Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 33 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 816
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    čisto slučajno naletio na sljedeće
    ovo je katastrofa, cijena samog uređaja u mobisu je 8999kn

http://www.mobis.hr/phones_details.asp?ite_id=869

a t-mobile ga u tarifi Flex60 sa obveznom ugovorom od 24mjeseci prodaje za 10298kn

baš su lopovi, dobro je netko tagao to
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    nokia 6650 fold
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao therrlu Pregledaj post
    čisto slučajno naletio na sljedeće
    ovo je katastrofa, cijena samog uređaja u mobisu je 8999kn

http://www.mobis.hr/phones_details.asp?ite_id=869

a t-mobile ga u tarifi Flex60 sa obveznom ugovorom od 24mjeseci prodaje za 10298kn

baš su lopovi, dobro je netko tagao to

malo si pobrkao lončiće
    to u mobisa je Nokia 8800 ARTE a nju imaš i u t-mobiliea - http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...fra=NO8800ARTE
    i ona je u flex 150 5798,00 kn
    a ova šta je 10298 kn je Nokia 8800 Sapphire Arte - http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...00SAPPHIREARTE, valjda je razlika samo u boji, ne znam, ali tako ti je to sa fashion uređajima

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Još jedna pohvala t-mobileu...

naime, neki dan sam bio u t-mobileu, i za svaki slučaj rezervirao 6650 fold. nakon malog nesporazuma oko toga koji bi mobitel htio, cura koja radi u t-mobileu je našla zadnji komad i rezervirala ga, čak i na malo više dana (obično ga ostave sastrane na 2-3 dana)...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    SE k800i,Nokia 5310,SE640
    Operater
    vIP,T-MOBILE
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    već sam 2.godina pretplate na t-mobilu i iskreno jedva čekam da prođe još godinu dana i da raskinem ugovor sa njima.
    Osobno sam se uvjerila da kradu,i da su debelo preskupi,a niti imaju dobre akcije poput drugih mreza,roaming preskupi,stalni problemi sa provjerom računa,a liste ispisa koje mi dođu uz račun katastrofa,obračunaju svaki puta drugačije,pa se žalim pa onda jedan mjesec ok,drugi opet moram zvati i galamu praviti.
    najviše me živciraju njihovi agenti,pola njih pojma nema ,pitam ih za npr. neku akciju koja se reklamira,ili da potvrdim inf.sa njihove web stranice i nikad konkretan odgovor ne dobim,nego samo pokušaju uvaliti ne znam ni ja što sve ne,samo da ti povećaju dvostruko račun,a kao sve je besplatno
    sjećam se kako je meni neka agentica uključila opciju unlimited za +100kn na računu i +50kn kao za besplatne poruke a samo zvala da pitam koliko bi došlo to u mojoj tarifi 150.
    tim više što kad sam potpisala ugovor za pretplatu bilo mi rečeno da opciju unlimited imam besplatno 6 mjeseci,no ŠIPAK.
    tjedan dana sam imala žurku oko njih da na kraju bi trebala platiti,pa onda isprike itd itd.
    ispao me račun trostruko više nego inače i rekla sam nikad više NEĆU sa njima imati posla.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jučer si preko T-Mobileovih stranica zamijenim plus club bodove za 200 kn popusta na Simpa paket jer prelazim sa pretplate na Simpu koja će mi služiti samo da me se može nazvati. Odaberem opciju zamjene bodova za simpa paket, potvrdim i ništa. Samo vidim da su bodovi oduzeti i zdravo. Nazovem SZK i velim kaj sam napravio, cura provjeri i veli da je vidljivo u sustavu i da slobodno odem na prodajno mjesto i kupim si Simpa paket za 200 kn manje. Dođem danas u T-Centar, objasnim što sam napravio, ženska nazove nekoga i veli mi da će mi na kućnu adresu doći potvrda da sam zamijenio bodove i da sa tom potvrdom odem u bilo koji T-Centar i kupim svoj Simpa paket. Još bi to bilo OK da mi računi ne stižu na adresu doma u Kutini. Niti napomene kod zamjene da će potvrda biti poslana na kućnu adresu, ni ništa. Pa si ti misli što ti je raditi. Mrzim ih sve više.

