se već godima nudi Linux, Mac,... Koliko bi ljudi ostalo na Windowsima da im se ponudi nešto drugo? Evo ti odgovora, isto onoliko koliko i na windowsima na mobu, možda neznatno manje? Da li ti ovaj tekst tipkaš sa možda Mac-a? Možda i jesi, jedan od 100...
    A koje to stvari ne možemo negirat? Da je spor? Jeli to jedino? Koliko god ovih tekstova čitam, sve mi se svodi na kraju na jedno.

iPhone user: WM je spor, iPhone je brz, iPhone je nenadmašan, ima sve
    WM user: iPhone nema bluetooth, kameru, besplatne aplikacije, tipkovnicu...

I HTC TouchPro i X1 su isti komad plastike sa drugom značkom. Ista ih tvrtka proizvodi i sklapa, isti software imaju, isti su ukratko. Pitanje je samo tko voli SE, a tko ne. jedina stvar koja ih razlikuje je ta što X1 ima panele i može skočit iz kože WM u iPhone, TouchFlo ili bilo što slično tome samo jednim klikom. Ako te baš toliko zanima, napravit ću ti jedan video review kako se X1 u 2s transformira u iphone ili htc ili što ti srce već želi.

Molim te da mi navedeš jedan WM koji je zbog nečega u prednosti nad X1. Samo jedan uređaj i naravno argumentiraj. Možeš reć HTC Touch HD, ima veći ekran, koristio sam ga, stvarno je ljepše imat veći ekran, ali nema tipkovnicu,...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bi0 Pregledaj post
    NHF tebi jer vidim da si X1 fan i to je ok, ali neke stvari jednostavno ne možemo negirati
    tako sam morao i ja reagirat kada su neki poceli da je iphone najbolji uredaj na svijetu NHF

sad vise ni X1 nije dobro...

jel se u ovaj topic uopce smije javit netko ko nije zagrizeni fan iphone-a?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma smije samo da ih se nakupi, ovako je 3 iphone vs bokyz i 2 neutralna. Neposteno

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne tvrde ljudi da je iPhone najbolji uređaj na svijetu. Samo govore iskustva, što im se sviđa a što ne.
    Meni je X1 bio zapeo za oko, neću lagat. Ali ga je cura onda kupila. I sad me ubijte, ali da mi netko trenutno ponudi X1 za 150kn, ne ibh ga uzeo ni za što drugo nego da ga neotpakiranog prodam. Sorry svim fanovima, ali meni se taj uređaj ne sviđa nikako.

IDOU mi se bio dopao, baš kako treba, iako je softver bio još nedorađen i trzav kad sam ga imao u rukama. No opet, zanemarivši taj beta-softver, nije tako legao kao iPhone. Tada nisam imao niti jedan niti drugi, samo sam gledao okolo što mi se sviđa ili ne, bez ikakve ideje da bih kupovao ijedan od njih. A isto ide i za HTC uređaje - meni osobno se ne sviđaju.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @bluedevil
    Što je to toliko loše u njemu da ga nećeš ni pogledat?

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale