tak i jaimao sam 3 k800 (ne zajedno, nego sam se uvijek vracao na njega
) a sad sam napokon nasao pravu zamjenu - C901
Cudno mi je kako nisi zadovoljan sa kamerom jer i dan danas ima bolje slike od vecine novih mob-ova......... imao sam ga i ja do prije 1god dana i bia sam pre zadovoljan.......
tak i jaimao sam 3 k800 (ne zajedno, nego sam se uvijek vracao na njega
) a sad sam napokon nasao pravu zamjenu - C901
iPhone 5s 16 GB
neradi mi dugme za slikanje,nesto skljocne kad hocu slikat al nece da slika,mogu slikat jedino preko djojstika
Imam ga i ponosan sam na njega, u ured dvije godine smo svasta prosli, od brojnih padova pa nadalje, i dan danas radi kao da je nov bez ikakve greske, osim sto sam malo tipke izlizao. Ali neprimjeti se kada se gleda u tipke, nego kada ga bas nagnes prema jakom svjetlu. Sto se tice kamere tj. slika nemam ama bas nikakvu zamjerku, koristim ga umjesto digitalca i izradio sam dosad mnostvo perfektnih slika na kojima laik sigurno nece skontat neku razliku izmedju mob. i pravog aparata.
@gsi, stisni i drzi dugme za slikanje jedno dvi-tri sekunde, nemoj ga odmah pustati. Tako sam i ja u pocetku mislio da je to dugme pokvareno i da mob. nece da slika.
prijatelj mi je dao nov novcat k800i. ima još foliju na ekranu. problem je čim se stavi baterija i stisnem tipku za paljenje ekran pobjlei sa crnom crtom u dnu to stoji par sekundi pa onda dugine boje po sred ekrana pa malo crne i tako jedno 30 sec se mjenjaju boje i onda se ugasi i sam se ponovo upal i radnja se ponavlja. jel to sowtverski ili hadverski problem
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
Zvuci kao softverski. Malo cudno da se pojavljuje na novom mobitelu, osim ako prijatelj nije malo prckao po njemu a nije ti rekao.
I za ovo nije bilo potrebno otvarati novu temu.
kako riješit problem kao je moguće
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
Napravi full flash.
Sve upute i tutoriali su vec odavno tu na forumu, potrazi.
Imam k800..on ima u podesavanjima gsm 3g mrezu i samo gsm...mrezu ima samo na gsm 3g i to po gradu,negde sa starne no signal...menjan je hibrid svice i napajanje i dalje isto radi...sta to de...
Meni tu nista nije jasno, ajd objasni ponovo.
Osim toga, pazi kud postas, ovo pitanje nema nikakve veze sa temom gdje si postao.
@ravilov:
Kolko sam ga ja shvatio..
Kada mu je ukljuceno gsm only u postavkama,nema signala,a kad stavi gsm+3g onda ima signala,i to u gradu,di je jaci signal.
Znaci lovi samo 3g mrezu,zato i ima problema kad se makne iz grada.
A ovo sto ja mjenjano,nemam pojma(mozda neksto sto brebacuje gsm-3g)
@miljenko:jesi probao flesati software?
Ako nisi,probaj.
Prvo pogledaj koji ti je CID. (sa xs++)
Naime imam SE K800i odjednom mi je poceo biti jako slab signal na mobu. Do sad je sve oke bilo no samo odjednom ko da se nalazim u nekoi zabitinaime sumnjam na mogucnost kvara antenskog pojacala ili kvara antene, pa bi me sad zanimalo ako je netko imo istih problema da pomogne. Mislio sam kupiti anetnu sa zvucnikom i zamijenit to, al nisam siguran dal i stime dobim pojacalo il se poajcalo nalazi negdje na plocici? Hvala!
ne znam kako je na k800, al znam na k750, pa mozda ima kakve slicnosti
mislim cak da zvucnik i antena nisu u jednom komadu, nego da je antena na posebnoj plastici.
a sumnjam da pojacalo dobijes sa antenom.. cak, 98% sam siguran da ne dobijes.
probaj ga rastaviti, mozda su kontakti od antene izgubili dobar dodir sa maticnom, jer to nije cvrsti spoj.
ockei, raskopam pa vidim! thx![]()
jel mi moze neko pomoc plz...imam problem sa kamerom na k800 kad pokrenem kameru pise mi "KORISTI SE DRUGI PROGRAM ZATVORITE GA PA POKRENITE KAMERU" al nikakav drugi program nije ukljucen pa ako neko zna kako rijesiti ovaj problem bicu jako zahvalan...DD
a mozel kako bez tog flashovanja...jer ja nikad nisam to radio i nisam bas upoznat sa tim...
covjece o cemu ti pricas??
u postu #291 ravilov ti je dao 2 linka oba vode na istu temu ali 2 razlicita posta!
odi na prvi post i vidi sta je tamo
aham pregledo sam i skino sam xs++ al nemogu nikako da konektijem mob...nez sto...
a kad dodjes doktoru, jel samo kazes boli me, ili kazes sto, kako i gdje?
malo vise informacija od "nemogu spojiti mob" bi bilo dobro.
Da li se mob pali kad ga spojis?
Da li se ne pali ali ga xs svejedno ne ocitava?
Da li imas instalirane usb flash drivere, koje naravno imas u superthreadu?
Da li imas instalirane drivere ali imas i XP+SP3?
hehehehe
pa de instali sam usb flass driver...i cita sam tamo na nekoj stranici da treba iskljuciti mob pa pri ukljucenju drzati tipku c al ga sve jedno neprepoznaje...
Bookmarks