Da. Raspižđen sam zbog kretenske sitnice.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na koju mail adresu se salje prigovor T-mobilu?
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daj radije pokušaj nazvati SZK, pa njih priupitati. Mislim da ćeš prije doći do točnog podatka. Samo to sa email prigovorima ti traje i traje.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

T- mobile poruke i novi mobiteli

E ovako. Kupim ti ja mobitel sony er.. F305 u simpa paketu za 900 kn i dođem kući uključim kad neće da pozove već stiže poruka" pazite poslali ste SMS na broj 8613911379210 koji ne podržava primanje SMS poruka. ZA dodatne inf obratite se vašoj službi za kor..." Pozovem ja kad oni vele nije nešto uredu s mob ili karticom, zamjenim ja s drugog mob karticu i stavim u novi kad nakon nekog vremena opet poruka na isti novi mob... Reko nije on ispravan i nazad u t centar. Kad onaj tamo nevjeruje da nešaljem ja nikakve poruke neće da zmjeni mob. a pravda je dostižna kad eto opet poruke njihovog centra i sad on zamjeni mob kad ga upali opet isto, misli čovjek to do serije mob. kad uze LG i opet isto sve samoje dvije kartice, koje to nerade na starim mobitelima. Prigovor poslat 03.12. i do danas ništa samo ja uredno i noću dobijam poruke i skida mi se za svaku po 60lipica pa ti vidi svaki dan ostanem kraći za oko 2 do 3 kn. Već sam popiz... toliko da sam danas promjenio postavke za poruke, jer ovi iz t centra ne hebu ispraviti stvar. Poslje Nove God sve kartice (Četiri) palim i idem na drugog operatera. Baš su " banda lopovska"
    Ima li još tko tko šta?????
    POZ

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma nevjerojatno... i ja sam isto imala taj probl sa se f305 i pocela sam misliti da sam ja luda i saljem por u snu na kraju je stvarno ispalo da je greska kod njih, tocnije, u softwareu... agenti napravili skoro budalu od mene... ali ajde, sad je stigao i zasad je sve ok... btw lakse je svadjati se sa agantima preko tel nego u t-centru, bude brze i manje gnjave... i tjedan-dva su mi uzimali s racuna bezveze... kom se sad tuziti?? a da ja ne platim racun jedan mjeces bilo bi u dnevniku...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Nokia 5800xm
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down T MOBILE užas

Već sam nekoliko godina pretplatnik i svakakve gadosti od njih.zadnja je sa kupnjom iphona koji je navodno dostupan a uopće nije. Prvo sam čekao od 07.11. 2008. Jer su me stavili na listu da čekam.do danas mi se nisu javili.u međuvremenu sam išao u t centar gdje ga nije bilo. Onda kad sam konačno došao u centar gdje je bio raspoloživ uređaj shvatili su da imam 100 bodova manje 12000 koje sam trebao iskoristiti za popust. Nakon saznanja sam unaprijed platio račun jer je bio zaključen ali daleko još od vremena dospijeća da se što prije proknjiže i tih 100 bodova (čitaj 1 kn.)i tako sam se načekao jer su se proknjižili nakon 25 dana!!!!!!!i na sam badnjak kad više nisam mogao ići u dućan.a kao u hitnom postupku u međuvremenu dvije požurnice pisane....i sad 31.12 kad je radni dan centara do 15 sati imam bodove mogu produžit pretplatu zovem da pitam službu za korisnike-mobitel dostupan na iblerovom ali ipak možda i nije jer su vjerojatno rezervirani al nek odem vidjet jer oninemajubroj tel.???da provjere moš mislit'' kažu mi da odem da rade do tri dođem u pola tri dućan zatvoren zbog inventure.......nadam se da ovdje prica završava samo ne znam kojeg operatera izabrati

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slušajte sada ovo.
    Slučajno, u Dubrovniku prije 20-ak dana naletim na W880 koji stoji izložen na stolu s ostalim modelima i poviše stoji tablica s cijenama gdje je bilo jasno istaknuto SIMPA KOMPLET 198kn.
    Sada, odem do pulta i zatražim barem 1 komplet, a napomenem da mi kažu koliko imaju jer sam bio spreman kupiti i 4 kompleta. Ode jedan neljubazan momak u skladište, vrati se i kaže-Nemamo u ponudi... Pazi kretenizma, a stoji izložen.
    OK, odem kući, otamo nazovem 0800 1550 i raspitam se bi li ikako bilo moguće da kupim taj jedini primjerak ako ne postoji već u skladištu novih SE-a. Oni kažu-Pokušajte.

Vratim se kada se u vrijeme druge smjene i ponovno zamolim simpatičnu prodavačicu da bih kupio Simpa komplet-evo upravo ovoga SE što ga imate izloženog. Ona opet ode u skladište i vrati se s istom informacijom kao i onaj ujutro. Ja onda najozbiljnije kažem da onda želim upravo ovaj model sa stola i da neću imati nikakav prigovor.
    E, onda je počela spika već svojstvena političarima-Gledajte mladiću. Mi imamo na skladištu posebne modele namijenjene prepaidu a posebno postpaidu. Ovaj na stolu je iz postpaida iako postoji Simpa cijena...
    Pokušao sam pola sata, ali curka nije odustajala od te spike i odlučio sam ostaviti sve i poći ča. Čak mi je ponudila da se može mob uzeti na pretplatu za 1 kunu. I da imaju još neka 3 kompleta.

Nakon 7 dana od toga zalutam u drugi T-Mobile centar DBK i slučajno nabacim prodavaču priču o tim jeftinim SE kojih nigdje nema. On mi je kazao-Gospodine ti su se Simpa kompleti prodavali samo na Zagrebačkom velesajmu i nigdje drugdje... Mislim, stvarno SVAŠTA!!!

Eto, jučer sam opet posjetio onaj prvi T-M centar gdje još uvijek ima taj W880 samo, pazite u Simpa Mix kompletu za 198 kuna. Nisam ništa pitao, a i ne potpisuje mi se ugovor na godinu dana.

Tko je ovdje lud, tko zbunjen još ne znam!
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ne znam jesi li ti dobro vidio ili je bila kakva greška, ali W880 ne može SIGURNO koštati 198 kn u Simpa paketu, a i onako nemaju taj mobitel u Simpa/Simpa Mix ponudi na webu.

Postoji jedino W890 za 998 kn u Simpa Mixu i sa 800 kn na računu, pa je to valjda ona računica: 998 - 800 = 198 kn platiš mob.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Friš, pa ja sam u mobilnom svijetu već desetljeće.
    Držao W880 u ruci (onaj srebrni) i čačkao po njemu.
    U Dubrovačkom T-Mobile centru postoji opcija za 198kn uzeti taj uređaj ali u Simpa Mix opciji. Ili za 1kn na pretplatu (nisam gledao koji pretplatnički model).

Za Dubrovčane koje zanima-to je onaj centar u DOC-u. Mob se nalazi prvi s lijeve strane prema izlogu.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i moje loše iskustvo s T-Mobileom. Dva dana nakon Božića odlučim ja kupiti iPhone na pretplatu u T-Mobileu. Do sada nisam bio nikada njihov korisnik, no, radi iPhone sam se odlučio na taj korak. Dođem u T-Centar na Iblerovom, tražim telefon, imaju ga, potpisujem ugovor, dobivam telefon i idem doma. Nakon par sati, upalim ja telefon i vidim da sim kartica još uvjek nije aktivirana. Zovem SZK i kažu mi da oni moj broj ili broj ugovora uopće ne vide u sistemu. Kako je bio vikend, rekli su mu da se strpim do ponedjeljka i odem ponovo u T-Centar i da im kažem da žurno aktiviraju broj, jer oni nemogu ništa napraviti. Ok, odem ja u ponedjeljak u T-Centar, malo čekam, dođem konačno na red i kaže što su mi rekli. Prodavač nešto tipka po kompu, i ode u drugu prostoriju. Vrati se za cca 10-tak minuta i kaže da probam sad, da je kartica aktivirana.

Suma: Prodavačica koja mi je radila ugovor nije ukucala moj broj ugovora (ili zahtjev) u komp koji onda automatski nije aktivirao novu pretplatu.

Loše, mislim kao da su se mobitelima počeli jučer baviti ili sam ja prvi pretplatnik pa neznaju šta treba napraviti. Prvo iskustvo s njima pa loše.

