E ovako. Kupim ti ja mobitel sony er.. F305 u simpa paketu za 900 kn i dođem kući uključim kad neće da pozove već stiže poruka" pazite poslali ste SMS na broj 8613911379210 koji ne podržava primanje SMS poruka. ZA dodatne inf obratite se vašoj službi za kor..." Pozovem ja kad oni vele nije nešto uredu s mob ili karticom, zamjenim ja s drugog mob karticu i stavim u novi kad nakon nekog vremena opet poruka na isti novi mob... Reko nije on ispravan i nazad u t centar. Kad onaj tamo nevjeruje da nešaljem ja nikakve poruke neće da zmjeni mob. a pravda je dostižna kad eto opet poruke njihovog centra i sad on zamjeni mob kad ga upali opet isto, misli čovjek to do serije mob. kad uze LG i opet isto sve samoje dvije kartice, koje to nerade na starim mobitelima. Prigovor poslat 03.12. i do danas ništa samo ja uredno i noću dobijam poruke i skida mi se za svaku po 60lipica pa ti vidi svaki dan ostanem kraći za oko 2 do 3 kn. Već sam popiz... toliko da sam danas promjenio postavke za poruke, jer ovi iz t centra ne hebu ispraviti stvar. Poslje Nove God sve kartice (Četiri) palim i idem na drugog operatera. Baš su " banda lopovska"
Ima li još tko tko šta?????
POZ

Odgovori uz citat
na kraju je stvarno ispalo da je greska kod njih, tocnije, u softwareu... agenti napravili skoro budalu od mene... ali ajde, sad je stigao i zasad je sve ok... btw lakse je svadjati se sa agantima preko tel nego u t-centru, bude brze i manje gnjave... i tjedan-dva su mi uzimali s racuna bezveze... kom se sad tuziti?? a da ja ne platim racun jedan mjeces bilo bi u dnevniku...

Bookmarks