Zasto pitas, pa potrazi sam...
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=47137 (tema je cak sticky, stvarno ne treba puno traziti)
EDIT: ili direktan link koji je geco stavio gore.
imas ovdje tutorial koji je ravilov napravio
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Zasto pitas, pa potrazi sam...
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=47137 (tema je cak sticky, stvarno ne treba puno traziti)
EDIT: ili direktan link koji je geco stavio gore.
Zadnji uredio ravilov : 25-03-2009 u 00:45
Ima li promjene u kvaliteti izrade posljednjih serija modela k800i? Meni se čini kokad da ima...Brat je kupio k800i u bla bla paketu za 800kn i prije je imao k800i koji se pokazao odličan! Ispadao mu s motora kad se propne na zadnji, klizio ulicom, po otpadali mu ćoškovi, ali je radio perfektno... Samo mi se čini da je ovaj novi malo više kao gumiran. Tipke su kao od neke plastike koja je više gumirana. Dok su prije bile plastične. isto tako i kućište cijelo kao da ima više udjela "gume"...?
ma nezelim biti nezahvalan, napisao sam tamo da sam razradio to skidanje oklopa i ostalog,,,negsad je problem naci antenu,,,al pokusacu sa Search-om
hvala,,,
evo da se javim, sredio sam k790i,
ocistio sam dobro kontakt na anteni(domaca rakija cisti sve)i sada signal se ne gubi,,nabacio sam i zadnji flash,....jedino mi sada nepokazuje ono G ili E gore kod jacine signala, neam pojma sto????? al vazno je da je signal tu!
hvala raja....
EDIT:
ajd ravilov uzmi u obzir da sam pocetnik ovde.....
Zadnji uredio patara : 29-03-2009 u 15:21
Zanima me jel ide Fast Port od K750 na K800? I jel zalemljen ili je samo nekako pricvrscen za maticnu?
90% je samo nataknut.
Evo uspjesno sam zamjenio portove
Znaci portovi pasu i nisu zalemljeni na maticnu nego samo nataknuti na nju![]()
Može li se nekako isključiti postupno pojačavanje zvuka alarma i podesiti željena glasnoća? Te opcije nema nigdje u meniju. Može li se možda to riješiti nadogradnjom softvera?
@Shef,
Kreiranje nove teme nije bilo potrebno...![]()
ovako iso sam napraviti master reset i sve ok do dijela gdje mi se pojavio ekran sa
select..........info i sve prazno nema drugih slova sta god kliknuo
isto je kad izvadim bateriju:
pojavi se SE logo sve normalno prode animacija samo je umanjena slika i prema dolje
tada se vidi zblesirana slika - sve je manje i slika je malo prema dolje
pojavi se select............ info
kad kliknem info bude prazna slika par sekundi i opet se vrati
kad kliknem select bude ok koji ak klikcem pojavi se prazan tab
sta da radim
cak sam i flasho nazad GDFs prek XS++ koji sam prethodno backupiro i opet isto
@znje,
Obavezno procitati pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema (tema sa onakvim naslovom se inace brise bez previse razmisljanja), te koristiti pretrazivanje a ne bespotrebno otvarati nove teme.
ok sorry i hvala, al sad je bitno da mi netko odgovori jer mi je ovo problem![]()
moze pomoc oko trazenja i biranja layouta?
sta je custom?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...t=k800i+layout
ovdje je FS link broken tak da nemogu![]()
Zadnji uredio znje : 13-05-2009 u 22:36
Evo ti original layout za K800:http://rapidshare.com/files/232620879/LAYOUT.rar.html
1.Downlaodaš file.
2.Extractaj ga.
3.Dobit ćeš mapu layout.
4.Spoji mob sa FAR-managerom.
5.Idi u tpa\system\layout.
6.Tu kopiraj datoteke iz file-a što si skinuo sa mog linka.
7.Izađi iz FAR-managera.
8.Izvadi bateriju.
9.Vrati bateriju
10.Upali mobitel.
Trebalo bi sve raditi,jer sam isto i ja napravio.Radilo je super,samo sam ja opet otišao na master reset i opet je sve bilo bez slika.
Raspalio sam bateriju u zid,sad je smrskana,ali radi,samo što ne puni bateriju.
Kad se stavi na punjač svijetli IR lampica sve dok se puni.
Kad ga želim upaliti onda neće i ne blinka lampica.
Ali,stavljanje novog layouta pomaže,jer se u master resetu valjda poremeti layout.
Nedavno sam prčkao po default.txt u customu i napisao da je model T700.Nije se prikazivalo da je T700 sve dok nije urađen master reset.
Sad piše pod model:Sony Erikson (ne Ericssson) T700 injeksn.
mozes uploadat na nes drugo npr upload, 4shared jer meni rapidshare ne radi
aj pliz bilo tko nek skine i stavi na drugi uppload![]()
Zadnji uredio znje : 13-05-2009 u 22:57
hvala evo radi![]()
Zadnji uredio znje : 14-05-2009 u 10:24
da li je neko gdje vidjao oklope za k790i,i koliko to kosta...i da li ima gde koji bolje ocuvan mozda i to moze posluzit....!
Mislis na masku?
Ako si iz Zagreba ima tam u Draskovicevoj kod Sheratona ducan s maskama. Za K790/K800 imaju smedje i crne i dodju 160kn.
Bosna, beže moj....
ali hvala ima i kod nas vjerovatno samo treba potraziti,bolje samo da znam cijena otprilike koliko se krece,...pozz
Danas sam zamjenila tel uzela sam napokon k800i koji sam jedva nasla.Nema ga nigdje!Dobila sam garanciju samo postoji li ipak nesto da se ukuca da vidim da li je pricano sa njega?Cudan mi je joistik.Ili ja jednostavno nisam navikla na njega
I da,zelim ubaciti nas jezik,hoce li to smetati telefonu i mogu li se izgubiti neki podatci tako?
A kako ja da to provjerim?
Zadnji uredio ravilov : 02-09-2009 u 02:03 Razlog: koristi gumb EDIT
MENU > Settings > General > Update service > Software version -- 4. red.
Samo jedna od metoda kako to saznati, za ostale potrazi po forumu.
Kod mene je R8BF003?Kakva je ta verzija?
Bookmarks