Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 816

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

T- mobile poruke i novi mobiteli

E ovako. Kupim ti ja mobitel sony er.. F305 u simpa paketu za 900 kn i dođem kući uključim kad neće da pozove već stiže poruka" pazite poslali ste SMS na broj 8613911379210 koji ne podržava primanje SMS poruka. ZA dodatne inf obratite se vašoj službi za kor..." Pozovem ja kad oni vele nije nešto uredu s mob ili karticom, zamjenim ja s drugog mob karticu i stavim u novi kad nakon nekog vremena opet poruka na isti novi mob... Reko nije on ispravan i nazad u t centar. Kad onaj tamo nevjeruje da nešaljem ja nikakve poruke neće da zmjeni mob. a pravda je dostižna kad eto opet poruke njihovog centra i sad on zamjeni mob kad ga upali opet isto, misli čovjek to do serije mob. kad uze LG i opet isto sve samoje dvije kartice, koje to nerade na starim mobitelima. Prigovor poslat 03.12. i do danas ništa samo ja uredno i noću dobijam poruke i skida mi se za svaku po 60lipica pa ti vidi svaki dan ostanem kraći za oko 2 do 3 kn. Već sam popiz... toliko da sam danas promjenio postavke za poruke, jer ovi iz t centra ne hebu ispraviti stvar. Poslje Nove God sve kartice (Četiri) palim i idem na drugog operatera. Baš su " banda lopovska"
    Ima li još tko tko šta?????
    POZ

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma nevjerojatno... i ja sam isto imala taj probl sa se f305 i pocela sam misliti da sam ja luda i saljem por u snu na kraju je stvarno ispalo da je greska kod njih, tocnije, u softwareu... agenti napravili skoro budalu od mene... ali ajde, sad je stigao i zasad je sve ok... btw lakse je svadjati se sa agantima preko tel nego u t-centru, bude brze i manje gnjave... i tjedan-dva su mi uzimali s racuna bezveze... kom se sad tuziti?? a da ja ne platim racun jedan mjeces bilo bi u dnevniku...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Nokia 5800xm
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down T MOBILE užas

Već sam nekoliko godina pretplatnik i svakakve gadosti od njih.zadnja je sa kupnjom iphona koji je navodno dostupan a uopće nije. Prvo sam čekao od 07.11. 2008. Jer su me stavili na listu da čekam.do danas mi se nisu javili.u međuvremenu sam išao u t centar gdje ga nije bilo. Onda kad sam konačno došao u centar gdje je bio raspoloživ uređaj shvatili su da imam 100 bodova manje 12000 koje sam trebao iskoristiti za popust. Nakon saznanja sam unaprijed platio račun jer je bio zaključen ali daleko još od vremena dospijeća da se što prije proknjiže i tih 100 bodova (čitaj 1 kn.)i tako sam se načekao jer su se proknjižili nakon 25 dana!!!!!!!i na sam badnjak kad više nisam mogao ići u dućan.a kao u hitnom postupku u međuvremenu dvije požurnice pisane....i sad 31.12 kad je radni dan centara do 15 sati imam bodove mogu produžit pretplatu zovem da pitam službu za korisnike-mobitel dostupan na iblerovom ali ipak možda i nije jer su vjerojatno rezervirani al nek odem vidjet jer oninemajubroj tel.???da provjere moš mislit'' kažu mi da odem da rade do tri dođem u pola tri dućan zatvoren zbog inventure.......nadam se da ovdje prica završava samo ne znam kojeg operatera izabrati

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao britva63 Pregledaj post
    E ovako. Kupim ti ja mobitel sony er.. F305 u simpa paketu za 900 kn i dođem kući uključim kad neće da pozove već stiže poruka" pazite poslali ste SMS na broj 8613911379210 koji ne podržava primanje SMS poruka. ZA dodatne inf obratite se vašoj službi za kor..." Pozovem ja kad oni vele nije nešto uredu s mob ili karticom, zamjenim ja s drugog mob karticu i stavim u novi kad nakon nekog vremena opet poruka na isti novi mob... Reko nije on ispravan i nazad u t centar. Kad onaj tamo nevjeruje da nešaljem ja nikakve poruke neće da zmjeni mob. a pravda je dostižna kad eto opet poruke njihovog centra i sad on zamjeni mob kad ga upali opet isto, misli čovjek to do serije mob. kad uze LG i opet isto sve samoje dvije kartice, koje to nerade na starim mobitelima. Prigovor poslat 03.12. i do danas ništa samo ja uredno i noću dobijam poruke i skida mi se za svaku po 60lipica pa ti vidi svaki dan ostanem kraći za oko 2 do 3 kn. Već sam popiz... toliko da sam danas promjenio postavke za poruke, jer ovi iz t centra ne hebu ispraviti stvar. Poslje Nove God sve kartice (Četiri) palim i idem na drugog operatera. Baš su " banda lopovska"
    Ima li još tko tko šta?????
    POZ
    imam isti problem i zanima me kako si ga riješio,poludio sam već

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  2. Glazbeni spotovi , testirani na K750i
    By sezam-picika in forum Općenito
    Odgovora: 70
    Posljednji post: 14-07-2007, 16:49
  3. McAfee VirusScan Mobile 1.11
    By fliponja in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-12-2006, 16:34
  4. Odgovora: 0
    Posljednji post: 11-04-2006, 12:02
  5. Odgovora: 6
    Posljednji post: 09-11-2002, 20:03

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke