Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Hybrid View

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @BludeDevil:
    To što kažeš za navigaciju, da ju možeš pogledati svaki tren je istina.
    Ali, uzmi da je cijena data roaminga kod t-mobilea 6kn za 100kb
    a koliko su mi rekli, karta hrvatske je nekih 20MB, ali dobro za hrv postoje one iPhone tarife.

Problem nastaje kada voziš kroz više država. Recimo, trebaš naći par adresa u Švicarskoj i neku adresu u Njemačkoj.
    A kada zbrojiš koliko MB imaju karte Švicarske i Njemačke i to pomnožiš sa cijenom roaminga, dobije se pozamašna cifra.
    (recimo da te dvije karte imaju 60MB = 60000kb = 3600kn = novi iPhone)

A upravo ta računica je mene najviše odbila od iPhone-a

E sad, jedno pitanje (nije provokacija), već ozbiljno pitam:
    da li iPhone 3G ima mogućnost slanja/skidanja attachemenata u mailu? (bilo da se radi o slici ili nekom office dokumentu ili pdf fajlu)

= Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Zaključak, ako smijem: ja volim brinete, sa solidnom četvorkom (85-D) koja stoji, volim da ima malo "mesa" na sebi a ne da bude oglodana kao neka manekenka. Volim da me malo cima, da se puno smije, da se "na samo" može opustiti i biti čak i perverzna ako je takva po prirodi. Volim da ima iznad 27 godina, po mogućnosti oko 30-35.
    Care...

= Citat = Izvorno postao BlueDevil
    To sam JA, i vjerojatno će se dio forumaša složiti sa više ili manje onoga što sam rekao, no rijetko tko sa svime. Ista stvar je s mobitelima, potpuno ista. Tako da je naslovno pitanje (uvjetno rečeno "pitanje") koja je platforma bolja ili koji je mobitel bolji u temeljima pogrešno i zapravo potpuno bez ikakvog mogućeg odgovora. Svako ima svoje preference, svakom drugo paše, svako će preći preko nekih mana lakše nego preko drugih. Jednostavno treba čitati recenzije (one realne ako je ikako moguće, a ako ne onda što više recenzija svih vrsta i usmjerenja), isprobati telefon ako se može, i jednostavno biti realan pa reći "ovo je super-cool feature ali iskreno, ne treba mi" odnosno "to mi trba i točka". Niti jedan mobitel nema sve kako svima paše, niti će ikad imati.
    Upravo to, svako ima svoje preference i po njima će birati mobitel.
    jer na kraju, svi smo mi drugačiji...

Kada se sve zbroji i oduzme, sa svakim mobitelom se može komunicirati, ali niti jedan mobitel nije savršen.
    Iskreno, svakom mobitelu, pa pa i onom koji slovi za naj-naj boljeg i naj skupljeg se može naći milion mana. pa tako i za iPhone i za Nokiu i sa SE i za HTC i sve ostale.
    A isto tako i za platforme
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    ...
    E sad, jedno pitanje (nije provokacija), već ozbiljno pitam:
    da li iPhone 3G ima mogućnost slanja/skidanja attachemenata u mailu? (bilo da se radi o slici ili nekom office dokumentu ili pdf fajlu)...
    Kad smo kod attachmenta - to je najveća mana iPhone-a.
    Mogu se slati slike kao attachment i to out-of-box. Za slanje svih ostalih tipova attachmenta treba imati jailbreak i neki program - ali može se.
    Znači slanje attachmenta je moguće u svim oblicima.

Što se tiče skidanja attachmenta, e to neće ići. Možeš ih pregledavati na super uber fantastičan način unutar same aplikacije za mail, ali od skidanja ništa.
    Ajde ima jedna mogućnost, ali ona velikom broju ljudi ne znači puno i nemože se gledati kao neko riješenje. Ako imaš instaliran QuickOffice onda kod slanja maila sa attachmentom možeš odabrati da se pojavi link koji onda onaj koji tkđ. ima instaliran QuickOffice može može kliknuti i skinuti attachment direkt u sam QuickOffice.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale
    By Ifrit in forum Mobil Internet c@fé