OK, ja u ponedjeljak u T-Centar, dođem na red i kažem što

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Samsung S8Not,S8+,Symbian
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Friš, pa ja sam u mobilnom svijetu već desetljeće.
    Držao W880 u ruci (onaj srebrni) i čačkao po njemu.
    U Dubrovačkom T-Mobile centru postoji opcija za 198kn uzeti taj uređaj ali u Simpa Mix opciji. Ili za 1kn na pretplatu (nisam gledao koji pretplatnički model).

Za Dubrovčane koje zanima-to je onaj centar u DOC-u. Mob se nalazi prvi s lijeve strane prema izlogu.
    Ako je to W880 i bil to je njihova navika vuc korisnike za nos inace je W890 za 198 kn u pretplati.
    Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
    Symbian & Windows Mobile

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

nije jupi ali je prevara.....

upucam ja simpa bon u mobitel i namjerno "sony eric k 800" stisnem tipku za internet, pojavljuje se bijeli ekran i pise spajanje (nije se niti jedna stranica otvorila, nista nisam skidao, dakle nije bilo prijenosa podataka) te isti tren prekinem uspostavu veze, pogledam stanje na racunu i imama kaj vidjeti 11 ili 12 kuna je skinuto u dvije sekunde (pokusaj spajanja i obustava spajanja)poludio sam i nazovem ih, prihvate reklamaciju i kazu mi da vide situaciju i da ce mi lova biti vracena, u istom razgovoru sam zahtijevao da mi kod sebe na centrali ili kako god se to zvalo obustave mogucnost spajanja na internet, sto su i ucinili, taj dan koga sam god dobio u sluzbi za korisnike bili su i vise nego prijazni...
    Proslo je od tada oko 20-tak dana i zove tip iz t-mobila, prvo trazi neku zenu koja je vlasnica broja, nemoguce... broj kupljen u t-centru i nikada se na njega nitko nije prijavlljivao jer sam godinama samo ja korisnik.
    ok...preskocili smo taj dio price i otisli korak dalje......reklamacija nije usvojena i nema nista od povrata novca, ja rekoh da je to prevara i kako vide kod sebe da nije bilo prijenosa podataka, te da ovo sto mi rade je prevara i tu smo jos malo cavrljali mojim povisenim tonom i zavrsili pricu....No moram napomenuti da je taj momak bio izuzetno kulturan iako kada sam rekao da cu ih tuziti nije se htjeo predstaviti....Ma vjerovatno nebi niti ja, ali ako netko moze vidjeti sve moje podatke onda smatram da ja mogu znati s kime razgovaram...
    Zovem ih ponovo i neka zenskica na moj upit dali se moze vidjeti prijenos podataka internetom putem mobitela, odgovara da unazad 24 sata ako imate PUK1, ok imam, dajte da rijesimo problem pa oteli ste mi lovu, e sada ona nezna nista, mora zvati neke koji to znaju i da zoverm ponovo, rekoh da necu, dajte spojite me s nekime tko zna rijesiti problem i ostavite me na mrezi.
    Zenskica bahato povisuje ton i prekida vezu.
    Stizem u ZG ovih dana i idem ravno u novine, iako znam da t-mobile to nedira niti najmanje jer zaradjuju milione eura dnevno, ali na meni vise nece niti lipe.
    Eto koristim njihovih 8 razlicitih brojeva(posao), vjerujte mi koliko sam bio sretan kada sam ih izvadio iz aparata i bacio u peć, a na prvoj trafici kupio novih 8 prepaid kartica po 25 kuna (dakle druga mreza) i peglaj misko...za znatno manje novaca...
    Hm...pokusao sam i ucjenom kako cu sve brojeve u t-mobile ukinuti, te da cu podnijeti tuzbu, na sto mi je zenskica rekla, ok ukinite to je vasa odluka iako nije moja nego sam na nju prisiljen, a njezina placa ovisi o budali poput mene i naravno ostalih korisnika koji masno placaju svoje telefonske racune na t-mobileu (cudim se da djelatnici bilo koje firme neshvacaju da zive od kupaca).
    Nikada prije nisam imao nikakvih problema s mobitelom, mrezom i sl. no nisam slusao druge koji su mi govorili da sam u zabludi....
    Hvala svima koji su me navodili da odustanem od t-mobilea i izaberem drugu mrezu, a meni koji to nisam slusao cijelo sam vrijeme dobivao po djepu...
    Nikada, ali nikada vise nebi niti jednu, da onu malu laganu plehnatu lipicu stavio ili bolje receno ado t-mobilu.........
    AMEN
    Sorry ljudi na s brda, s dola poduzim tekstom, ali te sitne duse izbacile su me iz takta.....
    Sorry jos jednom

