Hvala bogu ja se idiota riješio i sada napokon dišem punim plučima!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Mozda je problem u tome sto ti je ostala neka poruka na starom mobitelu na kartici... Ubaci karticu u stari mobitel i izbrisi sve poruke sa kartice i mobitela. Meni se nesto slicno dogadjalo nakon sto sam poslao poruku sa nekog Simensovog mobitela i onda prebacio natrag karticu u P990. Svaki cas mi je dolazila poruka da SMS nemoze biti isporucen i uvijek kada sam palio mobitel.
Nije poptuno ista situacija posto meni nije skidao sa racuna ali mozda pomogne...
Pozdrav
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
nije ni to,izgleda da ću morat originalni softver stavljat,jer je ovaj od t-mobila blagi užas,tenks enivej
pozdrav![]()
Danas sam dobio sms sa sadrzajem:
"Opci uvjeti poslovanja su promjenjeni i objavljeni dana 20.4.2009. Vas t-mobile"
Koji je ovo ku.., sto to oni pokusavaju na mala vrata uvesti?!?!
I ja i frend iz razreda smo također dobili tu poruku.
Šta to znači? Piše da ima i na www.t-mobile.hr
Odo vidit ....
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Možda ovo:
http://www.t-mobile.hr/pravne.asp
"Stranica je zadnji put promijenjena: 20.04.2009. 13:35"
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma ima toga pun k...., ne da mi se za.... s time...ak netko skonta sta su majmuni promijenili nek javi...![]()
O Tite tute Tati tibi tanta, tyranne, tulisti.---> O, tirane, Tito Tacije! Učinio si tako dobre stvari za sebe!
neka mi netko objasni kako dobiti info na simpi???1520...i sto onda...dalje brblja automat??sto da radim???ima svega...ali neznam koji broj dalje pretisnuti a a dami se netko javi....
Evo zadnje s...e od dragog T-mobila spustili oni cijene 01.07. ja to jos rano 02.07. idem provjeravat na Web i to stoji.
Kako sam dobio kupon za kupovinu od plus kluba mislim si pa naci cu bar nekaj od X modela (pa i da doplatim npr K770 za 498 kn) niti jednoga nema na ponudi.
Kod T-mobile partnera pak imas ali oni naravno ili ne mogu dat za bodove ili kaj sam htel kupit ne spustaju cijene,jer za njih od naseg monopoliste ne vrede nove cijene vec stare.
I tako ja kratkih rukava doma.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Još uvijek im stoji na iphone stranici da daju 50% popusta na iphone tarife do 30.6.
Zadnji uredio jay : 03-07-2009 u 14:25
evo jedne kritike tj.više opomene za druge korisnike,od 10.08.2009 god. plačanje t-mobile računa na pošti i fini više nije besplatno,vec se uzima provizija(naknada) na placanje racuna po njihovom cjeniku.Sad jedino preostaje da se računi plate u t-mobile centru ili putem trajnog naloga ili mPay uspluge
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
nažalost da vrijedi,ide isto provizija,znaci za t-com ili t-mobile usluge,sve mi to smrdi da gospon Mudrinić ima svoje šape,nije digo cjene bez obzira na najavljenih 6% plus još pdv od 23% pa na ovaj nacin valjda ide štedjeti
No recimo za optimu ne placas tu proviziju
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Ista stvar vrijedi i za poslovnice FINA-e!
To je veliki minus. 5 kuna po računu!
Zadnji uredio frish : 20-08-2009 u 19:10
Pa od sada treba vise koristiti internet bankarstvo, kod ZABE je sada 2kn po racunu.
A u erste banci 1kn![]()
Jel T-lopine još uvijek traže onaj polog za iphone ako si novi pretplatnik ili su to ukinuli?
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
Evo nema par dana sta me zajebali govnari iz t-odvoda..
Ja uzel WNW na mobu (15 kn 10 mb), ja surfam i ostane mi jos oko 3.5 mb..
a sada stvar.. Jedne veceri ja se dopisival prek moba, a iduce jutro, kada sam malkec surfal, nema promjene prometa! jos uvjek 3.5 mb! Ajde da ne propustim priliku (bilo je vec skoro podne) ajmo jos malo surfat i skidad! Poslije nema promjene prometa! Ali kada sam pogledao stanje na racunu, ODE 55 KN! I ja njih nazovem, dam PUK1 itd, zenska me stavi na cekanje par minuta (ne cudim se zbog razloga, nisu mi poslali SMS da mi je usluga deaktivirana) i napisala "tuzbu" i jos cekam svoj pozic od strane SZK... Tolko o postenju -.-
*Nakon što istekne 30 dana ili potrošite podatkovni paket, naplata se vrši prema cjeniku za Free surf: 5,98 kn za 100 kB prenesenih podataka.*
Micek, vidim da si zagorec, stoga isto tako pazi da ti se mob nije prebacio na neku slovensku mrežu.
Također, može bit da im je sustav zaštekao i da im se podaci zato nisu ažururali (ja npr. ljetos 2 tjedna nisam mogao vidjeti stanje potrošenih mb na tele2 internetu)
POUKA: Prije ili kasnije će ti biti naplaćeno onoliko koliko potrošiš
*SAVJET:
Za pregled interneta koristi Operu Mini, jer ona prati koliko je podataka preneseno, a te podatke možeš vidjeti tako da klikneš Izbornik > Alati > Pomoć > O programu.
![]()
Zadnji uredio Harasho! : 28-08-2009 u 15:51
Bookmarks