Imam k800..on ima u podesavanjima gsm 3g mrezu i samo gsm...mrezu ima samo na gsm 3g i to po gradu,negde sa starne no signal...menjan je hibrid svice i napajanje i dalje isto radi...sta to de...
Imam k800..on ima u podesavanjima gsm 3g mrezu i samo gsm...mrezu ima samo na gsm 3g i to po gradu,negde sa starne no signal...menjan je hibrid svice i napajanje i dalje isto radi...sta to de...
Meni tu nista nije jasno, ajd objasni ponovo.
Osim toga, pazi kud postas, ovo pitanje nema nikakve veze sa temom gdje si postao.
@ravilov:
Kolko sam ga ja shvatio..
Kada mu je ukljuceno gsm only u postavkama,nema signala,a kad stavi gsm+3g onda ima signala,i to u gradu,di je jaci signal.
Znaci lovi samo 3g mrezu,zato i ima problema kad se makne iz grada.
A ovo sto ja mjenjano,nemam pojma(mozda neksto sto brebacuje gsm-3g)
@miljenko:jesi probao flesati software?
Ako nisi,probaj.
Prvo pogledaj koji ti je CID. (sa xs++)
Naime imam SE K800i odjednom mi je poceo biti jako slab signal na mobu. Do sad je sve oke bilo no samo odjednom ko da se nalazim u nekoi zabitinaime sumnjam na mogucnost kvara antenskog pojacala ili kvara antene, pa bi me sad zanimalo ako je netko imo istih problema da pomogne. Mislio sam kupiti anetnu sa zvucnikom i zamijenit to, al nisam siguran dal i stime dobim pojacalo il se poajcalo nalazi negdje na plocici? Hvala!
ne znam kako je na k800, al znam na k750, pa mozda ima kakve slicnosti
mislim cak da zvucnik i antena nisu u jednom komadu, nego da je antena na posebnoj plastici.
a sumnjam da pojacalo dobijes sa antenom.. cak, 98% sam siguran da ne dobijes.
probaj ga rastaviti, mozda su kontakti od antene izgubili dobar dodir sa maticnom, jer to nije cvrsti spoj.
ockei, raskopam pa vidim! thx![]()
jel mi moze neko pomoc plz...imam problem sa kamerom na k800 kad pokrenem kameru pise mi "KORISTI SE DRUGI PROGRAM ZATVORITE GA PA POKRENITE KAMERU" al nikakav drugi program nije ukljucen pa ako neko zna kako rijesiti ovaj problem bicu jako zahvalan...DD
a mozel kako bez tog flashovanja...jer ja nikad nisam to radio i nisam bas upoznat sa tim...
covjece o cemu ti pricas??
u postu #291 ravilov ti je dao 2 linka oba vode na istu temu ali 2 razlicita posta!
odi na prvi post i vidi sta je tamo
aham pregledo sam i skino sam xs++ al nemogu nikako da konektijem mob...nez sto...
a kad dodjes doktoru, jel samo kazes boli me, ili kazes sto, kako i gdje?
malo vise informacija od "nemogu spojiti mob" bi bilo dobro.
Da li se mob pali kad ga spojis?
Da li se ne pali ali ga xs svejedno ne ocitava?
Da li imas instalirane usb flash drivere, koje naravno imas u superthreadu?
Da li imas instalirane drivere ali imas i XP+SP3?
hehehehe
pa de instali sam usb flass driver...i cita sam tamo na nekoj stranici da treba iskljuciti mob pa pri ukljucenju drzati tipku c al ga sve jedno neprepoznaje...
@buco.srebrrnik: i jos uvijek nisi odgovorio na sva moja pitanja.
@MASVA: u pravu si, al za pocetnika mislim da je jednostavnije koristiti XS++, barem za identifikaciju, odnosno dok ne vidimo koji je CID![]()
@buco.srebrrnik:
Ocigledno nisi zapravo svjestan koliko su ovdje bitna precizna pitanja i precizni odgovori na njih.
Ajd se uozbilji da ti mozemo pomoci, inace djabe truda...
Danas još slučajno u Tisak Media u Zagrebu kod Hrvatske Narodne banke (prije glavnog trga) naletio na nov primjerak k800 u tele2 paketu za 895 kn iako ih više službeno nema. Ako nekoga interesira da zna![]()
Bookmarks