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

nikada vise t-mobile poradi nekih 11 ili 12 kn

upucam ja simpa bon u mobitel i namjerno "sony eric k 800" stisnem tipku za internet, pojavljuje se bijeli ekran i pise spajanje (nije se niti jedna stranica otvorila, nista nisam skidao, dakle nije bilo prijenosa podataka) te isti tren prekinem uspostavu veze, pogledam stanje na racunu i imama kaj vidjeti 11 ili 12 kuna je skinuto u dvije sekunde (pokusaj spajanja i obustava spajanja)poludio sam i nazovem ih, prihvate reklamaciju i kazu mi da vide situaciju i da ce mi lova biti vracena, u istom razgovoru sam zahtijevao da mi kod sebe na centrali ili kako god se to zvalo obustave mogucnost spajanja na internet, sto su i ucinili, taj dan koga sam god dobio u sluzbi za korisnike bili su i vise nego prijazni...
    Proslo je od tada oko 20-tak dana i zove tip iz t-mobila, prvo trazi neku zenu koja je vlasnica broja, nemoguce... broj kupljen u t-centru i nikada se na njega nitko nije prijavlljivao jer sam godinama samo ja korisnik.
    ok...preskocili smo taj dio price i otisli korak dalje......reklamacija nije usvojena i nema nista od povrata novca, ja rekoh da je to prevara i kako vide kod sebe da nije bilo prijenosa podataka, te da ovo sto mi rade je prevara i tu smo jos malo cavrljali mojim povisenim tonom i zavrsili pricu....No moram napomenuti da je taj momak bio izuzetno kulturan iako kada sam rekao da cu ih tuziti nije se htjeo predstaviti....Ma vjerovatno nebi niti ja, ali ako netko moze vidjeti sve moje podatke onda smatram da ja mogu znati s kime razgovaram...
    Zovem ih ponovo i neka zenskica na moj upit dali se moze vidjeti prijenos podataka internetom putem mobitela, odgovara da unazad 24 sata ako imate PUK1, ok imam, dajte da rijesimo problem pa oteli ste mi lovu, e sada ona nezna nista, mora zvati neke koji to znaju i da zoverm ponovo, rekoh da necu, dajte spojite me s nekime tko zna rijesiti problem i ostavite me na mrezi.
    Zenskica bahato povisuje ton i prekida vezu.
    Stizem u ZG ovih dana i idem ravno u novine, iako znam da t-mobile to nedira niti najmanje jer zaradjuju milione eura dnevno, ali na meni vise nece niti lipe.
    Eto koristim njihovih 8 razlicitih brojeva(posao), vjerujte mi koliko sam bio sretan kada sam ih izvadio iz aparata i bacio u peć, a na prvoj trafici kupio novih 8 prepaid kartica po 25 kuna (dakle druga mreza) i peglaj misko...za znatno manje novaca...
    Hm...pokusao sam i ucjenom kako cu sve brojeve u t-mobile ukinuti, te da cu podnijeti tuzbu, na sto mi je zenskica rekla, ok ukinite to je vasa odluka iako nije moja nego sam na nju prisiljen, a njezina placa ovisi o budali poput mene i naravno ostalih korisnika koji masno placaju svoje telefonske racune na t-mobileu (cudim se da djelatnici bilo koje firme neshvacaju da zive od kupaca).
    Nikada prije nisam imao nikakvih problema s mobitelom, mrezom i sl. no nisam slusao druge koji su mi govorili da sam u zabludi....
    Hvala svima koji su me navodili da odustanem od t-mobilea i izaberem drugu mrezu, a meni koji to nisam slusao cijelo sam vrijeme dobivao po djepu...
    Nikada, ali nikada vise nebi niti jednu, da onu malu laganu plehnatu lipicu stavio ili bolje receno dao t-mobilu.........
    AMEN

Sorry ljudi na s brda, s dola poduzim tekstom, ali te sitne duse izbacile su me iz takta.....
    Sorry jos jednom

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    Nokia 5230
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    7.676
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.676, Nivo: 20
    Bodovi: 7.676, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako ja sam prije 2 godine kupio samsung na pretplatu i bio sam u inozemstvu i kad
    sam se vratio došao mi je račun 3 000 kuna i ja sam se s njima dogovorio da plaćam na
    na neznam točno koliko rata po 300 kuna i kad sam konačno platio za 3 tjedna je istekao ugovor i ja ga nisam produljavao nakon 4 mjeseca je stigao račun od 70 kuna ja odmah
    na telefon zovi službu za korisnike oni kažu da je to zbog neplaćenih 7 lipa
    UPOZORENJE! POSJETI
    MOJBLOG

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    n95+D900i
    Operater
    t-scum , drugo tele
    Bodovi
    5.216
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.216, Nivo: 17
    Bodovi: 5.216, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel vama radi t-mobile?u zagrebu(prošao sam od črnomerca do dugava) meni već pola sata nema mreže na ajfonu,nebudi lijen stavim karticu u n95 i na njoj nema mreže....wtf?
    nemam sig.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    SE k750i, SE c702
    Operater
    VIPme
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kritika: Kupim bon za t-mobile i kad ono prilikom obove pokaze se....: please enter your jmbg code to continiune???
    I want to get high so high...http://www.hotmobile.synthasite.com

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pavac13 Pregledaj post
    Kritika: Kupim bon za t-mobile i kad ono prilikom obove pokaze se....: please enter your jmbg code to continiune???
    WTF? Simpa e-bon? Mene to nikad ne pita... A i zašto to pita uopće? Mislim, kaj je to njih briga?

Veteran100 Experience Points10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Moto G
    Operater
    Bonbon
    Godina
    41
    Bodovi
    17.655
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.655, Nivo: 32
    Bodovi: 17.655, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alles zusammen ... )
    bio donedavno zadovoljni dugogodišnji korisnik...
    ostao i dalje na simpi, i ostajem zauvijek ...
    bacio se malo u pretplatničke vode (podatkovna tarifa) i opekao se, al tko mi je kriv kad potpisujem ugovor sa "vragom" ... sad plati penale, je je
    ništa neobično za korporativni svijet danas... oćeš za kunu, potpiši da te držimo za j..., pa ćeš osjetit ako odlučiš napustit nas

al, ok, sam sam si kriv... više nikakvu pretplatu u DT grupi... ne hvala... al prepaid da
    inače sa svim sam uslugama uvijek bio zadovoljan, gotovo nikakvih problema, a i one poteškoće koje su postojale brzo su uklonjene... nikad zaprimio basnoslovne račune ... jednostavno zadovoljan korisnik, a za ugovor, sam sam si kriv... naučio sam na teži način... "pobili" mi moje kune
    iPhone=usability class of its own... I'm lovin' it

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    događa se svima, posebno onim sustavima koji vuku stvari iz pradavnina
    novima na tržištu je u tom smislu čišća situacija (sve od nule)
    iPhone=usability class of its own... I'm lovin' it

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Samsung S8Not,S8+,Symbian
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Sramota T-mobil

Evo gledam svakodnvno skoro cijene i nove modele nasih operatera.
    T-mobile katastrofa i sramota,nabili cijene mobitelima ocito su dobili puno Ovaca koje brste za njih.
    Sad evo gledam stavili sve mobove na pocetnoj stranici u tarifi 500,cista provokacija.
    Email da im posaljes cista budalastina meni su odgovarali sa kasnjenjem od do 2 mjeseca,dok Vip odgovara najkasnije za 2 dana.
    Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
    Symbian & Windows Mobile

+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 33 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  2. Glazbeni spotovi , testirani na K750i
    By sezam-picika in forum Općenito
    Odgovora: 70
    Posljednji post: 14-07-2007, 16:49
  3. McAfee VirusScan Mobile 1.11
    By fliponja in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-12-2006, 16:34
  4. Odgovora: 0
    Posljednji post: 11-04-2006, 12:02
  5. Odgovora: 6
    Posljednji post: 09-11-2002, 20:03

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke